torstai 13. heinäkuuta 2023

Maahantunku

 https://www.youtube.com/watch?v=j2114DYk9j0&ab_channel=AnythingGoes



Jos tuon ^ katsottuaan, vaikka ei tietäisi asioista vielä(kään!) MITÄÄN tähän mennessä ja olisi täydellinen aivoton idiootti imbesilli undulaatti, ja luulisi että kyseessä on vain jokin ihan hyvä ja normaali asia, jokin tavallinen maahanmuutto, niin hei... WAU. Sitten on niin legendaarisen tyhmä ja aivoton idiootti että kytätkin joutuisivat myöntämään hävinneensä - tyhmillä olisi uusi standardi ja alaston keisari.


Mutta kyse on ihan tahallinen, jos palaamme todellisuuteen tähän ulottuvuustasolle, niin nin kyse on ihan tahallisesta maiden ja "kansallisvaltioiden" eritoten länsimaisten ja valkoisten, tuhoamisesta ja mitätöinnistä ja poispyyhkimisestä ja TODELLA järisyttävällä nopeudella. Absoluuttisesti maailmanhistorian nopeimmalla ja tuhoisimmalla, MIKÄÄN ei tietääkseni vedä tälle superMEGAtuhoprojektille Historiassa vertaa. Siksi kai olimme täällä tähänkään asti ylipäätään, alunperinkään.


Tilanne on järkyttävänkin tuollapuolen ja provosoivan superkuvottavan abysmaalisen helvetillinen ja nuo kusipäät USKALTAA, ja sehän se ongelma tässä onkin, ja KEHTAA rummuttaa vain vielä LISÄÄ !! ja lisää ja lisää.


Se on sota sitten.


YKSI syy miksi ne kai tätä tekee, on se henkinen taistelu minkä JOKAINEN kuolemankokenut sanoo olevan NYT kiivaimmillaan, JOKAINEN "meedio" ja mikä lie shamaani jne sanoo aivan tismalleen samaa, NYT on lopunaikojen loppusota käynnissä ja "vanha valta" tekee aivan KAIKKENSA ja paljon enemmän säilyttääkseen sen miten asiat ennen olivat ja saadakseen ihmisten globaalin heräämisen tukahdutettua, NYT olisi TOTISESTI idioottini aika sitten HERÄTÄ !!! En voi tarpeeksi totaalisesti tätä korostaa, sinä ET OLE mikään valtion lapsi ja puolulainen eivätkä ne kusirotat ole ikinä olleet sinun puolellasi tai muuta kuin saatanan lapsia, DEMONEITA siis. Sinä kumartelet DEMONEITA, haluan tehdä HYVIN SELVÄKSI.

IDIOOTTI.



Anyway. Jotain totisesti on alettava tekemään tai ...ei ainakaan mitään nättiä käy.


Kun paskavettä äyskäröi tarpeeksi kauan ja tarpeeksi, paattiin sisään, paatti uppoaa. Tämä on häkellyttävän yksinkertaista.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti