keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

ilmastokultti osa2.

 https://www.youtube.com/watch?v=jTr1hFOyveg&ab_channel=AnythingGoes



Ei jumalauta jukolauta vittu voi saatana olla totta O_0 ?!?! MITÄ VITTUA !?!? MISTÄ näitä saatanan lobotomisoituja paskahousuhönöjä oikein tulee ?!?! Siis ninQ ihan tasan oikeasti MISTÄ näitä älykääpiöitä oikein riittää ??!?!?!?

Jumalauta jos puhutaan Hyödyllisistä Idiooteista™ !!! Houli fakin shit !


Hei idiootit, yritän nyt sanoa tämän ihan raaaauhallisesti, että ettekö te nyt jo / vieläkään oikeasti tajua ja saata käsittää että teitä käytetään hyväksi ja teidät nolataan ja teidän avulla meidät KAIKI, ihan 1000% sekalaisten pahojen tahojen toimesta ?! Eikö tämä yksinkertainen fakta ja totuus vain aukene teille ja heikoille aivoillenne ?

Vitun taantuneet taliaivot tollot paskat. Teidät tulisi vain ampua, eikä mitään merkittävää menetettäisi. Me muutkin voimme ihan hyvin muuntaa nisusta skeidaksi no problem.

Te olette yksinkertaisia silmät pällellään toljottavia aivottomia kusisia tolloja kuin jotkin klapilla päähän lyödyt vitun linnut, jotka vain kaakattaa ja tuijottaa ja toljottaa ja ihmettelee ja välillä vähän hinkuu ja henkäisee ja hönkii ja on sellainen yksinkertainen ja ...jotain.. sellainen haapean mitätön.


ÄLKÄÄ katsoko tuon videon ^ noita idioottiosuuksia äänillä, mieltään kannattaa oikeasti suojata noin typerältä inputilta / syötteeltä, jottein oikeasti ala syöpyä yhtään sen enempää itse kuin pakko on.

Säästäkää hermojanne ja järkeänne.


Katsokaa äänettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti