sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Ranska on romahtanut

 https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/d65e9ef6-d972-4360-aa42-998224c04dd6


Ei, te olette jo ihan 96 % totalitärismi

Ranska on menetetty. Vaikka sitä miten vääntelisi ja kääntelisi jakiemurtelisi asian kanssa, game over.

Kaikista Euroopan ja sikäli ihmissivilisaation ytimistä, yksi merkittävimmistä "maista" mitä ikinä tiedetään olemassa tällä paskaläjällä olleen, Euroopan absoluuttisimpia suurimpia ja mahtavimpia ytimiä, itsensä RANSKA(!!) on jumalaua tuhottu, kuoleman oma, mennyttä, poissa. Tämä on jo niin suurta ja  kamalaa, legendaarista ettei siihen paljoa voi sanoa. Tulevaisuudessa jotkin beiget mulattiapinat puussa, persettään kaivaen, todetkoon sitten jotain. Mölytköön vaikka jotain "hei...jou... määng.." tjn.

Absoluuttisen kuvottavaa.


Skainyys Austraalia teki jutunkin jos haluatte katsoa, tuubissa nimeltään "France has fallen". Se on lähinnä kokoelma reportaaseja tilasta, joka on paikallisten mukaan vielä paljon pahempi kuin sitä ulkoapäin näyttää ja luullaan.

Sinne meni sitten se. Jos Saksa ja Englanti vielä  uppoaa niin Eurooppa on historiaa kuin Rooman Imperiumit ja mitkä lie muinaiset Babylonit ja Egyptit, liittyen osaksi sitä jatkumoa. Jäljelle jää kitupiikkejä tiukkaperse finnuiitteja ja mölyäviä äbäläwäbälä murjaanilaumoja ja tuhoa ja kurjuutta ja köyhyyttä ja nälkää ja kuolemaa ja sekasortoa ja tauteja ja tuhat muuta vitun vitsausta. Mutta hei !! Ei huolta; ainakaan te ette ole Rasisteja™ ! Ja  ......no, ei ketään kai ole sitä oikein juhlistamassaakaan tai toteamassa mutta...eikö se ole jo jotain.



Ja tottakai ovat totalitärismiä, mutta noin sitä tehdään, tehdään jotain ja todetaan että "ei me näin tehdä", samalla kun sitä tehdään.

Sellaista se on.


Idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti