tiistai 11. heinäkuuta 2023

Nekruilta Nekruista...

 https://youtu.be/Xg33t5oPPRU



Neekereistä neekereiltä ...meille.

Haha hahahaa kristus mitä IDIOOTTEJA nuo aivottomat "we wuz kungz" apinat on !! Ne on ihan uusi tyhmän taso, vähän kuin LitteänMaan™ mulkvistitollot mutta ehkä vielä tyhmempiä... kai, en osaa sanoa suoraansanottuna kumpi on tyhmempi. Mutta molemmat häviää ihan kevyesti esim sudenkorennoille ja etanoille ja limaiselle koiranpaskalle matalan ruohon seassa mitä älykkyyteen tulee.

Hei neekeriseni hoi, valkoinen ei VARASTANUT teiltä ikinä MITÄÄN, teillä ei ole IKINÄ OLLUT MITÄÄN MITÄ VARASTAA. Se on kuin syyttelisit jotain ählämiruhtinasta siitä että "se vaan varastaa aina kaiken Vantaalaisilta manneilta" tjns, ei sinnepäinkään tollo. On niitä joilla ON ja niitä joilla EI OLE ja nekrut on niitä joilla EI OLE eikä ole ikinä ollut.

Ei ole olemassa mitään neekerten kulttuuria, kuten olen jo toistanut toistamasta päästyäni, eikä ole ollut mitään muutakaan mitä tuo typerä aivoton jästipäinen iso nekrumöykky aina jauhaa kun joku sille jostain syystä mikrofonin antaa, ai miin mitä te oikein odotatte ? että se sanoisi jotain järkevää tai kiinnostavaa tai uutta ja kiehtovaa ? Ei ! Jos nekrulle antaa mikrofoonin, kuulee typerää tyhjädaijuista sekapäistä sinne-tänne sinkoilevaa ajattelematonta ajattelukyvytöntä idioottia kahjoa sölkötystä ja amutinaa ja "räppiä" yms - EI mitään minkään väärtiä.

On kuin kuuntelisi papukaijaa, mutta TYHMÄÄ ja ilkeää / demonista ja psykopaattista ja EI hauskaa papukaijaa, mutta aivan yhtä satunnaisen kahelia silti sisällöltään. Mutta linnut on todella huvittavia ja viihdyttäviä ja hauskoja. Ja useimmiten hyvin kauniita olentoina. Neekeristä ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa samaa.


Eniwei, tuossa lopussa nuo 2 muuta murjaania sentään ymmärtää oikoa tuota tyhmä Sumoa ja sanoo että Afrikkalaiset neekerit ihan ITSE MYI valkoisille nekrujaan, ja valkoiset "kapitalisteina" sitten vain tarttuivat tilaisuuteen. HAhaa totta vie.


MUISTAKAA KAIKKI:  neekereillä ei oikeasti ole KOSKAAN IKINÄ OLLUT MITÄÄN. Neekeri AINA elänyt vain kuten kaikki muutkin eläimet, alasti ja juoksennellut ympäriinsä ja tappanut ja raiskannut ja nussinut ja palvonut tulta ja aurinkoa ja paholaista ja pillua ja kullia ja mitä lie eläimiä ja juonut kusta ja verta ja mutavelliä ja huitonut kepeillä toisia nekruja, ja välillä ehkä kahlannut krokotiilejä kuhisevassa joessa, ehkä Niilissä josta Muinaiset Vaaleat Egyptiläiset on kyseisen tollon eläimen käyneet sitten rautaisilla (ei puisilla) miekoilla äkkiä hätistämässä (ei sitä korotiilia), ja kastautunut ja takuuvarmasti sinne myös virtsannut ja miksei äkkiä ruikannut myös paskat.

Siitä on neekerten elämä aina koostunut tällä planeetalla, samasta kuin simpanssien ja gorillojen ja bonobojen ja Bonon ja muiden pystyapinoiden.

EN tiedä osaako ne HÄVETÄ tätä, kai ne osaa ? Siitä kai kaikki tuo "me oltiin kuninkaita!" pullistelu, neekeri ei edelleenkään edes TIEDÄ mikä kuningas ON, nekru yrittää kooooko ajan VARASTAA itse paitsi pölykapseleita ja lenkkareita ja kaikkea mikä irti lähtee, tukankin päästä, mutta toisten ihan OIKEAT -ei kuvitteelliset- saavutukset ja julistaa ne ihan pokkana omakseen.

TODELLISUUDESSA neekerit on niin myötähävettävän surkean kurja rotu etteivät ikinä keksineet edes P Y Ö R Ä Ä !!! Ja tämä on FAKTA ja tämä on aivan jumalauta järkyttävän jäätävän äimistyttävän uskomatonta. Surullista suorastaan.


Nigger Please.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti