torstai 21. kesäkuuta 2018

Yht´äkkiä ! Vasureista yms...

Luin tuota juttua Turun telakan uudesta nosturista ja tämä tuli mieleeni, ja tämä on pitänyt laittaa ylös ja useita päiviä.

Vasurit = lapsia. Ja TODELLA TODELLA TODELLA    ÄRSYTTÄVIÄ(!!) ja HAITALLISIA lapsia !

Ne menee ihan pokkana ja TÄYSIN AJATTELEMATTA, tämä johtuu siitä ettei heillä OLE millä ajatella, ja sotkevat jokaisen muun jokaisen asian ja sitten ovat ikäänkuin HE vain olisivat OSOITTANEET jonkin vian Järjestelmässä, KUN kaikki muut on solmussa ongelmien keskellä.
Esim menevät ja "säätelevät" telakkaa. Vaikkapa nosturien kokoa ja väriä tjns, koska LUULEVAT ihan täysin, tietävänsä mitä säätelevät ja miksi. Sitten KUN asiat on saatu asianmukaiseen Täyskaaokseen ja firma on konkurssissa ja nurin, vasurin tunkkainen paskapää ilmestyy johonkin siihen laitamille ilkkumaan voitonriemuisena kuinka "pelasti luonnon!" tai jotain muuta yhtä vitun tyhmän-naiivia lapsellista apinanpaskaa.


Samoin vasurit LUULEVAT että TODELLISUUTTA ja toisia olentoja ja niiden tietoisuutta jne voi ja SAISI(!!) säädellä ja sensuroida ja hallita, ja väännellä oman typerän pienen ylimielisen mielensä mukaan. Tämä GIGANTTINEN HARHALUULO ja EREHDYS !!
Aivan siis GALAKTISEN GIGANTTINEN. VALTAVA.

Näin EI TIETENKÄÄN OLE, eikä se tulisi kenellekkään kissaa henkisesti kypsemmälle edes mieleenkän, ei siis edes mieleen ! Saati sitten että sellaista lähtisi todella TOTEUTTAMAAN !
Mutta tyhmä kun on tyhmä, niin se ei snaijaa. Se vain näkee TILAISUUDEN, tajuamatta että se potentia / tilaisuus on olemassa SYYSTÄ; SIKSI ettei sitä PIDÄKÄÄN täyttää ja käyttää, ja kaikki fiksummat TIEDOSTAA(!!!!) tämän. Tiedostaa.
Tyhmä EI.   Tyhmä menee ja kaahottaa innoissaan kohti tuota Uskomatonta Käyttämättäjäänyttä Potentiaa ja Mahdollisuutta. Kuin juomaan jostakin myrkyllisestä lähteestä, vitun naiivi tollo.
Ja sitten kierii mahaansa pidellen ja kärsien ja urahdellen tuskasta, maassa, ja ...en tiä, syyttää kai Valkoista Etuoikeutta tjns.

Täytyy taas ympäripyöreästi siteerata maailman ykkösblogaajaa, lemppariani, mitä hän sanoi tuosta vasurinkusiaisten jankkaamasta "valkoisesta etuoikeudesta"; vasurit yms on liian typeriä tajutakseen että nämä heidän syytöksensä siitä ovat myönnytys valkoisen YLIVERTAISUUDESTA.
"Etuoikeutettuus" ON ylivertaisuutta !!! Herran tähden. Jos on PAREMPI ja fiksumpi ja älykkäämpi tavalla tai toisella jne jn e, niin totta totisesti, sitä päätyy "etuoikeutetuksi".

NÄINKÄÄN yksinkertaista asiaa ei vasemmiston jälkeenjääneet ja hiiiii ii i i ii i ii        i        iiiiiiiiiiiitaasti perässälaahaavat muinaisen Neanderthaali-Troglodyytin alkuapinan aivot pysty sulattelemaan ja käsittelemään. 
Sitä täytyy nääs funtsia. Seuraavat abaut ja de facto; MILJOONA VUOTTA ! Eikä se sittenkään tule uppoamaan niihin. Sen ajan kylähullut pölvästit "Loppu Tulee!!...Rasisteille™" plakaateissaan pähkäilevät asian kanssa ihan yhtä tuskallisen tyhminä kuin nämä nykyisetkin kusipäät ääliöt älykääpiöt ääliökakarat ja juoppojen lapset yms roskaväki ja paskasakki.
Ja AIVAN yhtä tunkkaisentyperissä ja RUMISSA rääsyläisen kommarikoiranpaskan "vaatteissa".
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTAVASTI jonkun aikansa neekerin RUMA ja kuvottava mulkosilmäinen kusipäinen lärvä paidassaan, tai jopa tatuoituna typerään kamaraansa.


Se mitä "vasurit" ja kytät ja ennenmuuta "poliitikot" OVAT, on mitä kutsutaan häiriköksi, päällepäsmäriksi, asioihin sekaantujaksi ja puuttujaksi, ja määräilijäksi ja loiseksi. Kaikki nämä ja vielä enemmän.
Tuo apinatyyppi on TÄYSIN VAKUUTTUNUT, ai miin siis nyt puhutaan niin TOTAALISESTA "TÄYDESTÄ" että en usko että käsität nyt ihan täysin KUINKA TÄYSIN he ovat vakuuttuneet, että TODELLISUUS EI TOIMI ILMAN HEITÄ. He ===> luulevat olevansa Jumala. Piste.
De facto. Ihan tasan Jumala tai vähintääkin sen armeijaa tjns. Vaikka ovat sitä SUORAAN VASTAAN ja Paholaisen Armeija. De facto.
Muuuuutta, kuten olen havainnut, ihmiset tuppaa olemaan mitä härkäpäisimpiä olentoja, eritoten valkoisten lapset esim jne, minäkin olen ollut omalla tavallani mutta siinä on se ero että minä olen aina OIKEASSA, siinä missä muut on aina vikatiellä ja VÄÄRÄSSÄ. Minäkin olen toki erehtynyt mutten sellaisella tavalla joka haittaa ketään muuta kuin itseäni, ja tässä yksi SUURI ero meidän viisaiden ja niiden / teidän tyhmien välillä; meidän virheemme EI kaadu KAAAAAIKKIEN MUIDENKIN niskaan ja muiden maksettaviksi, VAIN meidän itsemme. TYHMÄT taasen ULKOISTAVAT ongelmansa ja ilman MITÄÄN häpeää ja ihan pokkana ja ihan kuin se olisi täysin tai edes jotenkin ja marginaalisesti "okei".
Hei muulinpaskapää; se EI OLE !


Niin siis, koska ihmiset OVAT aivan SUPER-uppiniskaisia jäykkiksiä ja lantapäitä, he eivät KUUUUNTELEEEEE !!  ENNENKUIN, siis, on liian myöhäistä ja KAIKILLA on jo lantakuorma yllään.

SIIIIIIIIIIIIIIIIITTEN ne typerät vitun kusipäät idiootit ja ilkiöt, vitun apinanaivoiset matalamieliset kusipäät ahmatit, on ninkuin että "....tjaah...ahaha...?..hha.HAHAHAA" ja olettaa että minäkin naurahtelen heidän mukanaan heidän typeryydelleen ja sille mitä se on MINULLE MAKSANUT. Vitun ääliöt; minä heittäisin sinut LAAVAAN, EN halua NAURAA kusipäisyytesi tuloksille.
PAINU VITTUUN !!! VITUN IDIOOTTI.


Mutta näin nämä zombiemulkut vain "vetävät".

En suoraansanoen tiedä MIKSI "vasemmiston" ja "poliitikoiden" ANNETAAN häiriköidä ympäriinsä "Yhteiskunnassa", mutta uumoilisin sen liittyvän siihen että suurin osa teistä on ja on aina ollut ja tulee aina olemaan, ns "heteroita". Ja moisen imbesillin VAISTOT on IDENTTISET jok´vitun´ikisen ELÄIMEN kanssa tällä planeetalla. Ja täten, se on vain yksi laajennettu versio siitä kun hetero sietää oman typerän biologiansa "hedelmiä" eli "yhtä typerää kopiota itsestään" eli jälkeläistään. Eli lapsiaan, eli jälkikasvuaan, eli siis; lapsia siedetään. Tai Suvaitaan™ jopa.

Tästä VAISTOSTA, jota SOKEANA TOTTELETTE, se siis johtuu hyvin merkittävään ekstenttiin.
MUUTOIN jopa TE saatttaisitte vain posauttaa kytältä sen typerän raivoisan kusipäisen ja MEGAÄRSYTTÄVÄN päällehyökyjän ylimielisen sekopäisen kusipään harteilta, jollakin tykillä tai tussarilla, ja muuuuuuuuuuuuuuutoin ehkäpä repisitte kaikki vitun "poliitikot" SAMANTIEN riekaleiksi kuten PITÄISI, sen sijaan että jäätte jumalauta siihen toljottamaan ja KUUNTELEMAAN niitä ja KATSELEMAAN ja SIETÄMÄÄN ! Sietämään sietämätöntä !! C´est ma vie.

VITUN PASKAPÄÄT ÄÄÄÄÄLIÖÖÖÖÖT !!
Petturit !Reality Check: tajuatte ja käsitätte ja tiedostattehan te, että ne "poliitikot" on niitä samoja Toisia, sieltä lapsuudesta ja nuoruudesta ? EI mitään  Joitakin Toisia - Jostakin Muualta. Ehkä jostakin Ylempää.
Ne on PARHAILLAANKIN, VAIN, Toisia Ihmisiä. Mutta alhaisimmilla saatavillaolevilla "luonteilla" varustettuja.
Ja NÄITÄ te vitun typerät kusipäät SEURAATTE ?!?!?!?!? Ja pidätte ihan kelvollisina PÄÄTTÄMÄÄN JOKAISESTA ASIASTA, KAIKKIEN PUOLESTA, AINA JA KAIKKIALLA ja asian ikinä muuttumatta eli VAPAUDEN KOITTAMATTA ?!?!?!!


Tämä on juurisyy sille miksi VIHAAN teitä intensiivisesti. Tämä on PETTURUUTTA rohkeutta ja TOTUUTTA kohtaan ja sikäli MINUA. Ja TODELLISUUTTA ja sen oikeaa luonnetta, ja Jumalaa ja jatkanko listaa ?!?!? Need i go on ?

Hei muulit ja molopäät; jos, JOS, teistä EI OLE ITSE PÄÄTTÄMÄÄN ja ihan KAIKESTA, omastanne.............niin....onko teillä ja teille TODELLA, paikkaa koko tässä maailmassa ?!
Jos te ETTE pysty saatana täyttämään vaikkapa kuoppaa asfaltissa ilman HellSingin käskyä, jossa siinäkin KESTÄÄ, vuosia ehkäpä, ihan itse ja heti ja kysymättä; kuolkaa vain pian pois. Olette VAIN häiriöksi ja hidasteena ja tiellä. Ja tiedättekin tämän jo itsekin.


Suurin, SUURIN siis, syyhän tälle KAIKILLE on vain yksinkertaisesti nainen. Ilman naaraan typerää typerää tyhmyyttä ja paniikkia ja imbesilliä hysteriaa milloin mistäkin, ei OLISI    MITÄÄN, toistan, MITÄÄN,  "tilausta" kytille ja "politiikalle".
Tietysti nuo TYHMÄT urokset jotka heiluu suuren ruumiinsa ja isojen lihastensa ja pienten tajuntojensa kanssa tuolla katutasossa ja uhoo siellä keskenään ja kittaa kaljaa, tokihan NE kävisivät vääjäämättä toistensa ja MINUN päälle / päälleni, ne vain ON sellaisia, kuten ELÄIMET. Ne on yksinkertaisia olentoja kuten tuo nyt iltalehden otsikoissaviihtyvä Boa-käärme. "Joka on ennemminkin pakenija kuin hyökkääjä...".

Suurin osa "ihmisistä" vain ON, valitettavan surkeaa ja kurjaa sekundaa. Vain harva on todellistaa LAATUA.
MINÄ olen, ja minä INNNHOAN sitä mitä ympärilläni levittäytyy. Se on kertakaikkiaan aivan SIETÄMÄTÖNTÄ. Vittu te vielä maksatte tästä saatanan kusiruutat paskat. Perkele.

Mutta eniwei. Tämä piti sanoa.
Eli että vasurit ym on LAPSIA. Ja TODELLA TODELLA TODELLA tyhmiä ääliölapsia, ja suomalaisten "bulkkiin" nähden VIERASTA  ROTUA, ne on Neanderthaaleja ja muita älykääpiöitä, siinä missä suomalaiset on suurimmaksi osaksi Cro-Magnonien viimeisiä puhtaita edustajia ja versioita.  (Pssst; joka EHKÄ  ...SAAAATTAISI.... olla jo sinällään, jotain mistä pitää kiinni !?? )
T: Että Jari Lindströmin läskipää hukkuu nyt Juhannuksena / Mittumaarina.

Kiitti.

P.s Ja MYÖS Pipilän Paskapussi ja Thoorssin koiransonta ja KAIKKI te vastenmieliset kusipäiset rumilukset jotka olette vain ottautuneet jakelemaan määräyksiä, ympäröivälle todellisuudelle ja näille oppimattomille moukille, ja jotka sitten vain teitä kuuntelevat ja seuraavat ja pakottavat itseään paremmat mukaan kyytiin, tällä "Yhteiselle Matkalle".


Minä kostan tämän !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti