tiistai 25. heinäkuuta 2023

Totuuksia...

 https://www.youtube.com/shorts/xHyEyj8sOA0?feature=share


Tuo ^ videon hengessä totean että: muslimit ja neekerit ja alkeellisia PAHOJA apinoita ja eivät kuulu lähellekään ihmis-sivilisaatiota, eikä orientaalitkaan melko suurelta osin. Samoin mustalaiset on pelkkiä äklöjä varastelevia loisia vailla älykkyysosamäärää, ja poliitikot ja kytät on räikeän häikäilemättömiä vallanhimoisia pikkusieluisia ja pikkumaisia paskantärkeitä jäykkiksiä kusipäitä jotka silti luulee että yksin heillä on jokin luovuttamaton ylimaallinen oikeus määräillä kaiken planeetan elämän olemassaoloa nyt ja aina. Eli totaalisen seinähullun häiriintyneitä narsistisia egotisti kusipää-idiootteja mulkkuja äbäläwäbälä apinanpaskoja.

Fempsat on häiriintyneen ja piinkovan hullun ja supermegatyhmän aivottoman pöllön välimaastoon sijoittuvia lobotomiapotilaita parhaissakin tapauksissa.

"Vihreät"  yms kommunisti-siat on ehkä alhaisin epäelämänmuoto planeetalla, sijoitan ne jopa alemmas kuin muslimin ulosteessa muhivat ja sihisevät bakteerit loiset ja madot ja polyypit ja virukset.

Suomalaiset on pelkureita ja viheliäisiä ja luusereita ja täysin yhdentekeviä Suuressa Kuvassa, lahjattomia keskinkertaisia ja keskinkertaisuutta palvovia mätiä paskapäitä vitun läskiperseitä yniseviä kyttää ja valtiota palvovia vitun myötähävettävän MEGAnaurettavia hönöttäviä puisevia pystyynkuolleita umpitunkkaisia takapajuisia totaalidorkia, ja nuivia rutikuivia vittumaisia pikkumaisia pikkusieluisia ämmämäisiä lapsellisia pikku kitupiikki-kusipäitä ja kaiken itseään paremman inhoajia. Tietämättömiä Jante-laki tolloja.

Koirat haisee.

Kaikki on RÄIKEÄSTI liian kallista, ja lähinnä siksi ettei ahneet, sekä rahan että vallan että maineen, katso voivansa luopua mistään ja koska pahoina eivät osaa pysty ja kykene / halua. Ja koska kusipäiset tahot hyötyvät tästä asiain tilasta ja koska liikaa loisia elätetään, mukaanluettuna  "julkinen sektori" ja kaikki "Maahanmuuttajat™". Paitsi jos kyseessä on Japanilainen peliohjelmoija tai Sveitsiläinen hienomekaanikko-kelloseppä tai Saksalainen ydinfyysikko tai Ranskalainen leipuri tjns.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti