sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Ei enää sexikkäitä kuvia kiitos

 https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/3da580aa-602a-4cda-9bd7-7c1cbd3defd6


Haistakaa vittu vitun tylsät tylsämieliset naurettavat tuittupäiset tosikot ylimieliset tympeät määräilevät vitun näädät, ilonpilaajat ja pullistelevat mulkut.

Yksi PARHAITA puoli urheilukuvissahan ON nimenomaan hyvät pyllyt ja mahdolliset nätit pillut yms !! Sehän on niiden IDEAKIN kai ?!?! Miksi muutoin ketään kiinostaisi kuva jostakin vitun Urheilijasta ? Mikä on muuten tyhmä nimi ja käsitekin, "Urheilu". Rohkeilu, Uskailu jne... dorkaa.

Mutta vittu että kuvottaa nuo tukahduttajat jotka änkee nyt esiin joka puolella joka paikasta, kuin jokin helvetinulottuvuuksia aisoissapitävä tulvamuuri olisi murtunut ja tänne tulvii kaikki kusipäät kaikkialta pimeyden dimensioista.

KAIKKI mahdollinen vähänkin elämänmakuinen ja seikkailun ja -hauska jne pitäisi noiden kusipäiden mulkkujen mielestä "kieltääToisilta Ihmisiltä. Sillä Joillakin Ihmisillä™ on vain sellainen  ...jostakin tullut Oikeus kieltää todellisuuden tiettyjä osa-alueita ja piireitä kaikilta muilta olennoilta, älkää kysykö mistä tällainen Oikeus™ on heille tullut.. sellainen nyt vain ON.


Eniwei, toivon jatkossakin teiltä valokuvaajat sitä pehmopornoa mitä ne jotkut kuvat joskus on. Ja hei, Urheilijan mäntit, jos teitä niin ketutta sellainen kuvaus niin pitäkää sellaisia kledjuja jotka EI ole kuin vakuumipakatun makkaran kelmu.


Vitun honottavat mulkut.




Pistän vielä tähän tällaisen KUVAN saatteeksi..


Kuvakulma™


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti