torstai 20. heinäkuuta 2023

Tapaus Farage

 https://www.youtube.com/watch?v=4_j8snIqS0w&ab_channel=AnythingGoes




Tämä on aika helvetin pahaenteinen tapaus. Ihan sama miten sitä katsoo. Mutta ei se lopulta yllätä, pankit  ovat AINA olleet itsestään saatanasta ja ovat vain tulleet häikäilemättömämmiksi (vittu mikä sana!!) ja  röyhkeämmiksi kuin koskaan ennen.

Nyt on totisesti aika kaataa ei vain KAIKKI maailman "hallitukset" ja "poliitkot & politiikka" mutta  KAIKKI luciferin ulokkeet Maan pinnalla,  ja pankit on aivan sieltä PAHIMMASTA päästä. Ja kun ne saa tieltä pois kontrolloimasta ihmisten / sielujen (fyysistä inkarnaatio.).. elämää, asiat paranee niin absurdisti ettei kukaan teistä usko sen enempää kuin osaa kuvitellakaan. Ihan jo siksi ettei sitä ole tietääkseni IKINÄ koettu. Ellei Edenissä sitten tai Atlantiksessa tjns.

USKOKAA siihen !! Se on ENSIASKEL ja aika helvetin TÄRKEÄ !! Teidän ajatuksenne ja tunteenne ja mielikuvituksenne (puute) jne ===> vaikuttavat todellisuuteen ihan oikeasti ja suoraan. Kaikki lasketaan.


MUISTAKAA se.


Toimikaa SEN pohjalta, ja ÄLKÄÄ luovuttako valtaanne "politiikalle" ja kenellekään, pitkää vain ihan ITSELLÄNNE mihin se kuuluukin.

Idiootit.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti