perjantai 21. heinäkuuta 2023

puheenvuorolinkki

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/antti-roine/faktat-eivat-ole-rasismia-tai-natsismia/


Kappas, taas ihan ok kirjoitus joltain keskinkertaiselta nahjukselta tuolla.

Ja taas kuten aamu seuraa yötä, versoo kaikki kusipäät ja mulkut vasurit aukoon typerää ylimielistä turpaansa. Etunenässä tuo VITUN mulkku jonka avataar-kuva on ylösalaisin, kuten on tietoisuutensakin. Totaalinen nuija, niin rutikuiva sieluton typerä töksähtävä ämmämäinen ääliö ja jäykkis että sietäisi olla kyttä !

Ja vastaus "kuka muka estää Järkevän Keskustelun™?" vitun näätä, ensinnäkin MIKÄ VITTU ON "Järkevä Keskustelu™" ?!?!? Ilmeisesti sievistelevää nirppanokkaista pinnalista nynnyilyä kaltaistesi tollojen tylsimysten mänttien kanssa ja tavalla joka henkilökohtaisesti kelpaa teille ja miellyttää teitä ? Ja jossa väistellään KAAAAIKKI mahdollinen vähänkin "terävä" ja todellinen ja sipsutellaan hienopieruina idiootteina munankuorten seassa ja ympäri ja varotaan ettei vain vahingossakaan kukaan OIKEASTI sano mistään mitään ja totea mitään oikeasti TODELLISTA, eli siis ihan perus valehtelijoiden ja tyhmänleikkijä-näätien kokoontuminen, tyhmien luuserien keskinäistä tyhjäkäyntiä ja hyminää a la p-korea.


Toisekseen sananvapauden estäjiä on niin pitkä litania ja lista että tiivistetään vain muotoon "abaut KAIKKI". KAIKKI lehdet, hyysäristä alkaen, KAIKKI tv-ohjelmat, suurin osa suomalaisista nettisivuista mahdollisine (valvottuine!) kommenttiosastoineen, ja jos menet tuonne kaduille "keskustelemaan" niin se voi olla vapaampi mutta se ei ole mikään.. mikään, siellä ei juuri ole keskustelua.

Sen sijaan että aukoisit typerää kontrollifriikin mulkvistin tietämätöntä turpaasi, esitä SINÄ sen sijaan se paikka ja taho missä VOI  "käydä Järkevää Keskustelua™" (joka on naisten piirre btw) ja esitä SINÄ se taho joka SELKEÄSTI PUOLTAA ILMAISUN  JA SANAN EHDOTONTA(!!) VAPAUTTA. Annahan poika palaa ! 


Eniwei, on ollut JÄRKYTTÄVÄÄ huomata kuinka VITUN MEGAtyhmää väkeä suomalaisetkin lopulta oikeasti on, netti on tehnyt hyvin selväksi että JOPA MINÄ(!!!) olen A L I A R V I O I N U T ihmisten ultratyperyyden !! Sen ei pitäisi olla edes kirjaimellisesti mahdollista. Mutta näemmä se on.

Vittu mikä painajainen tämä "elämä" on. Sietämätön olisi jotain mihin olisi ollut mahtavaa joskus tästä tilasta voida yletä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti