sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Neuvoni perussuomalaisille ym

 Käykää päälle !!


Pidemmin jos sanotaan niin : lakatkaa nuolemasta niitä "vallassaolijoita" ==> TE OLETTE nyt ITSE siellä "vallassa" !! Aggressiivisuutta ja hyökkäävyyttä ja VAATIMUKSIA eikä enää YHTÄKÄÄN vitun pakitusta !! KUKAAN ei kunnioita pakittelevaa rottaa !!! ÄLKÄÄ paskoko housuihinne vain siksi että vasurin älykääpiöluuserien silliparvi kuohahtaa, ne on 2-jalkaisia versioita chihuahuasta ja räksyttää kokoajan kaikelle, hermostuneisuuttaan ja pelkuruuttaan, antakaa niiden luppasilmäisten tollojen remuta. Siihen ei tule kiinnittää MITÄÄN huomiota. Mulkvistit kukoistaa HUOMIOSTA.

ÄLKÄÄ tukahtuko myöskään mihinkään älykääpiö kyttien rakasteluun, ei KUKAAN järjissäänoleva oikeasti tykkää sioista tai laeista tms joten ÄLKÄÄ korostako sellaista, korostakaa yksilönvapautta ja suomen pitämistä suomena suomalaisille suomalaisille ja suomen pitämistä kaikin tavoin mahdollisimman puhtaana ja turvallisena.

MUISTUTTAKAA että wanha kommarinpaskat voidaan nyt ylittää ja haudata ja ohittaa ja lakaista sivuun ja heittää roskiin johon kuuluvat, Suomi on NATOssa ja täten ennennäkemättömässä turvassa tuolta ainoalta edes osittain ymmärrettävältä syyltä ylläpitää armeijaa ja valtiota suomalaisten niskassa. Eli ottakaamme lungimmin.

ÄLKÄÄ nuolko ja älkää taipuko ja älkää yrittäkö projisoida kuvaa mikä ei vastaa todellisuutta. LUKEKAA muutakin kuin shampoo purkin kylkeä, opiskelkaa elämää ja asioita ja TIETÄKÄÄ mistä puhutte !! Miettikää ainakin kahdesti ja toimikaa vasta sitten.

ÄLKÄÄKÄ helvetissä taipuko tuumaakaan suomen puhdistamisesta neekereistä ja ählämeistä yms sosiopaattisista paholaisen eläimistä.

Koettakaa saada Suomi irti EU:Sta niin totaalisesti ja pian kuin mahdollista ja LUOTTKAA itseenne, luottakaa suomeen, luottakaa "näkymättömään": USKOKAA.

ÄLKÄÄ korruptoituko.


Siinä ensi-sijaiset ja tälläerää kaikki.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti