maanantai 3. heinäkuuta 2023

Mainosten Murjaanit

Sen verran kun tuossa olen vaivautunut katselemaan TV:tä, sieltä esim tuli se yllättävän hyvä Tom Cruisen leffa "edz of tumorou" ja katsoin sen (siinä muuten tuli käsittämättömät 10 !!!!! min mainoksia !!! noin 20 min välein !! KYMMENEN !!!) niin nin huomasin HYVIN selkeästi sen että nykyään näemmä lähes JOKAISESSA mainoksessa, mikä ikinä siinä onkin se mainostettu asia, jokaisessa mainoksessa on joko neekeri tai jokin käkkäräpää tai mulatti ja/tai sekarotuinen pariskunta. Yleensä nekru uros ja vaalea ämmä.

Vittu että ärsyttää ja kuvottaa yhtä paljon. Ja siis PALJON !

Tätähän kaikki lapselliset känkkäränkkä vasurit kiusanhenget idiootit ääliöt älykääpiöt nimenomaan  varmastikin haluaakin.

Onko nuo mainosalan mulkut oikeasti NOIN vitun tyhmiä ja lapsellisia ja läpinäkyviä ? Luuletteko te että tämä toimii niin että te vain ihan pokkana ujutatte tässä hissuksiin aina vain vähän enemmän ja enemmän neekeriä ja muuta apinaa joka ei kuulu valkoisten maille, kaikkialle ja oletatte että me muut sitten ajan funktiona  aivopeseydymme ja ehdollistumme tyhminä sileäaivoisina Dodoina vain hyväksymään nekrut yms ikäänkuin ihan itsestäänselvänä osana Meidän Yhteiskuntaamme™  ?

Näinkö se on ? Noinko luulette sen menevän ? Että me ei yhtään snaijata, ei vain kertakaikkiaan arvata !  Te olette niin ovelia notta HITTO.


Lopettakaa tuokin typerä myötähävettävä lapsellinen maailmankuvien muokkaus ja ihmisten naurettava turha manipulointi vitun kusipäät koppavat mulkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti