perjantai 21. heinäkuuta 2023

"Anti-Rasismin™" aivovirus












En saata käsittää mikä VITTU siinä oikein on että noita puklauksia laimeita lällärimänttejä on nykyään jokapuolella joka nurkassa ja sen takana ja joka saatanan tuvassa ja lattialankkujen alla, joka paskahuussissa, joka nettisivulla JOKA lehdessä joka elokuvassa ja tv-ohjelmassa ja aivan kaikkialla, joille tuottaa jotenkin selittämättömän käsittämättömiä vaikeuksia hahmottaa ympäröivää OIKEAA TODELLISUUTTA ja nähdä neekeriä alivertaisena kyvyttömänä tyhmänä muinaisena apinana joka se oikeasti ON.
Sen sijaan neekerille KUVITELLAAN ja sitten ihan pokkanava vain eletään sen kuvitelman ja VALHEEN pohjalta, ominaisuuksia joita neekerillä ei TIETENKÄÄN todellisuudessa ole tai ole ikinä ollut tai tule olemaan, sen enempää kuin koirilla kissoilla tai millä vain sittiäisillä. Mutta kun daiju on täynnä haliwuudin propagandaa ja muutenkin tyhmien idioottien säestävien aivottomien persoonattomien lampaiden säestystä niin en tiä... kai nuo pikkusielut sitten vain hukkuu siihen tulvaan ja kadottaa senkin himmeän vähän tajun minkä luoja niille alunperin soi.

"Afrikkalaiset" halutaan nähdä jotenkin "tasavertaisina" yms naurettavaa kommunistien ym satanistien paskaa.
Ei voisi enää paljon tyhmempää hullumpaa anti-realistisempaa ja sietämättömämpää ja kusipäisempää ja ärsyttävämpää "propositiota" olla / tehdä !!!
Siitä pitäisi seurata rautakanki pitkin hampaita HETI jos joku tuollaista päästää paskalävestään !



Olen niin sanoinkuvailemattoman pettynyt tuollaisen petturipaskaväen silkasta olemassaolostakin ettette uskoisi, en tiedä mitä sanoa... järkyttävää, mikä absoluuttinen petos ja häpäisy !
Painukaa vittuun sitten, vitun absoluuttiset madot ja totaaliset idiootit mäntit kusipäiset vitun tollot.
Sieluttomat materialistit vasurijyrsijät marxistikusipäät paskatahrat.

Ja hei, jos se vitun Afrikka on niin vitun miellyttävä ja sivistynyt ja paskankin väärti ja neekeri on niin ...jotakin, ihminen tjns  (?), miksette te asu jo siellä ? Siellä niiitä JO ON !! Siellä sitä KAIKKEA on.

Muuttakaa ilo-vitun-mielin sinne ja hengailkaa tyylii ninQ nekrujen kaa hei jou, ja näi. Hei heebot ? Ja kuunnelkaa tyylii vaix siis levyi ja näi ? Snaijaazä duud ? Häääh ?...


Vitun apinat.
Vitun absoluuttiset rotat.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti