maanantai 3. heinäkuuta 2023

Nils Sitaatti

Tuo Lapin junuutti oli sanonut niin hyvin että minun pitää ihan siteerata, enkä tiedä miksen tullut tätä itse ajatelleeksi / sanoneeksi NÄIN yksinkertaisesti mutta var så gud...

https://rodionr.vuodatus.net/lue/2023/06/rkp-ajaa-suomea-ruotsin-kaaokseen#comments


Suomi on lapsellinen tyttöyhteiskunta ja HELVETIN iso lama voisi tehdä terää noille paskiaisille.


Yes ! Täydellisesti näin !! "Lapsellinen Tyttöyhteiskunta" !! HAH aH h aHAH AhaA aah, aivan loistavasti kiteytetty. Ei toki kaikenkattavaa mutta yllättävän hyvä lausahdus, sitä Suomi nimittäin totaalisesti on. Tyhmiä mielikuvituksettomia joka asiasta suuttuvia mahoja lehmiä pullollaan, tyhmiä ämmiä Muu Muuissaan ja möhömahoja virkamulkuttaria komentelemassa ja kaikenlaisia idiootteja vitun läskivittuja tympeitä tympäännyttäviä vitun mulkkuja tolloja loukkaantumassa JOKA ikisestä sanasta ja asiasta ja kaikkien vähänkin poikkeavien itseilmaisusta jne. Totaalinen henkinen vankila. Eli juuri sitä mitä byro-rotat ajaa aina ja kaikkialla eteenpäin, kyttäin selän takaa turvassa.

Pohjoisempi Korea siis. Eikä se eteläisempikään mikään paratiisi ole mutta RÄIKEÄ parannus siihen paskempaan nähden. 


Mutta että suomea lapsellisemmaksi ja nirppanokkaisemmaksi pilkunnussijoiden "kulttuuriksi" ei tällä planeetalla kai ihan oikeasti enää VOI mennä, eikä missään päin kosmosta, eli tässä se on, cul de sac, pussinpohja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti