keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

ilmastokultti

 https://www.youtube.com/watch?v=7vUODDWjjY8&ab_channel=PaulJosephWatson



Tuo kusipäisyys...se se ei vain ole menossa pois. Ja valtiouskovaiset kusipäiset idiootit imbesillit uskoo senkin, kuten aina ja kaiken mitä ammattivalehtelijat lierot ikinä keksiikään.

"Ikäänkuin" suurimman osan "ihmisistä" elämän ainoa tarkoitus olisi vain olla olemassa aivottomina tiedottomina valtion seuraajina ja uskollisina nukkeina ja työhevosina. Tämä on niin kamalaa etten tiedä mitä siitä sanoa, onnellisia ovat vain tietämättömät. Eikä nekään kovin onnellisia ole.

Eniwei, luin tuossa eilen jonkun viedon komenteista...taisi olla J.Petterssonin oman kanavan piiiiiiiiiiiitkä keskusteluvideo joita aloin katsoa kun niitä tuli tarjolle, niin nin joku laittoi Goethelta hienon sitaatin: "suurinta osaa ihmisistä ymmärtää parhaiten eräänlaisina oman aikansa tiedottomina eliminä". (Tämä on siis minun suomennokseni^).

Aamen. Suurin osa ihmismuuleista ON ihan kirjaimellisesti "kuin" vain suorittavia elimiä, maksoja ja haimoja ja pernoja ja mitä lie paskaläjiä ja suolia, vitun tunkkaiset idiootit, keltaisine pienine rumine hampaineen. Ja jotka samaiset vitun idiootit sitten tuohtuu jos ja kun MINÄ esim avaan suuni tai näppixeni ja oikeasti SANON jostakin JOTAKIN todellista, ja joutuvat täten kokemaan oman kusisen kurjan "elämänsä" ensimmäisen kerran jotain oikeaa ja verevää ja rehellistä ja todellista ja realistista ja elävää ja aitoa ja totuudenmukaista jne. Ja sehän ei zombitolloille koneiston rattaille käy, ei ollenkaan.

Se jäytää vähää järkeään kai 24/7/365 kunnes se on jotenkin jollain "oikeanlaisella" maagisella rituaalilla häivytetty ja manattu pois riivaamasta, kuten esim saamalla kytät minun kimppuuni tjns. Luulisin. Tai jokin vastaava "maaginen tapahtuma" joka yht´äkkiä mitätöi minun leiskumani Mustan Magian. Valtion vaaleampi (ei mustia silti syrjivä) taika tekee ..jotakin ja tilanne katoaa. Kuin kytät "pidättäisivät" jonkun, eli kidnappaisivat väkivalloin jonkun ventovieraan tai yhden niistä "tutuistaan", viedäkseen sen väkisin johonkin missä kyttä "ajattelee" että sen on oikeammanlaista olla läsnä kuin siinä kyseisessä sijainnissa josta tämä joku, yhä hypoteettisempi henkilöhahmo, on alunperin siepattu.

Eniwei tämä lähti nyt  ..muille raiteille kuin aihe.

Niin nin järkyttävää miten esteettä tämä idioottiuskonto kultti on edennyt ja miten helposti se uppoaa kai sitten yhä edelleen hoi polloin toivottomiin typeriin tolloihin, jotka ei osaa ajatella MITÄÄN. Suorittavat vain honottavina kuhnureina työnsä ja menevät kauppaan ja asuntoonsa ja syövät kurjaa kamalaa moskaa ja katselevat aivot sulattavaa TV:tä ja menevät nukkuun vain toistaakseen tätä kunnes ruumiinsa kuolee. Ja yhtäkkiä tajuavat olevansa yhä jäljellä, ja hukanneensa koko inkarnaationsa; koska ovat TYHMIÄ paskapäitä.

Ja tuhoavat meidän parempien inkarnaation, SE on tässä on ongelma. Pilatkoon OMANSA.

MUISTAKAA kaikki vitun idiootit: EI OLE OLEMASSA mitään "Planeetan Oikeanlainen Lämpötila" lämpötilaa. Planeetalla on KAIKKIA planeetalla mahdollisia säitä ja lämpötiloja, joskus hetken ja joskus tuhansia vuosia ja joskus ehkä miljoonia, mutta MIKÄÄN NIISTÄ EI OLE se "Normaali™" !!!!

M U I S T A K A A  tämä  !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti