tiistai 4. heinäkuuta 2023

iNdiootti osa.2

 https://www.youtube.com/watch?v=wM3VdD2Ia4E&ab_channel=AnythingGoes



Hienoa että Paul Zouseffikin tämän mainitsi, kuten kaikki ja kissansa on jo tehneet. On kai kyse niin löyhkäävän haisevasta kamalasta paskaläjästä että vetää vertoja jopa jo itselleen Intian maalle !! Mereltä lähestyttäessä. Kuten muistanette minun sanoneen, merimiehet sanoo että Intian kirjaimellisesti haistaa(!) 100 Km mereltä !! Se löyhkää NIIN !!

Tuo vaikuttaa samalta jutulta. Vittu mitä oksettavaa myötähävettävää kommarimarxistipaskaa !  Haistakaa vittu vitun näädät.

Eniwei, piti sanomani siinä aiemmassa kirjauksessani että sitä luulisi että elokuvaan halutaan jonkunlainen lahjakkuus esim ohjaajaksi ? Nou ? Joku jolla on jotain lahjoja ja visiota jne ja joka välittää työnsä jäljestä ja itse elokuvasta ja tarinasta ja mistä lie.. EI mitään vitun kusista kommarimarxisti tussua joka nyyhkyttää joka saatanan haastattelussa ja artikkelissa henkilökohtaisesta päähänpinttymästään eli Ilkeistä Natseista.

"Miksi juuri SINÄ halusit tehdä tämän Tove & Muumit elokuvan?"

"No hei !! Tyylii ninQ six että NATSIT !!"...  

Tuo väki on täysin raiteiltaaan seinähullua ja häikäilemätöntä ja ultratyperää. Ne tulisi ampua ja se olisi aivan liian helppo ja mukava Kohtalo heille. Vitun ääliöt jyrsijät.

Mutta hei, ainakin kaikki näette että haliwuud on lattiasta kattoon juutalainen.

Siellä ne näädät nyt riekkuu ja ovat olleet voitonkiimaisina sittemmin 80-luvun alun mutta ovat myös itse paskantaneet itsensä päälle ja yrjönneet ja kusseet, tässä viimeiset 20 vuotta ainakin, yhteen tuubiin, joten en tiä..ahahahah...hahahahaaa ei kai tässä voi kuin tyytyväisenä nauraa, vihdoin uppoaa sihisten itse haliwuudkin !! Ja mahtavaa näin, tervemenoa vain tollot.

Propagandaa se suurimmaksi osaksi onkin ollut, lukuunottamatta jotain oikeita elokuvantekijöitä siellä seassa siellä täällä.


Täytyy myös mainita että tuon ^^ Epä-indyn se ämmä..se on siis ihan oikeasti niin ruma että minä en enää koskaan haluaisi nähdä sen naamaa, näin nimittäin klipin haastattelua ja se ämmä on niin kamalan rujon kohnon ruma etten saattanut uskoa silmiäni !! Vittu se on rumempi kuin Jude Willisin tytär !! Jolla on Ruma nimikin, mutta saman tyyppinen järkyttävä pers-naaman leuka, kuin jokin lokomotiivi, aivan kamala. Kertakaikkiaan järkyttävän loukkaavan kamala, kuin joutuisi katsomaan aboriginaalin saatanallisen rumaa persläpilärvää kauemmin kuin 20 sekuntia. Aivan silkkaa kidutusta.

Onneksi tuo leffa on legendaarinen floppi ja legendaariset 251 miljoonaa taisi sanoa, miinuksella !! HAhaha ainakin jotain hyvää ja oikeudenmukaista sentään.

Tuli tässä aboriginaalista se vitun "Tunna" mieleen.. se  näyttää yhdeltä niistä, ärsyttää.

Eniwei.


ÄLKÄÄ kukaan maksako tuosta potaskasta, siitä tulisi maksaa Meille Kaikille.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti