torstai 7. kesäkuuta 2018

Tilanneraportti 07.06.2018Nooniin, eli minä vaan taas, hei.
Niin nin sitä kun lähdin eilisenkö puolella se oli, en tiä, ei näitä päiviä ja öitä avaruudessa niin oikein erotakkaan toisistaan,  siellä Troin pakeilla tuon tykkäyksen johdosta käymään. Kun diggasin Artun V.E biisistä....tai EHKÄ(!!) ...huhujen mukaan, lähinnä, jopa miltei kahdesta...

Eli sain diagnoosin.
Se kuuluu näin....

- Sekundaarisen Tason Pölvästiys, väliaikainen ja ohimenevä.
Biisistä diggaus johtui vain siitä nimenomaan, eli BIISISTÄ. Siitä HUOLIMATTA, ETTÄ, siinä OLI MYÖS Arttu, mutta ei sen TAKIA ! HUOM !!

Eli voit rauhoittua, tykkäsit vain itse musiikista, joka oli hyvää ja tasokasta ja laadukasta ja modernia ja hienoa ja khuulia ja khuuleja ja hienoja moderneja ääniä yms, ja lyriikat eli suomeksi "sanoitukset", joihin et ehkä täysin samaistu an sich, mutta jotka on ymmärrettävät ja täten, Yleisellä Tasolla Samaituttavat tjns jne.

Tämä siis, toistettakoon, selittyy täysin vain sen hetkisellä tunnelmalla ja itse kappaleen MUSIIKILLA ja musiikillisella osiolla, Arttu vain oli siinä ikävä kyllä seassa ja mukana ja tielläkin. Mutta sattuuhan näitä.


..Herra Jumala ?!?!...

..jaujaujaujaujoujoujau...


                                                                                            ⥞ * * * * * ⥟


Eli siinä oli Troin tyhjentävä SyväAnalyysi, yön istuntomme jäljiltä, Virallinen Kiitos siitä.
#KiittiSiitä-Virallisesti
Eli perukaa vain se Artun fanipaitatilaus tänne komentosillalle, ja kaatakaa minun hankkimani Artun nimikkokiljut ja kaljat ja sahdit viemäriin tai heittäkää ikkunasta pihalle, ja repikää ne julisteet jotka naulasin ja nidoin ja sinitarralla ja teipilläkin osittain kiinnitin käytäville, sinne-tänne, ihan kylmästi vain pois. Ja antakaa aluksen köyhille poltettavaksi tynnyreihinsä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti