sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kimin Avaruus-odysseija osa.2


Kimi on iskeytynyt varhain aamulla, Suomen-aikaa noin klo 9.20, Jupiterin pintaan, ajelehdittuaan usean kuukauden ajan pitkin avaruutta, pienessä sukellus-lautasessa.

Jonkinlaisen pienen komeetan tai asteroidin, uskotaan olevan syyllinen Kimin töytäisemiseen pois järkevältä ja turvalliselta, mahdollisesti elliptiselta -radalta, joka ilmeisesti on vienyt häntä ympäri aurinkokuntaa, mutta tähän asti suhteellisen vakaaseen ja tasaiseen tapaan.

Kimin uskotaan joko höyrystyneen jo aluksen kosketettua Jupiterin ilmakehää tai vähintäänkin liiskautuneen tahmeaksi "kiiltokuvaksi" planeetan pintaan. Mahdollisuus selviytyä elossa pinnalle asti on todella pieni, sanoo Sinuhe Wallinheimo, Tadzikistanilainen ristiinpukeutuva homonautti.

* * *

Venäläisten avaruuskoira Balalaika sai räpsittyä muutamia kuviakin, omassa "Mvjotka" -aluksessaan matkatessaan, mutta kuvia ei ole toistaiseksi saatavilla.
Myös Pohjois-Korean, matkaan lähettämä, luuranko Kim Kim Kam Kom Bolshoi Kalambalam Balalaika Hom Choi -onnistui ilmeisesti tallentamaan jonkinlaisen karkean piirroksen Kimin kuolonspiraalista, muttemme ole tavoittaneet häntä toistaiseksi, sillä hän vain hoilaa ylistyslauluja Kim Yong Illille, yksin, hytissään, hytisten kylmyydestä, pimeässä -kun yritämme häneen web-kameralla yhteyttä(kamera on lahja Amerikan runsaskätiseltä kansalta).

* * *

Kimin oletetaan tässä vaiheessa siis menehtyneen (ei menestyneen), mutta mitään varmuuttahan asiasta ei vielä ole. Häntä kaipaamaan jäävät kultakala "pokaali" ja mäyräkoira "shakaali" ja Dubaissa hänen lemmikki Dromedraari. Sen nimi on "anaali".

Lisätietoja, sikäli kun niitä on saatavilla.

~Fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti