lauantai 23. kesäkuuta 2018

Vammaset Vex!!™

Keksin juuri, NYT, kun aloin tätä kirjoittaa, tuon tuollaisen loistavan iskulauseen !!!
Mahtava, eikö olekkin !? No joo no, tiedetään, tiedetään. Mitä sitä edes kysellä.

Mutta kuitenkin, jouduin tuossa yksi päivä olemaan lähellä vammaislaumaa ja sain taas uuden inhon niitä(kin) kohtaan; ne on kyllä jukolauta sitten KUVOTTAVIA ! Hyi Kristus Perkele !!


Ne pitäisi piestä krikettimailoilla kuoliaaksi, ja ne niiden paijaajat kai vain ampua tjns. Ja ennen sitä sakottaa kun ovat pilanneet maiseman ja mielen kaikilta muilta, kaikilta Terveiltä !
Vitun ääliöt saatana.

Ne on TODELLA ällöttäviä "ihmisiä", ne vitun liejurotat ja matelijat, jotka käskyttää koko muuta maailmaa "Hyväksymään vammaiset" ja tuijottaa ("brow beating") ja yrittää "Vaikuttaa Asenteisiin".
Hei molopää; ne "asenteet" on paitsi MILJOONIEN vuosien evoluution yms tulosta ja tasan OIKEASSA, ne on itsestäänselviä ja ...no, oikeassa.
Vammaiset ON kuvottavia. Vai väittääkö joku, KUKAAN, edes KOKO vasemmistosta KUKAAN / joku - toisin !?!?!?

En uskonutkaan. Kaikki tämän TIETÄÄ, "separit" itse kaikkein parhaiten. Sellaista se vain ON.

LAKATKAA tyrkyttämästä niitä vitun muotopuolia-mutantteja meidän kelvollisten naamalle, ja jos niitä haluatte pitää jostain syystä elossa vitun munattomat muulit, niin tehkää se jossain vitun reservaatissa tai jossain kaukana kaikesta muusta, jottei niiden vastenmieliselle olomuodolle ja ulkonäölle ja mongertavalle-kiekuvalle "älämölylle" tarvitse altistua tuolla liikkuessaan, kiitos.

Koomista kyllä, ja sitähän ne ON(!!!) hahahah THAHAH HA a...aijaijaijaijia ! Oi luoja, jos mitään kuvottavan LISÄKSI siis, niin KOOMISIA ne on kyllä ! Mutta niin, vaikutti ihan joltain tyhmältä "räppäriltä" yksi niistä siinä parvessa missä ne aina liikkuu, kuten vasurit ja kytät ja muut Oikeamieliset ja Urheat jne. Se huojui ja heilui kuin jotain roolia vetävä Zim Khäri, ja nyki pikkuruista vammaisen pippeliään verkkarriensa läpi, ja puhui kuin joku -taaskin- jotain roolia vetävä / pelleilevä näyttelijä yrittäisi kuulostaa Kummelien tapaan, joltain vähän "uhkaavalta" ja samalla koomiselta.
En tiä, ehkä ne ON tarkoitettu nimenomaan paitsi älllöttämään ja kuvottamaan, niin juurikin komediaksi !?!!?!?!? En tiä, mutta EHKÄ.

Sitä ne joka tapauksessa huokuu, toisin kuin esim suomalaiset Koomikot, kuten Sami Hedberg ...tulee nyt etunenässä mieleeni.... ja onhan niitä jotain muitakin.*


Kuitenkin.  Koska vammaisuus on nykyään käsittääkseni TÄYSIN ennustettavissa ja nähtävissä ETUKÄTEEN, ei ole MITÄÄN(!!) tekosyytä antaa sellaisen Perkeleen epäsikiön syntyä tänne. Ei sitten niin MITÄÄN. Ja jos luoja HALUAA sellaisen saatanan saastan tänne paskantaa joukkoomme niiin hei,    vittu; KEKSI joku tapa sitten ! Saatanan paska, ja HAISTA VITTU joka tapauksessa.

Mutta #EiKiitos!! mitä tulee kehareihin yms. Mongoloidit  tuleen vain, sanon minä !

#Masuuni
@Kiviuuni
#NoblessaKeittiöt   

* (EI Virallinen sponsori)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti