tiistai 11. heinäkuuta 2023

"kuolemaa ei ole"

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/pokela/kuolemaa-ei-ole/


Kappas, kerrankin jokin hyväkin kirjoitus tuolla lobotomian osastolla. Mutta kukas paskaläjä se sinneKIN on änkenyt aukomaan aivan äimistyttävän ärsytävän vastenmielistä typerää vitun kaljua kusipäätään ?!? Thät´s rait, itsensä Paskapussila.

VITTU että voi olla läpikotaisin MEGAvastemielinen nilviäinen hahmo, oikea pikkupaska, virtsainen näsäviisas fyysisesti suurentunut pikku kusipääpoika joka ei osaa muuta kuin ärsyttää.

Tuo sen kiiltävä kalju molopää pitäisi iskeä pitkin betoni / sementtiseinää veriseksi muusiksi, tohjoksi, ja maailma olisi ___ <==== tuon verran parempi paikka.


Mutta itse tuo ^^^ kirjoitus sisältöineen on jo jotain, ja oikeansuuntaista ja sitä mitä Suomikin OIKEASTI kaipaisi. Henkistä kasvua ja ymmärrystä jne. Mutta suomalaiset on typeriä näsäviisaita nirppanokkaisia ärsyttäviä oksettavia valtionpalvojapakanoita vitun näätiä jotka ei osaa kuin aukoa päätään ja ilveillä ja olla tyhmiä ja leikkiä tyhmää ja niin edespäin.


Tyhmille ja tietämättömille tyypillinen reaktio näihin asioihin on vain suoraan KIISTÄÄ kaikki tietämättä siitä mitään ja vaivautumatta ottamaan edes selvää.. joka on sen yhden sitaatin mukaan, ja näin asia ONkin, "tietämättömyyden huipentuma".


Amen.

Sitten on taas tuollainen mitä lempiblogaajani täydellisesti kuvasi "soppa-aivoiseksi kristityksi" yksi noita Raamatunheiluttelija MEGAidiootteja jotka luulee Raamatun olevan kirjaimellisesti sanasta sanaan Totta™ ja täysin aukottoman tiiviisti niin ja kiistatta eikä sitä tarvitse edes miettiä ! Hei. Heleppoo !! Aivot narikkaan niinkuin jehovien sekapääkultissa.

VITUN idiootit. 


Hei idiootit hoi: te olette K A I K K I yhtä VÄÄRÄSSÄ !! Ja aivan TÄYDELLISEN VÄÄRÄSSÄ. Siinä on TOTUUS "hengestä" yms.


Mutta jostain syystä tyhmät ja keskinkertaiset apinaihmiset luulee ja TODELLA(!), että se että heille on "opetettu" tai sanottu jotakin..automaattisesti on yhtä kuin "asia ON siis totta ja näin" / Kuten Kuvattua.


Sellaista se on kun on tyhmä ja vähämielinen ja älyltään patalaiska ja kuin jokin yksi tylsä pölyinen lässähdys.


Kuolkaa tollot.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti