lauantai 16. kesäkuuta 2018

Muumimuki harvinaisuus

https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/201806142201014458_uh.shtml


Ensinnäkin: oikein hieno / kauniskin, muki. Ja olen itsekin alkanut innostua näistä Muumimukeista, ne on todella komeita todella monet ja oikeasti taiteellisesti arvokkaita ja khuuleja juttuja.

Toinen asia; joku vitun älykääpiö kommunisti tuolla kommenteissa parahti, TAAS, sen minkä kaikki vitun känniset ryssät / jurriset suomlanninjuntit muistaa AINA parahtaa tuollaisissa jutuissa, eli että "hyvä mainos! AAAAaaahaha". Eli ikänkuin tuo olisi mainos ja ikäänkuin siinä olisi jotakin moitittavaa ja PAHAA. (JA! Ikäänkuin kyseinen puupäinen moukka olisi hoksannut ja äkännyt ja älynnyt jotakin todella merkittävää ja piilotettua ylipäänsä, alunperinkään. Vitun typerys saatana).


Sitten ihmettelevät "bisnesälynsä" puutetta yms.

Sanon vain tällaisen ympäripyöreän sitaatin / pätkän, lempiblogaajaltani, mitä tulee bisneksen ja valtion eroihin; bisnesmiehet yrittää saada sinut mainoksilla haluamaan jotakin mitä he haluavat sinun haluavan, tätä kutsutaan johdatteluksi jne, Valtio taasen PAKOTTAA sinut  LAEILLA tekemään jotakin mitä ET HALUAISI tehdä, ja SILTI ihmiset valitsevat "politiikan / byrokratian / valtion"  bisneksen yli.


Koska asiaa ei VOI tuon paremmin sanoa, en sano itse tuohon mitään lisää.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti