keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Paven Video MaMuKriisistä™

https://www.youtube.com/watch?v=UPheeIUVtPoOn ainakin melko vitun hyvännäköinen / jopa "kuuma" tyttö ! Komea Italiaano.
vähän toista kuin ne rumat luunaamaiset ja läskit tihrusilmät kohnot mutantit "vasemmalla".

Mutta eniwei.


Tuo video vahvisti minussa sellaista(kin) ajatusta mitä olen epäillyt tämän kaiken YHDEKSI syyksi, eli sitä että Wanhat Sukupolvet  haluaa ihan tahallaan luoda näin ongelmia ja lapata niitä Nuorempien Sukupolvien syliin JOTTA meilläkin olisi jotain. Jottei meillä olisi jotain mitä ei esim 50-60 luvuilla ollut. Esim Liian Helppoa Elämää.
Luoda ongelmia jotta olisi ongelmia, periaatteessa. Se on muutenkin se miten te vitun idiootit kusipäät / "Hoi Polloi", elätte ja olette. Kuin jokin vitun duudsoni Jukka, joka menee kaahottaa ja etsii ongelmia. Se on sitä TYYPPIÄ. Se on yksi apina TYYPPI, yksi arkaainen persoonallisuustyyppi, ja sitä edustaa peloittavan moni. Ja ne on LE VOT TO MI A !!

Ja sitten on ne kaikki Perustason Touhukkaat™  - kaikki ne mitättömät pikkupaskat Soinin Timpasta mihin vain tyhmää ja yhdentekevään SOTE-ämmään, ad nauseam. Tai ihan vain "poliitikot".


Jotka vain venkoilee siinä mukana ja näyttää mielestään "khuulilta" kai tjns. Ne jotka valittiin liikkatunnilla viimeisinä ja siloinkin vain PAKOSTA, johonkin sinne taka-alalle löntystelemään, siltikin hiessä. Ja olemaan hyödyttömiä, ja sille tielle ne jäikin; hyödyttömiksi ja de facto HAITALLISIKSI. Vitun tyhmät plösöt paskat.


Mutta eniwei, niin, näin tämä näyttää MYÖS kaiken muun muassa siis, olevan.
Jotta mekin joutuisimme MAKSAMAAN syntymästämme, jottei elämä menisi kuin jollakin vitun Arabilla / "Saudilla", joka vain  retkottaa jossakin riippumatossa jossakin vitun keitaalla, sellainen juoma kädessään missä on se pieni sateenvarjo, ja neekeriorjatyttöjä tuulettamassa strutsinsulkaviuhkalla kummallakin puolella siis, TIETENKIN(!!)  TYPERYS(!!), tai löhöilemässä jossakin uima-altaan reunamilla jossakin biitsituolissa ja kälättämässä välillä kännykkään että "myy she!"  ja se ja se, osake tai öljytynnyri tjns. Jotta noin EI OLISI täällä, kitukasvuisten pikku kitupiikkien ja orjamoraalilla kieroonkasvatettujen kusipäiden vitun lantajuntti-idioottien maillla.

HAISTAKAA   VITTU   !!  

Teidän nenänne PAINETAAN vielä tähän(kin) "kriisiin" ja "työnne" "tulokseen", saatanan vitun mulkut ja limanuljaskat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti