lauantai 29. heinäkuuta 2023

ilmastokultti osa.3

 https://www.youtube.com/watch?v=OEtV3QlPUaU&ab_channel=PaulJosephWatson




Kuvottavaa.


Ja myös totaalisen naurettavaa ja aivan myötähävettävän naurettavan ultra-läpinäkyvää !! Koittaisitte edes kommunistit ! Nähkää edes joooooootain vaivaa propagandanne kanssa !!

Toisaalta siihen vadittaisiin lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä jne jotka ovat piirteinä teidän piirteidenne vastanapoja.


Eniwei, kuvitelkaa te normaalimmat, miten tyhmä ja naurettava ja eksynyt hönisevä hämmästelevä kaikkea taivasteleva vitun (kirjaimellinen) tollo lammas sinun täytyisi olla uskoaksesi tuota paskaa ja ollaksesi huolissasi PLANEETASTA(!! hahaaaa) ja pelätäksesi kaiketi vielä ja mitä vielä !! Houlii fakin vittu !!

Ja kuvitelkaa mikä absoluuttinen molopää-kusipää paskanäätä läskipää rättiperserotta täytyy olla kuten se saatanan syljeskellen märehtien puhuva silmätkin täynnä sylkeä sössöttävä älykääpiö lobotomiapotilas palestiinalaishuulineen mikä tuossa videossa näkyi tiputtamassa ihan sitä itseään suustaan ihan pokkana vaikka sille on nauraneet naurismaan aidatkin jo 50 vuotta(!!) muttei sekään(!) näy tahtia hidastavan !! Päinvastoin varmaan, kuten vasurin koiranpaska-aivo kakaroilla yleensä, se käy vain todisteena heidän / hänen ylivertaisesta älystään ja mistä lie, olla siis 100% nurinkurisen perse edellä puuhun super hyper ultra MEGAväärässä KOKO ajan ja aivan KAIKESSA ja niin läpinäkyvän itsestäänselvästi että sen ymmärtäisi vastasyntynyt hämähäkkikin sumatran viidakossa. Niin nin miten totaalinen kusiainen täytyy olla ajaakseen tätä(kin) asiaa vain yhä edelleen, tahdin hiipumatta vaikka sössöttämääsi kuoleman kulttiin uskovien sileäaivoisten pelokkaiden zombieiden määrä vain vähenee ja hupenee tunnista toiseen ja romahtaa lopulta kokonaan. SILTI  !! Silti ei typerys luovuta, sellaista on  kun on sekä tyhmä ja ylimielinen solipsistinen sölköttävä-änkyttävä märehtivä kusipää paskansuoltaja, mutta myös ideologinen jästipäinen kusipää ääliö ja siis TY-HY-MÄ. Ja siis vakuuttunut kuitenkin että asia on jotenkin muuten. Kaikki Muut™  vain..emmätiä..jotain..  "inhoo planeettaa" kai tjns...

Kun siis on ylimielinen lapsellinen ja tosi tosi tyhmä ja vallankiimainen ja tyhjä sisältään ja saatanallinen jo syntyjään ja mulkku ja törkeä ja itsekäs ja naurettava tärkeilevä pikkusieluinen kusipää niin hay; noin siinä sitten käy ! Tuollaista noloa paskaa sitä puhuu vuosisadasta(!!) saatana toiseen, ollen AIVAN KOKO AJAN VÄÄRÄSSÄ KAIKESSA mutta silti sitä vain jatkaa ja jatkaa ...

Eikö LUULISIKIN  että jossain vaiheessa lamppu syttyisi ja jopa tyhmä ymmärtäisi ? Mutta sitä totisestikin taas vain jumalauta luulisi  !



Kaikea sitä luuleekin.







P.s kai te ymmärrätte jo nuoremmatkin että tällaista ei tehdä ihan ex tempore ja jonkun hipin olohuoneesta ? Tässä on SUUUUURIA rahoja ja kusipäisiä tahoja tautalla, ja jos minulta kysytään niin osoitan sormellani heti ryssiä, saudeja, kinkkejä ja Kansainvälisiä juutalaisia™ ja petturivasureita jne ja melkolailla tässä järjestyksessäkin kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti