lauantai 15. heinäkuuta 2023

Laura Riikasta

 https://blogit.perussuomalaiset.fi/laura-korpinen/purra-oikealla-asialla-muut-vain-esittavat-olevansa/


Ensinnäkin molemmat on hienoja hyviä naisten / tyttöjen nimiä, Laura ja Riikka. Olen tuntenut molemmannimisiä itsekin.

Tuo ^ oli vain niin hyvä ja yksinkertainen ja lyhyt kirjoitus että laitoin siihen linkin tännekin. Noin asia on, tietenkin. Eikä kai sitä kukaan kiistäkään...


Ja tämäkin oli ihan hyvä kirjoitus ..

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jarmoahonen1/perussuomalaiset-ja-raadon-haistanut-hyeenalauma-eli-toimittajat/

..ja tuolla kommenteissa joku sanoikin sen melko saman kuin mitä ajattelin itse sanoa, muun muassa, eli että ns oikeiston yksi idiootti valuvika on se että ne EI toimi yhdessä-yhteen-laumana kuten kommunistien tunkkainen ällöttävä vastenmielinen vitun limanuljaskain silliparvi -  vaan heittävät toinen toisensa aina ja varmasti ja HETI bussin alle kun jotain vähäistäkään tapahtuu. Kuten nyt on "tapahtunut". Mitäänhän ei siis ole TAPAHTUNUT, mutta joku tyhmä kusinen tuhnu jossain on nostellut esiin kirjoituksia jostain blogista vuodelta 1-2. Aatelkaa mikä häpeä sen täytyy olla kantaa itsessään, jotta on noin lapsellinen ja pikkumainen ja pikkusieluinen ja mitätön naurettava vitun nahjus !! HAHAhaa lol, että menee jumalauta kaivelemaan jonkun blogin kommentteja josko niiiiiiIIISTÄ saisi sitten jotain "jutun juurta" - tsiisus vittu AMMU ITTES !

Vittu mikä absoluuttinen saatanan näätä. Hyi vittu YÖK !


Ja toistan TAAS tämän mitä lempiblogaajani kauan sitten sanoi oikeasta ja vasemmasta; vasemmisto on täynnä asialleen omistautuneita kusipäitä ja oikeisto taas täynnä hämmentyneitä pellejä, oikeisto EI! VOI! voittaa !


Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti