perjantai 7. heinäkuuta 2023

"rangaistus aseesta"

 Haistakaa paholaisen komentokontrollikusipäät vittu.



Tätä ^ tällaista samaa masentavaa musertavaa kusipäistä kommaripaskaa tässä paskamaassa saa aivan tauotta lukea , "sinä ET saa omistaa sitä!! tai TÄTÄ!" "sinun tulee pyytämän MEILTÄ lupa!" "sinulla EI SAA olla tällaista______" tai "sinun ON HANKITTAVA TÄMÄ!!" jne jne ad nauseam.

Ettekö te  muut koskaan saa tästä omistaja-omistettu suhteesta tarpeeksi vai oletteko te ihan OIKEASTI näin VITUN masokistinen rotu !?!?!?


Minä haluan repiä nuo ylimieliset kusiaivot kappaleiksi, mutta te vaikutatte joko masokisteilta tai lamaantuneen niinikää tuskasta.

Näin se valde vain SANELEE nyt ja aina ja kaikkialla, aina on näin ollut ja niin kauan tulee olemaan kun sitä vain siedetään ja kattellaan. Kuvottavaa. Te olette kuvottava kansa, suomalaiset. Enkä laske enää itseäni kuin osin suomalaiseksi, minä pyrin ...johonkin muuhun. Johonkin räikeästi parempaan. Jos NYT  perustettaisiin Uusi Amerikka, olisin viivana siellä.


Mukavaa ja kivaa ja ihQuahan se on kai, keksiä ja ladella muille, ventovieraille, käskyjä komentoja ja pakotteita ja kiristyksiä ja uhkia ja pakottavia ahtaita kapeakatseisia ahdasmielisiä sieluttomia järjenvastaisia kusipäisiä ja täydellisen nöyryyttäviä alistavia alentavia infantilisoivia musertavan masentavia rajoitteita ja sääntöjä / "lakeja". Kumpa joutuisitte ITSE kerrankin syömään oman oksettavan paskanne ! Oi luoja minä odotan sitä niin. NIIIIIIIN niin todella.


Miten olisi kerrankin otsikko "Muihinpuuttumisesta voi pian saada kytät ja byrokraatit rangaistuksen" ?

Kuulostaako kerrankin oikeasti OIKEAMIELISELTÄ ja REILULTA ja MAHTAVALTA ?!? Tottakai TOTTAKAI.


MUISTAKAA aina, vaikka miten tämän asian kanssa älyllisiä / älyttömiä typeriä tunkkaisia naurettavia vitun kieppejä teettekin, että ==> VAPAA ihminen saa ja voi ja kantaakin useimmiten, asetta.

VAIN vanki tai ORJA tjns ei.



Siinä kaikki.








LISÄYS.

Piti sanomani että haluaisitteko te ITSE asua maassa jossa tuollainen ^ on tyypillistä ja jatkuvaa ja kokoaikaista ? "Kohta voit saada TÄSTÄKIN rangaistuksen!" jippii ! Hei !? Ilo asua moisessa maassa, jiiieeehaaa. Tuollainen se lisää elämäniloa ja myönteisyyttä ja kaikkinaists Yhteiskuntaan™ Osallistumisen Halua jne ! Ihan tolkutta.

En tiä... mitä jos suhtautuisitte elämään ikäänkuin niin että..m....mm... te JAATTE tämän saman ajan ja  paikan, planeetan, ja ulottuvuuden, kaikkien(!) niiden kanssa ketkä tällähetkellä olemassa täällä ovat ja ehkä niin että he EIVÄT ole olemassa teitä varten ja teidän omistuksessanne ja teidän laatimanne sääntöjen kokoelman ("lain") ja muun sanelupaskan minkäänlainen osapuoli, mitä jos antaisitte olemassaolon virrata sellaisena kuin se pitäisi olla ja jättäisitte muut rauhaan ja korkeintaan avustaisitten niitä jotka tarvii / pyytää??

Miten olisi ?!?!?


Tiedän, ketä vittua SELLAINEN kiinnostaisi !

Hah.



Mitä jos hölläisitte persettänne ja pipoa ?


Haistakaa kusipäät vittu eniwei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti