tiistai 11. heinäkuuta 2023

"Liikka sano neklu!"

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/86438a66-9c62-4e90-afcd-c964ebe1ffc9


No voi nyt jumalauta ja vittu !! Vittu krai mi a fakin rivr !! Kyllä sitä nyt joka SAATANAN kusipää ja mäntti ja nekrunsa tulee esiin ja mankumaan ja itkemään ja TuomitsemaanRiikka Purran niin hilveen kauheet kirjoitukset, MIKÄLI ne edes hänen olivat, minua ei kiinnosta kilin vittua, mutta kukaan näistä rotanpaskoista valehtelijoista ylimielisistä vallankiimaisista satanistisista kusipäistä ei esim kehtaa samalla mainita tai tuomita sitä että Pariisi on TAAS tulessa, NEKRUJEN ja ÄHLÄMIEN ja muiden aliapinoiden takia. Eli tämän heidän masinoimansa "Monikulttuurin™" ja jota faktaa on ihan täysin turha yrittää edes harkita edes leikilläänkään kiistävänsä, se on niinkuin se on ja niin se on.

Hei NEKRUT on PERSEESTÄ, tämä on tiedetty AINA halki maailmanhistorian, ja samoin ählyt, ei tässäkään ole mitään uutta, mutta ilmeisesti Suomi on kiduksiaan myöden täynnä tuollaisia lapsellisia yksinkertaisia naurettavia vitun tuhnuja luusereita jotka "kertoo opelle" kun käyttää sanaa "vittu" - vittu kuolkaa vitun naurettavat pellet ja ärsyttävät oksettavat pikkumaiset pikku mäntit.

Kuvottavaa väkeä !!

Ja mitä tulee siihen että "nyt suomesta leviää ________kuva maailmalle" niin en usko teidän olleen aiemmin kovin kiinnostuneita koko vitun Suomikuvasta™ muutenkaan, toisekseen sillä ei ole MITÄÄN väliä, ja kolmannekseen HYVÄ !! Aivan MAHTAVA kuva jos leviääkin, se olisi parasta mitä tässä voisikaan olla, aivan Taivahan Lahja olisi jokin sellainen kuva suomlannista että Suomi on "kauhee Lasistinen hilvee maa" vitun hampaattomat nekrunnuolijat saatanan tollot paskat. Vitun absoluuttiset kusipäät ja näädät.

Ja hei rkp-koiranpaskat, KUKAAN ei ole kysynyt teiltä "mitä mieltä TE olette tästä?" - näyttivät sanoneen asiaan oman mielipiteensä ja vaativat Riikkaa kumartelemaan jne, ÄLÄ vitussa vain ota puoliaskeltakaan taakse tai edes sivuun !! Nyt on aika käydä tauotta HEIDÄN päällensä joka suunnasta joka metodilla ja se on ylläpidetävä kunnes Kulttuurisota™ on joko voitettu tai muutoin ohi. Mutta ÄLKÄÄ pakittako !! Tätä ei voi tarpeeksi korostaa. ÄLKÄÄ pyydelkö anteeksi.


Ja jos mitään, teidän tulisi julistaa että "mitä ikinä tämä Rasisimi™ onkin, me sitoudumme tähän Rasismiin™ aivan täysin ja totaalisesti ja johdonmukaisen yksisuuntaisesti ja määrätietoisesti ja meillä on 100 % ´toleranssi´ sille" - noin teidän PITÄISI sanoa.

On aika laittaa kommareille vihdoin jauhot suuhun ja luu kurkkuun, tämä komentelu ja alistaminen ja nöyryytys ja tauoton kiusa ja terrorismi jne saa nyt totta vie totisestikin todella riittää. Niiden Saatanan kusisten nilviäisten mänttien alhaistakin alhaisempien apinanpaskojen ON MAKSETTAVA. Ja siitä tuleekin vitunmoisen järisyttävä lasku. Se kattaa noin 2000 vuotta historiaa jo AINAKIN ja KAIKKIEN sen aikanan eläneiden elämän lähes KAIKEN tuskan ja ongelmat, ne on KAIKKI vasemmistolaisista ja edeltäjistään kotoisin, suuri osa joka tapauksessa. Ja tehän MAKSATTE.


Vittu MITÄ teille oikein tapahtui ?!? Miten teiltä kaikilta tippui selkäruoto ja aivot yht´aikaa pois tässä jossain noin vuoden 2001 jälkeen. Haistakaa saatanan petturimänttipaskat itsenne, vitun nyhveröt niljakkeet. 

Onneksi pravdojen kommenteissa isketään nykyään jo myös vastaankin, kiitos siitä, ja onhan siellä eittämättä noissa mänteissä niitä nahjuksia joilla on oma nekru ojassa, tai olkkarissa, eli niitä ällöttäviä vitun verta nenästään kerjääviä Tsadilaisia kusipäitä "perheenisiä" tuhkamunia jotka ei kai saa siitettyä (ehkä siinä on MERKITTÄVÄ VIHJE ?!?!..) omaakaan typerää kusipäistä kopiota itsestään eli jälkeläistä joten ottavat sitten apinan omakseen, eli näitä neekerin adoptoineita vitun sietämättömiä uhriutuvia miehyksiä naurettavia vitun ämmiä mänttejä.

Se EI OLE minun vikani että olette tuollaisia tomuisia vähäpätöisiä naurettavia heikkoja ja täysin luonteettomia pellejä ja ottaneet itsellenne neekeriapinan "lapseksi", hei SE EI OLE minun vikani !!


Ja ikäänkuin TE itse, vasurit, ette olisi kuten lempiblogaajani asian niin yksinkertaisesti tiivisti "Historian KAMALIMMAT ihmiset". Totisesti, te teette 24/7/365 aktiivisesti muiden elämään puuttumista ja elämäntapakontrollia, te olette mafia, järjestäynyt rikollisuus kuten kytät ja virkaloiset ja vanginvartijat ja KAIKKI muut vastaavat koiranpaskaläjät demonit, eikä tämä ole mikään mielipide tai fiilis tai MuTua tjms, tämä on asian TOTUUS. Totuus on minun juttuni, toisin kuin teidän.

Te olette aivan absurdiuteen asti vastenmielisiä, ärsyttävä ei edes ALA kuvaamaan teitä, ja lähes KAIKKI terrorismi missään ja ikinä on joko vasemmistolaista TAI muslimeista, siinä on periaatteesssa planeetan KAIKKI  "terrorismi" vasurit ja ählyt, mikä helvetillinen demoninen megakuvottava yhdistelmä. YÖK.



ÄLKÄÄ viittikö, tei tiedätte itsekin paremmin.

KETÄÄN paskankaan väärtiä ei kiinnosta puolen puupennin vertaa Riikan mahdolliset kirjoitukset joskus johonkin. ALHAISTA ja myötähävettävän lapsellista nirppanokkaista ylimielistä kuvottavaa pilkuntarkkaa kusipäisyyttä ja näätämäistä surkimusmaista touhua yrittää rummuttaa asiasta esiin jokin giganttinen HÄRKÄNEN. Kuinka noin totaalinen persoonaton häpeätön iljettävä limanuljaska VOI olla ?!?!?


Haistakaa vittu !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti