keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Perintövarkaudesta TAAS

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009704088.html


Kuten näette, TAAS, siinäkin joku VITUN valtion virpi puolustelee omaa ja valtion kusipäisyyttä ja julistaa ikäänkuin se riittäisi ja asia on sillä selvä, että hän niin SANOO, että "malli on hyvin perusteltu".. ja .."..malli on toimiva".. jne. Ei kai nyt rikollinen VARAS rotta myöntäisi olevansa ylimielinen kusipäinen rikollinen rotta ja VARAS.

Sellaisia PAHAT on. Pahuuden Banaalius, tässä sitä TAAS on.


On se vittu VAIKEAA poistaa vero !! Tai KAIKKI. "LAKKAA VARASTAMASTA TOISTEN IHMISTEN RAHOJA!!"..."emmä..tää mun malli, missä saan oman Reilun Osuuteni, on hyvin perusteltu"...

Hei loiset; tehkää ITSE jotain vitun kusipäät siipeilijät-komentelijat kusipäät !!! ÄLKÄÄKÄ takavarikoiko eli VARASTAKO toisten rahoja, tämä on ääääääärettömän yksinkertaista. Mutta helppo raha houkuttaa, ja valta ja korruptio. Tosin ei se ole mitään "korruptiota" vaan luontaissyntyistä PAHUUTTA plain and simple. Ja ns "valta" tarjoaa siihen 100 % täydellisen tilaisuuden ja kaikki te idiootit ja koiranne vain hurraatte ja vouhkaatte mukana ja "äänestätte", VITTU te olette sitten tyhmiä jumalauta saatana. Sietämättömiä.



Sanon tässä samalla että katsoin eilen yhden sellaisen "spirituaalisen kanavan" videon joka teki vaikutuksen ja siinä ollut äijä joka kanavoi jotakin henkeä, sanoi että ..periaatteessa että MINUN se unelmani, oikea VALLAN ===> KUMOUS tulee vääjäämättä tapahtumaan noin vuoteen 2050 mennessä. Osa ihmisistä siirtyy vain uuteen ulottuvuuteen ja loput apinat jää tänne kävelemään rystysillään ja kiukkuisina määkimään valtion pillin mukaan, vitun imbesillit.

Toki se mies ei sanonut kaikkea tuota, minä sanoin, mutta tuon 2050-luku jutun, kuullosti aivan fantastiselta. Eli VIIIIHDOIN se ihan PERUSTASO jolle minä luulin syntyneeni, toteutuu ja teidän kusipäinen pakottajien mafia joutuu vihdoin astumaan pois "vallasta" - eli muiden luvattomasta pakottamisesta omaan tahtoon eli satanismista eli pahuudesta.


Suomi on superpaska maa ja siksi että Suomi on täynnä suomalaisia eli finnuiitteja.


Laitan tuon videon ^ myöhemmin tänne ja pari muuta henkistä, jotka TOTAALISESTI suosittelen katsomaan. KOKONAAN !



Kiitti.







P.s jaa hei ! Sanokaa vielä iilimadonaivot fintiaanit että mikä oikeus valtiolla on verottaa ylipäätään koskaan yhtään ketään missään, missään olosuhteissa, mutta että tarkemmin vielä; verottaa perintöä ??!


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti