keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Kuplan Finaali

Oli  yksiselitteisesti takapuolesta.
Lähes yhtä huono jakso kuin se sen avausjaksokin, missä oli se joku pallinaama, vai oliko toka jakso, se joku hupparityyppi jolla ei ollut eikä OLE, persoonallisuutta tai individuaalista sielua, eli junou; ihan Perus Suomalainen Jantteri.

Joka ei tosin, kuten Sam Heedbärinkään tapauksessa, estä sitä idioottia LUULEMASTA ITSE että se on ihan vitun hauska ja ylipäätään suvaittavissa ja siedettävissä, edes väsyneenä ja marginaalisesti. Joten sellaiset rutikuivat ja aivottomat ja tiedostamattomat puisevat pölvästit vain laukoo niitä typeriä tajuttomia juttujaan, luullen ihan "pommittavansa", ikäänkuin ne olisi jotain ihan vitun hauskoja ja yllättäviä ja hoksaavia tjns, ja ne on poikkeuksetta tyhmempiä ja vähemmän kaikkea tuota edellämainittua, kuin perus lastentarhan lapsen sekava tajunnanvirtainen sölkötys päivän loppu-puolella.SANNI !!!! ....pilasi sen finaalin.
- Nuori ovuloiva naaras sai kaksi heterourosta sekoamaan täysin, ja taantumaan imbesilleiksi. Jotka sitten yllätys yllätys päätyivät "tanssimaan" siinä sillä jollain modernilla tavalla joka muistuttaa sitä minkä PPP mainitsikin siinä, eli nussimista. Ja SANNI vain tuijotti virnuillen ja naurahtelikin, kun 2 urosta yritti tehdä vaikutuksen ihastukseltaan, ja jäivät TÄYSIN haaleiksi ja laimeiksi.

Koko jakso oli haaleampi kuin kädenlämpöinen harjoitus vailla inspiraatiota, ja kun kaikki vain odottaa että päivä olisi pulkassa ja kesäloma alkaisi.
Kaikki vain venasi että joku muu olisi hauska. Eikä kukaan sanonut mitään hauskaa.

Toki Henkka Hyppönen luulee itse, edelleenkin, olevansa jokin ihan vitunkin hauska, ja se ei ole edes yhtä "hauska" kuin Sami Hedberg. Se on hauska kuin paljas jalka lattiallaolevan pienen ja terävän naulan päällä, eli ei lainkaan hauska.
Se näyttää hirnuvalta apinalta. Sen sieraimet on kuin hevoselta mutta muutoin se on sellainen alfa-palomies-apinamies tyyppinen olio, eli kaikkea paitsi hauska.
Se HALUAISI olla hauska kuten Samikin, mutta on enemmänkin jotain mikä kuuluu johonkin uuäfsee tappelukehään tjns.

Ja sillä Annilla oli mitä tylsin "luukki". Se oli kai ajatelut että sonnustautuu huonoimpiinsa nyt Finaalia ja SANNIA, joka kuitenkin on jossain tyylikkään räävittömässä ja räikeän khuulissa, varten.
Se oli se sen "yläosa" muistaakseni kuin jotkin isoäidin pitsiverhot mutta sellainen tumman"vaaleanpunainen" tai mikä lie. Lila ? Jokin sellainen.


Tuo ei ollut yhtään hyvä jakso.
Ja se studion lavastus / tausta on tosi tosi tosi tylsä, kuten KAIKKIEN tv-ohjelmien; teillä ei ole sielua eikä mitään vitun tajua eikä makua.
Teillä ei ole otetta enää.


Teillä ei ole minua !

Siinä Kaikki.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti