lauantai 29. heinäkuuta 2023

Parhaat Asuinpaikat

 https://www.youtube.com/shorts/18DcSO8GkUA?feature=share


Oma lempiblogaajani teki aikanaan yksinkertaisen kirjauksen parhaista paikoista elää kanssa joten minäkin teen tuon ^ nähtyäni. Tai sanon vain saman kuin sekin sanoi silloin, eli että: kuten näette ei YKSIKÄÄN maailman parhaista ja elin ja asuinkelpoisimmista maista ole minkäänlainen neekerien tai ählämien apinanpaskamaa tai mikää tunkkainen ruskea primitiivinen nevada vaan vitivalkoinen Eurooppalainen maa ! Suomikin oli sillä listalla mikä hänellä oli, mutta siitä on jo vuosia.

Mutta silti villakoiran ydin on pysynyt ihan tismalleen samana vasemmiston terrorismista ja aktiivisesta sabotaasista ja maanpetturuudesta ja manipuloinnista ja aivopesusta ja kaikesta siitä huolimatta.

PARHAAT paikat planeetala on yhä edelleen ja tulee aina olemaan, paikat joissa on vähiten murjaania ja eniten valkoista.

Eikä tässä ole mitään kiistanalaista, se on ihan selvää kyllä kaikille, mutta joidenkin vain TÄYTYY saada olla tyhmä tai leikkiä tyhmää.

En tiä kai se on jotain Modernia™ sekin, leikkiihän miehet naista ja naiset miestä ja pojat tyttöä ja toisinpäin ja älykääpiöt kissaakin nykyään ja ratsastaa ihan pokkana keppihevosilla joten ..jaa.. en tiä. Kai se on sitä jatkumoa, Keharien Esiinmarssia™ / Nousua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti