perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kokkari-Kommarit vs Ihmisyys ja sen sellainen

Ompahan totaalisen vastenmielistä ja kuvottavaa, aivotonta ja täysin sielutonta pohjasakka paskaporukkaa, vitun iljettävä kusipäiset slaavilaiset tundran samojedivillit idiootit finuiittiryssät.
"Kokoomus" siis.

Se on niiden piin kovapäisten sini ja kiilu silmäisten vitun "nousukkaiden" jengi joilla ei ole MITÄÄN käsitystä MISTÄÄN. Ei elämästä ja maailmasta, ei asioiden tärkeydestä, ei ihmisyydestä eikä kuolemasta ja sielusta, ei kertakaikkiaan MISTÄÄN.
Ne on pikkuvauvoja isoissa ruumissa, hamstraamassa omaisuutta neuroottisesti, ja kiukuttelemasa sinä samalla muille, itseään enemmille.

TÄYSIN LAHJATTOMIA epäihmisiä ja troglodyyttejä ja imbesillejä ja kitupiikki jäykkäniska punaposki paskanaama kusipäitä inhotuksia. IINNNNHOTUKSIA saatana. Hyi Kristus vittu !!!!
YÄÄÄK !


TELOITTAA tuollainen häirikkö paskaporukka pitäisi, ja hei; ehkä siihen tullaankin ! Siihen suuntaan tämä voi vielä oikein hyvin mennä ja sitä tulee tukea ! Ja se ON oikein, vaikka teillä hoi polloi, on aina moraalissanne EPÄILYS. Minulla EI, minä TIEDÄN. Te joudutte uskomaan ja luulemaan ja päättelemään ja pähkäilemän ja punnitsemaan jne, minä en. Ja minä vain SANON.

Mutta kuitenkin, aatelkaa niinkin yksinkertaista asiaa kuin tuo aina toitotettu "Yhteiskuntaan Osallistuminen". Luuleeko joku oikein tosissaan että tuollainen vitun "kepitys" KANNUSTAA johonkin ?! Ai miin; KUINKA vitun vihjeettömän, silmät pyöreinä tuijottavan, autistisen ja imelän TYHMÄ sitä täytyy olla jos sen kuvittelee houreissaan olevan jotain muuta kuin KAIKKEA KURJISTAVAA ja ILKEÄÄ ja PAHAA ja VÄÄÄÄÄRIN !!!!!?!?
Malum In Se !!!  
Kuten kytät ja "laki" eli JUUTALAISTEN SOTA KAIKKIA JA KAIKKEA VASTAAN !! OPPIKAA NYT VITTU JO TÄMÄ !!! Saatanan älykääpiöt "Maan  ihmiset".
PERKELE !

Nuo "Kokoomuksen" ja muun "politiikan" vitun Perkeleet tulisi lähettää Pohjois-Koreaan sinne jääkylmille työ / orja leireille, esim kaivoksiin, joissa ei ole enää syötävänä edes jäätynyttä paskaa, koska sekin on jo loppuunkaluttu ja tienoon elukat syöty jne. Jäljellä on EHKÄ Valtion Omistamat Viralliset Kalsarit. Ja NIITÄ ei jumalauta syödä !
Kyllä Työntekijöitä™ riittä !
Elämässä on kyse nääs TYÖSTÄ !! Työstä työstä työstä työstä TYYÖÖSTÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄ! WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!  Tänne synnytääääääään.TYYYYÖÖHÖÖÖÖÖÖÖNNNNNN !! JIIIIHAAAA !  Työhön "politiikalle, laille, kytille ja valtiolle" !!

Niin tai...EI.
Ei ollenkaan ja alkuunkaan, mutta te olette häikäilemättöminä ihmisPETOINA vain juonineet asian niin ja ..."ei kukaan vastustanutkaan". Tosin vastustaa kyllä, ja AINA, mutta muulit vain määkii mennessään kuten käsketään.


MINUA ei OMISTA kukaan, eritoten teistä tällä planeetalla. Ei vaikka kuinka inttäisitte. SE taittovirhe on ihan TEIDÄN omissa sameissa sammakon tappisilmissä tai tihruisissa finuiitin siansilmissänne, Saatanan vitun vittupäät.

HAISTAKAA VITTU !

Mutta eniwei; te vedätte TODELLA kamalasti ja huonosti ja tuolla tiellä EI OLE mitään HYVÄÄ ja se voidaan välttää äärimmäisen yksinkertaisesti. TEIDÄN on vain taivuttava ja katsottava sisäänpäin ja tunnustettava oma vastenmielinen niljakkeen rumuutenne, ja LAKATTAVA määräilemästä muiden elämästä ja kohtalosta.
Toistan; teidät  tulisi VIIPYMÄTTÄ teloittaa. Metodista viis.
Ja SILTI .....siellä te vain keikutte, vuosiTUHANNESTA toiseen, jakelemassa määräyksiä ikäänkuin se olisi vain jotakin..ihan ...junou, ittestäänselvää ja TODELLISTA ja ...ikäänkuin te olisitte Jumala tjns ... en tiä; saittekste siltä jonkin VALTAKIRJAN tai jotain sellaista ?!?!?!

Vai MILLÄ vitun "oikeuksilla" siellä Julistellaan milloin mitäkin kurjistusta ja käskyjä ja määräyksiä !?1? Saatanan Tavallista Pulliaistakin VÄHEMMÄT ja RUUUUMEMMAAAT kusipäiset typerät vitun vastenmieliset omahyväiset ääliöt. Vitun aheet saatanan häpeämättömät kananpaskat sianaivoiset vitun VARKAAT ja Demoniset eläimet, vitun luuserit ja TOTAALISET juntit, ja lahjattomuudessa keskinkertaistakin vähemmät.
Saatanan koiranpaskat.VAROKAA !!!
Tässä on nämä linkit nyt joka tapauksessa.

https://potuntervaaja.wordpress.com/2018/05/31/miksi-sosiaaliturvan-on-oltava-edes-jossain-maarin-vastikkeetonta/https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/05/31/kokoomuksen-keppilinja/
"Kokoomus ☭"   =   Perus Kommunismia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti