lauantai 15. heinäkuuta 2023

MurjaaniLumikki

 https://www.youtube.com/watch?v=3eNMObqW-Ow&ab_channel=AnythingGoes



Hyi vittu ja YÖK !!


Kuvottavaa. Mutta sehän se on tarkoituskin. Saatanan nilviäiset.

Olette kai huomanneet miten KAIKKI puhtaan valkoinen ja terve ja järjellinen ja Arjalainen ja hyvällä maulla tehty on pakkomielteenä vain tuhottava ja häpäistävä ja niin monta kertaa kuin mahdollista ?

On helppoa kuvitella sinne taustalle joku vahingoniloinen juutalainen syyläinen pikku näätä, ja yhtä helposti jokin karvainen ählämi ja ryssä ja kinkki ja luultavasti nämä kaikki ovat soppaan syyllisiä. Plus idiootit kätyrinsä joukoissamme, ne haitalliset idiootit. Ja naiset an sich, ne on liian naiivin yksinkertaisia ja tiukkapipoisia ja supertyhmiä hönöttäviä vitun puisevia pystyynkuolleita tosikkoja jotta tekevät kaikkea tuota kun ovat kerran saaneet juonesta kiinni. Siksi valtio myös käyttää kätyreinään aina naisia, ne on tarpeeksi (liian) tyhmiä ja tottelevaisia ja täysin tyhjiä moraalista ja siltikin helppoa isännän hallita.


Kääpiö on AINA "kääpiö" suomeksi, muistakaa se ja käyttäkää sitä ! Tällä on väliä !! Samoin kuin neekeri = neekeri tai nekru. Jos joku kusipäinen hippinäätä liejurotanpaska saa siitä hepulin ja näppylöitä niin ei voi kuin ärtyä tai sääliä, mutta ei voi mitään - siinähän saa sitten.


ÄLKÄÄ kukaan menkö katselemaan noita leffoja ^ jos tämä täytyy muka jollekin sanoa, boikotoikaa KAIKKEA noiden kusiaisten sabotöörien tekemää.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti