sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Ranska on taas tulessa

 https://www.youtube.com/watch?v=ot1ggNqILaM&ab_channel=AnythingGoes



Tämä on osa Uutta Normaalia - ei mitään niin nähtävää.


Chillaillaan - ehkä myöhemmin vielä grillaillaan


Vitun nekrut, vitun ählyt. Sanon ENSIN että siitäs saatte kaikki vitun valtiouskovaiset idiootit ateistit sekuläärit kusipäät tollot kytän ja valtion ja HEIDÄN lakinsa rakastajat ! HAH HAH HAA -vitun heikot naiivit kusipäät. Ihan oikein, mitäs luulitte voivanne sivuuttaa todellisuuden olemuksen ja minkään minkäänlaisen syvemmän ymmärtämisen, ja jotta voitte vain "soittaa poliisille" kun lävähtää kakka housuun. Siitä SAATTE saatana. Haistakaa vittu.


Sitten sanon toiseksi että kai ...kai tämän tajuaa oikeasti KAIKKI ? Ei kai sitä pidä OIKEASTI alleviivata kenellekään, että tuo tilanne ..se on aika kahelia, seinähullua, kaoottista ja ei OIKEASTI normaalia ja se on sellaista mitä KUKAAN muu kuin hulluimmat vasurit ei oikeasti halua ? Kai te tajuatte. Ja ettei tuo ole VAHINKO, eikä valtio ole omiensa puolella, NUO riehuvat rellestävät rälläävät riekkuvat neekerit ja muut aliapinanpaskat barbaarit ja imbesillit, NE on niitä niiden omia.

Tässä on suppo-poliiseillekin, vitun sieluttomat oksettavat kusipäät hönöt aivottomat ämmät, hyvin SELKEÄÄ jälkeä mitä seuraa de facto ===> VÄESTÖNVAIHDOSTA.


Ranskan ongelma on se että se on täynnä neekereitä ! Ja somppuja ja muita ählyjä jne.


Oi näyttäkää iltasonnat noita kuvia ja laittakaa SIIHEN sivuun teksti "väestönvaihto" tai "se on vain TEORIA" tjns !..hAHAHA a hahahahahaAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ette ihan taida uskaltaa ja rohjeta ?

Lävähtänee kakka housuun ?



Toteutukoon oikeus ja joutukoot tuollaisten esihistorian alkuapinoiden uhreiksi juurikin ne jotka niitä ovat halunneet tänne ihmisten maihin ja päästäneet ja oikein hakeneetkin, ja tehneet kaikkensa että me hukkuisimme niihin ja niiden vastenmieliseen alkeelliseen kuvottavuuteen. VITUN NÄÄDÄT saatana.



Hienosti  pelattu "vasemmisto" ! Kiitti ! Kiitti tästä, kiitti.

Saitte saatanan tuittupäiset kusiset naurettavat histriooniset yliyliylimieliset idiootit solipsistiset kusipäät sekapääkakarat TUHOTTUA LÄNNEN. Se ON ohi, se ON tuhottu. Pariisi ON menetetty, Lontoo ON romahtanut, Amerikka ON tuhon oma. Se kaiki myrkky  ON jo suonissa.


Jaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti