perjantai 7. heinäkuuta 2023

kokaiinin valkoinen talo

Eli piereskelijäalkoholistin eli Amerikan Pressan se idiootti, vielä ehkä jonain ajan hetkenä tulee yhtä tyhmäksi kuin isänsä(?), poika on vienyt valkoiseen taloon kokaiinia. Ja nyt kaikki ja kotnekrunsa leikkii tyhmää ja ihmettelee silmät suurina ja huuli pyäreenä jne.. oi vittu ÄLKÄÄ VIITTIKÖ !!  Saatana, isot ihmiset. NAURETTAVAA.


Tässä on paven filmi aiheesta jos haluatte katsoa.

https://www.youtube.com/watch?v=XLFctyDRldc&ab_channel=PaulJosephWatson


Eikö ole sangen kutkuttavaa kuinka jotkut jää HETI "kiinni" ..kun HALUTAAN, mutta toiset luikertelee MEGA-skandaalista ja Super-Rikoksesta toiseen ja kytät vain levittelee käsiään ja toisensa ja katurottien persläpiä, vitun idiootit, ja homoilee missä lie ja mitä lie. Ei sikäli että minua mitenkään tuossa MIKÄÄN yllättäisi mutta jotakuta kai sitten yllättää.

Tällaista tämä on ja on AINA ollut, muinaisroomassa ja apinain katraissa ennen sitä, mikään ei ole muuttunut ennen nykyaikaa, mutta jos planeetta kerran eliöineen olioineen on nyt siirtymässä neljänteen ulottuvuuteen niin hay; NYT alkaa tapahtua ! Muurit ja padot murtua jne ja sitä on vauihditettava niin paljon kuin mahdollista. Työntäkäämme demonit alamäkeen.


Aamen.













Mutta että on kai suht osuva nimi tuo valkoinen taloa. Eikö se jauho ole valkoista nimenomaan.

Ja sopivasti siellä on jo tuo yksi jauhoinen kalkkis, muumio, ruumis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti