sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Neekerit pähkinänkuoressa

Tässä on teille lyhyt ja yksinkertainen kuvaus neekeriolennoista. Osin siteeraan lempiblogaajaani.


Nekrut on tyhmiä muinaisia aivottomia ..jotakin olentoja Afrikasta kai, Afrikan mudasta ja sonnasta. Neekereillä ei ole YHTÄKÄÄN mitään saavutusta tai keksintöä tai ymmärrystä mistään tai kiinnostusta mihinkään persettä merkittävämpään, neekeri ei ikinä keksinyt edes pyörää !! Neekeri ei ole ikinä keksinyt yhtään mitään, muuta kuin korkeintaan laittaa sormensa toisen neekerin paskaiseen perseeseen, niinkuin simpanssit juutuubvideoissa.

Ainoa "keksintö" nekruilta on kai se että ovat hoksanneet raajojensa lisäksi käyttää puuta, eli kumautella toisiaan niihin typeriin turpeisiin mulkosilmäisiin käkkäräisiin mutakuplapäihin erilaislla puuklapeilla tai kepeillä. 

Neekerit ovat lajina tai rotuna ainoastaan ja vain ja eksklusiivisesti loisia. Ja kuten lempiblogaajani asian niin täydellisesti kuvasi, nekrut tuhoaa toisin kuin muut rodut, omat "kommuuninsa" ("yhteisönsä") ja vaatii sitten että heidät siirretään meidän muiden, toimivampiin, yhteisöihin jotta he voivat sitten tuhota ne. Ja sitten ?...en tiä. Sitten ei ole kuin jurakausi taas.

Kaikki ketä on jäljellä, juoksee kai alasti pitkän ruohon ja aluskasvillisuuden seassa ja nuijii tiikereitä daijuun kepeillä ja toisiaan ja köyrii ja syö sen minkä löytää tai tappaa ja palvoo verta pillua tulta ja aurinkoa, ja murisee ja haukkuu jossakin eläimen taljassa joka on umpisurkeasti tehtykin vielä. Jossa luultavasti verisuonia ja suolenjämiä jäljellä. Jotakin sellaista.

Neekerit on toisinsanoen kuten kytätkin, legendaarisen umpiluukalloisen typeriä tyhmiä megaidiootteja vailla käsityskykyä tai edes kykyä käsittää että heillä olisi syytä olla kyky käsittää. Neekerit ovat niinikään yksinkertaisia kuin kytät ja muut jälkeenjääneet, taikauskoisia sillä tyhmällä erehtyneellä ja väärällä tavalla ja verta juovia kustapalvovia vitun raakalaisia barbaareja villejä, demoniapinoita par none.

Pakanoita joille vain kamalimmat eläimet ja muslimit vetää paikoitellen vertoja.

Neekerten ainoa edes abstrakti ja kuviteltavissaoleva ..kuvitteellinen ? "kontribuutio"  ihmis-sivilisaatiolle on lähinnä sama kuin somaleilla, jota minä en pidä merkittävänä tai edes tarpeellisena, eli muuttaa leipää yms paskaksi. Siihen pystyy kissakin ! Kuten kaikkeen muuhunkin mitä neekeri tekee tai on.


Neekerit on toisinsanoen täysin seinähullun kaheli ja tarpeeton ja haitallinen ylimääräinen tollo vitun vitsaus suoraan pirun perseestä ja poikittain  ja vittu asenteella !

Loputon mutaisa lauma aivottomia hyönteisiä ja ihmisiä syöviä tuijottavia molohuulisia imbesillejä vitun toivottomia tolloja pulleine perseineen, aina raiskaamassa ryöstelemässä pomppimassa ylös-alas ja änkyttämässä vastaan tai itsekseen tai suoraan levylle (studiossa).


Neekerit on toisinsanoen kertakaikkinen HÄPEÄ koko olemassaololle ja luojalle ja tälle planeetalle ja universumin kolkalle ja ulottuvuudelle.


Ja valtio rakastaa neekereitä



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti