lauantai 1. heinäkuuta 2023

Jumala = paskaa

Hei !


Halusin vain sanoa jotain mitä on kauan kauan pitänyt tehdä teille tietämättömille tolloille SELVÄKSI. Eli se mitä teille on opetettu "jumalasta" yms, on täyttä paskaa ja se itse pää..hahmo / voima on totaalinen seinähullu sairas pedofiilinen satanistinen superjulma kusipäinen psykopaatti ja demoni ja ilkiö ja kiusaaja jne jne jne ad NAUSEAM.


ÄLKÄÄ odottako siltä MITÄÄN hyvää, odottakaa vain että "paha saa palkkansa".. ja kaikkien muidenkin  palkan, ja siihen päälle vielä merkittävät edut ja bonukset ja kultaisen kädenpuristuksen ja Rolexin, eikä ole suihinottokaan out of the question.

PAHOJA luoja tukee, ei IKINÄ "hyviä".


Haistakoon vitun vitun kusipää mulkku.



Niille joilla jo ON, annetaan vain  lisää, niiltä joilla ei MITÄÄN ole, otetaan sekin vähä pois.

Raamatussa tuo ^ on mm "Matteuksella" ja "Luukkalla" jne ja sitä kutsutaan myös käsitteellä "Matthewn / Matteuksen ilmiö / periaate  / efekti" jne. Ja se on epäreiluus ja kusipäisyys ja absurdiuteen asti venytetty hyper super ultra MEGA epäreilu mulkkuus täydellistettynä. Rotanpaskaa par none.



Mutta että ettette odota ihan turhia joltain Hyvältä Jumalalta, niin hei; se on mulkku.

Jumala on nimenomaan pahojen PUOLELLA; ei vitun taliaivot niitä vastaan !! Se on se kun on ne myös luonut ja niitä toivoo ja tahtoo ja niiden tekoja yms, ja kaikkea rumuudesta tauteihin ja kusipäistä häiriintyneisiin ja vammaisista mutantteihin ja kissoista koiriin joilla 5 silmää. KAIKKI siitä on sen mulkvistin Tahdon™ mukaista.


"Moraali" on kuten laitkin; IHMISEN keksintö. Ja lännessä / suomessakin suurimmaksi osaksi, lähinnä JUUTALAISTEN.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti