keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Uutiskatsaus 28.06.2023

Saimme tietää että Anaalitude tulee nopeasti... kiitti siitä.

Joku on kuollut !

Joku mies ei olekaan isä mutta on maksanut elatusmaksuja.

Suomella on nyt se Teidän Kaikkien™ ja koiranne toivoma "hallitus" ja  se on ...*rumpujen pärinää &  odottavien idioottien lautassilmäisiä katseita*.. täynnä, yllätys yllätys, idiootteja.

Jotka tölvivät toisiaan ja kompuroivat jo NYT kohusta kohuun. HAHAHahahaaaaaaa, "politiikka"..sitä tarvitaan. HAHaaaaaaaaa.

Kaikki "poliitikot" ja aivottomat remora-imbesillinsä tuomitsee nyt jonkun läskin pallinaaman josta ennen tätä kukaan ei ole koskaan missään kuullutkaan ja sen johdosta änkyttävät sd-kommarit että "pääkanisterin pitää asettaa rajat"- VITUN KUSIPÄÄT saatana !! Miten mulkku täytyy olla jotta päässään edes ON ajatus MUILLE ihmisille "rajojen asettamisesta" ?!?! Hei kusiainen; minä en ole ainakaan pyytänyt tai hyväksynyt  KETÄÄN asettamaan itselleni YHTÄKÄÄN rajaa.

Vitun mulkut.

Sitten on tuo rumaksikin ruma ja pallinaamaksikin pallinaama karstaturpainen ryssäläinen lihava niljake joka kai ikäänkuin tavallaan larppasi vallankeikausta ryssällä muttei kai kuitenkaan ehkä ihan sittenkään ? En ole varma, eikä kukaan muukaan eikä se itsekään.

Jollekin syntyi vauva.

Joku meni kihloihin.

Mökeillä on älykääpiöitä naapureita.

Tapsa menee hulluuttaan pipilästä pipilään, hullujen huoneelta toiselle. Kristus vitun turpea pallinaama kuole nyt jo tjns !! Mutta tuo jokin RATKAISU tuohon vitun iänikuiseen vitun vatvomiseen ja  veivaamiseen. Houli SHIT !!

Taas joku mulkvisti on vetänyt kelan kommarinkoiranpaskoja höplästä ja täten paskansi kai TAAS kaikkien köyhien ym päälle, oletan että kaikkia työttömiä ja mitä lie.. leipäjonolaisia tjns rangaistaan taas tässäkin.

Pave ärhäkkä on ruiske / suihkemaalannut jonkun lahjattoman tylsän lapsellisen mitättömän töhryn johonkin betoniseinään. Aikuinen mies joka pukeuttuu aina pukuun kun kamerat kuvaa...

Trendikäs tukka !

Taksikuski kopeloi jotakuta taas.

Heleni on mulkku firma mulkuksi firmaksikin.

Uusi indiana jutku. Jonka tuossa il-arvostelussa pitää huudella kaikkia meitä mukaan "natsien vastaisiin talkoisiin".. huoh..ei kristus VITTU   ANTAKAA NYT JO OLLA SAATANA !! Vitun kommarit. Houlii fakin SHIT !

Karuna, ceellä, on ihan yhtä rikollisen mulkku kuin aina ennenkin.

Egypti kielsi koirat.

Tää on hieno planeetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti