tiistai 5. kesäkuuta 2018

Miksi on "Monikultturisteja™" ja "Anti-Rasisteja™" yms ?
Niitä on siksi että Suomi, kuten muukin maailma, koostuu keskinkertaisista idiooteista ja sielultaan absoluuttisista RÄÄPÄLEISTÄ, mutta joilla on iso ruumis ja ISOJA psykoemotionaalisia ongelmia ja nurinkurinen ja VÄÄRÄ kuva ja käsitys maailmasta, itsestään, ja kaikesta.
Minustakin luultavasti.

Ja ne halusivat tälläerää mm paremman itsetunnon ja maineen, ennenmuuta MAINEEN, sillä siitä pikkusielu välittää enemmän kuin monesta monesta muusta asiasta, se on ELÄNTEN MAAILMASSA tärkiä, kauheen tärkiä nääks, maine. Niin nin ne halusi sen ja NÄYTTÄÄ Hyvältä tekemättä paskan vertaa, ja samalla TUHOTA niitä joita inhoavat, eli ; peilikuvansa. Eli tässä tapauksessa ja ulkoistettuna / projisoituna; toiset suomalaiset.


Ja siksi niitä on, nilviäisiä, että jokasessa rodussa on aina niitä heikkohermoisia pikkumulkkuja jotka hytisevät ja tärisevät epävarmoina ja orastavassa paniikissa, kun eivät "tiedä mitä ne meistä ajattelee", milloin missäkin ja mistäkin jne.

MINUA ei kiinnosta kertakaikkiaan yhtään, en tulisi edes ajatelleeksi mitä joku vitun AngloAmerikkalainen kusipäinen ja kulliton mulkku, "ajattelee" vitun nilkki, minusta tai suomesta tms. Suksikoon vittu helvettiin, vitun ylimielinen typerä perkeleen torakka.

Suomessa on näitä "Ymmärtäjiä™" koska suomessa on paljon niitä ns "keskiluokkaisia" jotka potevat syyllisyydentunteita omistamastaan MATERIASTA ja ne haluaisi jonkun helpon keinon jolla lievittää sitä, Omistamisen Tuskaa ja kai eräänlaista häpeää, ja millä voisi samalla kuitenkin vaikuttaa jotenkin mukiinmenevältä filantroopiltakin samalla, ja presto! ; MoKu™ !

Voi löhötö kotisohvalla ja tsiigata telkasta Elämä Nekrulle Konserttia ja "soittaaa ruudussa näkyvään numeroon" ja Maailma Pelastuu.
Sen sijaan että MUUTTUISI ITSE vitun arvottomat perkeleen paskaläjät ja älykääpiöt LÄSKIT. Menkää vittu LENKILLE tjns jos haluatte "tehdä jotakin hyödyllistä".

Tai pyytäkää menneisyytenne kiusaamisen uhreilta edes anteeksi tjns ?

Ja sitten on toki elämäntapa vittupäät, neanderthaalit, eli juutalaiset eli "Vasemmisto". Eli kusipäiset mölyävät ääliöt-kauhukakarat, puistoissahengailijat ja penkkien ja lyhtypylväiden urheat kaatelijat. Junou; ns "paskasakki". Jotka "haistattaa pitkät valtiovallalle ja Viralliselle Elämälle" jne, ja on täten ihan sika kovii ja näi, ja erilaisii ninQ...et sä ehkä vaan tajuu ja näi, ja kapinallisii jne, ja sit ne menee Mäkkiin. Ja kotiin "wänkkäileen" ja pelaan ehkä pleikalla jotain missä on naishahmokin ja joku VITUN NEKRU(!!!), herran tähden(!!), pelattavana hahmona ...L O  L !  HAHAahahhahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKERI hahmo pleikkapelissä ?!?! Aijaijaijaijia Kristus vittu....jo on tultu pitkälle !  Niin nin,  menevät himaan ja lojuvat sitten LIKAISINA kuin kapinen piski, siellä, syöden jotain vitun kurjaa kamalaa haisevaa vitun "vegemättöä", joka näyttää joltain, ja haiseekin samalta, mitä "lehmä eilen söi", mutta sellaisella ylimalkaisella määrittelemättömän "vihreällä" pintavärillä kuitenkin sipaistuna / koristeltuna.

Ja sitten kun ovat Elämäntapa hampputupakkansa tai sen vitun supersauhuavan hajutupakkansa, mikä vittu se nyt on saatana, se nykyään omnipresenssi vitun savuke ? Se...se se...."sähkötupakkako" se on ? SE ...se se kai on, niin nin vetävät ehkä esin sen henkeensä ja sitten jonkun "vääränlaisen" nettikommentin, ja menevät saatanan ääliöt älykääpiöt, huonomakuiset tympeät mulkut, määkimään pitkin nettiä siitä että ovat liian typeriä paukapäisiä typeryksiä jotka ei käsitä mistään mitään, eivätkä voi myöntää että näin ON..jaa siis ei ! Vaan piti sanoa, että menevät ja valittavat isoon ääneen siis SITÄ tietenkin, että "Afrikassa on nääntyviä neekerilapsia!" tai jotain. Ikäänkuin sillä olisi jotain vitun väliä, tai ikäänkuin se kuuluisi jollekin MEISTÄ täällä jotenkin / mitenkään, tai ikäänkuin sille VOISI tai PITÄISI tehdä jotakin täältä käsin yht´äkkiä, vain koska joku VITUN kuvottava prehjuhousuinen, samettihousuinen, vasemmistolaisneanderthaalin jutku-kuvotus saa typerään kirppujen ja Luciferin riivaamaan puoliapinan likaiseeeeen(!!) päähänsä että "hei!!!??....neekereit ! joujoujoujou..eijou ! onko niitten....nälkä tai näi? ..MÄKKI!.... Tehkää Ny VITTU joku Jotain Tälle Asialle! ..ja näin".    ..."InternationAAAAAALL!".
TYPERÄT vitun vouhotuksensa ovat yhtä puhkikuluneen vettyneitä ja kuluneita ja nuhjuisia kuin rumat ja vastenmieliset vitun housunsa, joita ei käyttäisi edes yrjössään makaavat katujuopot, ainakaan muuta kuin ihan viimeisenä vaihtoehtona. Ja kuin itse "ajattelijansakin". Ei mitään "freeseintä" jengiä toisinsanoen.

Mutta ne on vain koviksia älykääpiöitä, ja helppo kiihottaa milloin mihinkäkin vitun Kapinaan™ milloin mitäkin vastaan, niillä ei ole omaa mieltä persoonaa eikä mielipiteitä tai lahjoja tai sanoinko jo että "persoonaa" ? Taisin muuten sanoa. Eikä mitään henkilökohtaista, eikä MINKÄÄN valtakunnan munaa ! Ei MINKÄÄNLAISTA ! Pelkkää laumassakuhnimista vailla uskallusta tai erilaisuutta tai erilaisuuden ymmärrystä ja sietokykyä jne. Vailla mitään ajatuksia tai mieltä tai ymmärrystä tai herkkyyttä tai tarkkaavaisuutta tai oppimiskykyä tms; toisinsanoen siis ovat täsmälleen kuin Valkoisia Neekereitä.
On pieni ihme, ja ehkä vain talven ansiota, etteivät eläkkin kuten NE, eli puissa ja pensaissa ja avonaisilla hiekka-alueilla ja roskien ja ruumiiden ja eläinten raatojen ja romuautojen yms täyttämien pihojen seassa, kaiken muun paskan keskellä ja seassa.


Mutta nämä on ne päämääräiset syyt miksi suomikin on yritetty miehittää / naisittaa "Maahanmuuttajilla™". Ja se että tietyt jääräpäiset ja epä-herkät kusipäät yrittää silllätavoin saada vähän "paremman pään", ja yksi syy lisää on vain se vanha totuus, että suomalaiset ei KEHTAA olla mitään OMAA, eli Suomalaisia !
Suomlannin Finuiittiä HÄVETTÄÄ kaikki OMA ja OIKEASTI vähänkään UNIIKKI ja kaikki mitä EI löydy 1980-luvun Amerikan Juutalaisten Haliwuud-Elokuvista.
KAIKKI NÄMÄ ^^^ on Ne Syyt.

Loput on "politiikkaa" eli ei MITÄÄN. Pelkkää säpsähtelevän säikkyä ja sisällötöntä typerää ja hysteerin imbesilliä Valtavirtahetero & Byrokratia Teatteria. Joka tyynnyttää NAISIA.


Siinä KAIKKI.
Haistakaa vittu ja paska, ja painukaa vittuun. MaahanAsettuneet Murjaanit eritoten.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti