lauantai 1. heinäkuuta 2023

iNdiootti

 

marxisti jauhaa paskaa ^.

Vitun idiootit.


Eli niille jotka eivät vielä tiedä, on haliwuudin jutkut TAAS paskantaneet ihan itse itsensä päälle, ja oman muinaisemman menestyksensä. Eli nyt tälläkertaa oli tuhojyrsijöiden tuhon kohteena ja vuorossa Indiana Jones ja arvosteluvideot mitkä katsoin, lähinnä se "critical drinker" juutuubissa, paskantaa ihan 100 % tuon skeidan päälle ja haukkuu totaalisen lyttyyn. On kuulemma jopa vielä PALJON pahempi ja paskempi kuin kaikki jo osasimme pelätä. Eli älkää vain kukaan menkö katsomaan ja rahoittako moista wokeopaattikommarien aivopesua ja mankumista ja lahjattomuutta ja propagandaa.

Aatelkaa miten syvällä täytyy daiju olla perseessä että sanoo jotain tuollaista kuin tuossa kuvankaappauksen tekstissä ^. Ikäänkuin jokin vitun "kiihkoilu, valheet ja fasismi" tulisi MEISTÄ muista, ei suinkaan HEISTÄ  !!! 

Tuossa sitä "projisointia" on TAAS, aivan par-vitun-excellance. Haistakoon vitun vitun idiootit.

Mutta miksi niiden pitää järjestelmällisesti tuhota KAIKKI nuo vähänkään väärtit vanhemmat elokuvat ? Ajalta jolloin haliwuudista tuli vielä ihan oikeasti hyviäkin leffoja.

Mutta kun on KIIHKOILIJA ja IDIOOTTI ja mitä lie, niin hei, sellaista sitä sitten vain tekee.

Ja piti erikseen mainita että näin siitä elokuvan mainoksesta pienen segmentin, ja siinä indy sanoo /  kysyy että "olet siis edelleen Natsi?" ja ottaa ruoskansa HETI esiin...eli ikäänkuin piiskatakseen Natseja.. ai miin ..*oksennus* ..kuinka vitun järjenvastaisen käsittämätön vitun ylitsepääsemätön ultranaurettava päähänpinttymä ((niillä)) VOI oikein olla Saksan K-Sosialisteista ?!?!  HAHA ahahaaaaa lol vitun jutkut  !!  NAURETTAVAA.

Hei idiootit: KAIKKI me muut olisimme jo unohtaneet koko vitun "natsi" ajan ja sen sisällön ym, meitä ei vain kerrassaan KIINNOSTA, mutta TE itse Elävöitätte Historiaa aivan jatkuvalla syötöllä ja tarjoatte saman märehdityn paskamöykyn koooooooooko vitun ajaan eteemme, ikäänkuin uutena aamupalana. Hei mulkut hoi, syökää itse jos teitä se niin kiinnostaa ja kutkuttaa mutta painukaa VITTUUN siitä saarnaamasta minulle  !!!

Minä EN ole kiinnostunut, vitun lapselliset luuserit.

Ja jutkut on totaalisia pelkureita ja SIKSI(kin) käyvät yhä EDELLEEN läpi tuota wanhaa samaa Traumaansa ja muuta paskaa. Olisivat olleet vitun nilviäiset edes paskan väärejä siellä SODASSA eikä sellaisia push over pelkureita niin ehkei sitä tarvisi jauhaa NYT ja pullistella ja uhota NYT  kun kaikki on turvallista ja jokainen VITUN jutku ja kissansa (kissa parka) on kyttien ja valtioiden ja armeijoiden ym oikein ErityisSuojeluksessa !!


Haistakaa juutalaiset vitun rotanpaskanäädät VITTU ! Teidät TULISIKIN tuhota, Hitler ei ollut väärässä asian suhteen.

Muttei ihmiset osaisi elää siinä maailmassa sillä ihmiset ei yleisestiottaen osaa elää ja/tai viihdy rauhassa ja vapaudessa.


Apinat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti