torstai 21. kesäkuuta 2018

Nootti Mäkkärille / A note to Mickey Deez

Paitsi että se "ruokanne" on toki ihan täyttä PASKAA an sich, te ette vittu VIELÄKÄÄN osaa, saatana puolenko vuosisadan(?!) jälkeen; paketoida niitä paskojanne kunnolla jos ne ottaa mukaan !!

VITTU kuin umpisrkeaa onkaan McDonaldsin "take away" pussit ja purnukat yms ! Vittu niin totaalisen avutonta sontaa, että...en tiedä kyllä mitä sanoa.
Sekin se vitun "sandein" atominohut muovinen paskapurkki, sen "disain" on kuin muuttumattta säilynyt jäänne jostain vitun villistä lännestä tai Anglojen siltä abaut 1800-luvun ajalta, MIKSI !??!? Miksei se voi olla jumalauta jossain purkissa jossa on edes ajateltu ohikiitäen ja jossa ON edes hitunen, REALISMIA !!!!!?

Vittu sehän HAJOAA SAATANA KÄSIIN !!!!

Koittakaa vitun paskat viedä sellainen kotiinne, monien monien muiden ostosten kera, kävellen tai pyörällä tai jollain MUULLA KUIN AUTOLLA !! VITUN IDIOOTIT paskakasat saatana ja perkele ! Hevon vittu sentäään.

OPETELKAA nyt perkele edes nämä PERUS-ASIAT !!!! Helvetin muulit.
Ennenkuin lähdette sähläämään minkään monisyisemmän kanssa !!

Ja lakatkaa palkkaamasta tyttöjä ja nasia ja teinejä !!! Vittu siinä KEEEEEEEESTÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!! Kun tupa on täynnä pelkkää pimppiä, ei mikään ETENE mihinkään, ja siihen vain kertyy ja kertyy ja kertyy niitä VITUN TILAUKSIA SAATANA !

Enkä halua syödä sitäkään vähää tuota roskaa, KUN sen on saatana koonnut PALJAIN KÄSIN(!!!!) -käsittämätöntä!- joku vitun teininuljaska tms !!
V I T T U !!!


Hei: söisittekö ITSE ?!?!?!


Ja palatakseni noihin kotiin-otettaviin paketteihin; ne on kurjinta sontaa mitä olen nähnyt teik-ö-wei annosten paketteina IKINÄ !!! Ja tämä on paljon sanottu.

Verratkaa EDES vittu ählämien kebappilaatikoihin / purkkeihin. Ne kestää sentään vaikkapa SATEEN !! Mutta Mäkin se paperipussi HAJOAA ! Minulle on käynyt niin pari kertaa, ja oli käydä tässä taannoin uudestaan, vuuuoooosiien tauon jälkeen. VITTU ! Sain viimehetkellä pelastettua sen jonkun vitun mönjän minkä ostin, muutoin se olisi ollut pitkin aluksen käytävän burgundia kokolattiamattoa tai Raikkerin suoriahousuja ja buutseja ja Datan kissaa.

Myöskin orientaalien kotiinotettavat "mätöt" on yleensä pakattu melko vitun HYVIN. Siihen sellaiseen KESTÄVÄÄN muoviastiaan jota ei raaskisi oikein heittää edes pois, kun se on niin jykevää ja kunnollista tekoa ja sellainen ihan täysin hyödyllinen esine edelleen. Se tuntuu väärältä vain heittää "pois".
Mutta kuitenkin; se on vähän toista kuin Mäkin haapean heiveröinen paperiakin ohuempi muovihöttö !!!!!!!! Väääääähän.

Ei KUKAAN VÄLITÄ(!!!) siitä jos se vitun "Sundae" on pakattu REALISTISESTI, EIKÄ minkään tietyn vanhan maailman "Blade Runnermaisen" TYYLIN mukaiseen PASKAPURKKIIN.
Se olisi nähkää paaaaaaaaaaaaaaaaaljon PAREMPI; JOS SE VITUN JA SAATANAN JA HELVETIN VITUN KUSIPÄINEN PIKKU PASKAPURKKI PYSYISI KOOOOOOOOOSSA JA PYSTYSSÄ JA SEN SAISI KUNNOLLA KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vittu MIKSI tämä täytyy erikseen mainita ja vääntää rautalangasta !!!!!!?!


Hei ?!?! TEHKÄÄ tällä asialle vittu jotakin !!!

Ja MIKSI se liha tulee jumalauta jostain saatanan vitun helvetin P U O L A S T A !!!!?!?
Ai jukolauta saatana !!....hei: KUKA VITTU HALUAA SYÖDÄ PUOLALAISTA LIHAA !?!?!?!!?   Tai MITÄÄN, mikä on sieltä ryssältä kotoisin !?!?!!?!?!?

Mittä VITTUA teidänKIN idioottien paskapäässä oikein pyörii !??!?!

EI MITÄÄN.
* * * * *
Very brielfy Inglish.
McDonalds: your take away bags and boxes and especially the Sundae piece of thinner than an atom plastic cup fucking SUPER SUCKs !!!!! My GOD they are sub-bar superbad and utter and total incompetent fucking CRAP !!!
God-fucking-damn, you MOTHERFUCKERS !!!
FUCK YOU !!!

And fucking CHANGE it / fix it, you American ASSHOLES !!!!

Und hay!! Just TRY and take a CUP on sundae home, whilst @ the same time carrying something ELSE !! Maybe even SEVERAL other bags and such, an either walk or ride a fucking bicycle or sumthin. Is it physically possible ? Doable ?!...NO !

No it is not. And u oughta know this by now !! You have had since the ...mm....about 1960´s  to figure the fuck out, HOW to package the goddamn fucking icecream so it does´n t spread all over the fucking pavement or ones own apartment floor or simply drop out of the bag in RAIN, you know ? When the fucking PAPER p.o.s-bag disintegrates(!!!) and the contents just fall out, like muslims and niggers from White Peoples speed. 

And hey: NOBODY CARES or gives 2 shits about the DESIGN of the FUCKING "Sundae" cup !!!!!
WHY does that thing look like the design hasn´t changed since the fucking Wild-West / Late 1800´s Anglo-Saxon period !??!  WHY must it look like some fucking thing out of Blade Runner, instead of being.....u know(?).. USEFUL and REALISTIC !!!!!?

FUCK THAT CUP !!!


What a shitty lackluster p.o.s cheap-plastic  fucking Made In Africa cup it is  ! It would be too flimsy even if you filled it with fucking cement !! Let alone ice cream fa Christs sakes !

At least the "heart attack in a cup" ..the.... what is it, the other ice cream... "McFlurry" ! That´s it. That one, at least it´s  cardboard cup is fairly descent and wont break in the first minute or so.
But the Bottom Line is: McDonalds doesn´t know how to package their products in a useful and realistic way.
NOT. AT. ALL.Fuck you !


Tässä kai kaikki tältä erä.
HAISTAKAA Mäkkiläiset pitkä vitun PASKA !!.... jaa no; siellähän se haiseekin kyllä ! HAhahAH AHAHAHAHaaaaaa... aaaaahah ahahahaha aaa aijai, tottavie ja totisesti !


AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti