sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

"Kupla" ja Riku

EI siis "Tunna" ja Riku. Vaan tuo ohjelma.

Siinä oli viimeksi tuo ilkeän Leeninin näköinen mulkku ryssäläinen vitun typerä Perkeleen paska.
Se on tottavie, vain epäkypsä ja lapsellinen idiootti ja moukka.
Ja teki sydämmestäin pahaa kun se sanoi PPP:tä ja Akua joksikin vitun "mestareiksi työssään" ja miten "..assosiaatiot lentää"... oi vittu jos kuulisitte MINUT !!

Tippuisit kai tuoliltasi; MINÄ OLEN sellainen "mestari", Akulle tulee hädintuskin MITÄÄN ikinä mieleen, toki Heedbäriä enemmän, mutta se on vain pelkkä ilmeikkäännäköinen perheenisä lörppähuuli jostakin vitun Riihimäeltä, missä ei ole MITÄÄN. Ei kertakaikkiaan MITÄÄN !
Olen käynyt ja siellä ei ole: M I T Ä Ä N.

...Kotipitsa !!?  Mutta muutoin.


Haluan nyt laimeasti kotipitsaa, mutta siitä viis.

Aku ei ole mikään näppärä "assosioija" MINÄ olen. Ja PPP on vain vanha tunkkainen typerä vitun Finuiittivaari joka saarnaa ja paasaa typerää hippi ja "YK" roskaa ja paskaa, tai laukoo niitä samoja vitun juttujaan kuin 80-luvun ....ALUSSA !
Se näyttääkin siltä kuin sitä peittäisi pöly tai ainakin hilse tjns. Se on vittu WANHA !

Toivotaan että Kuplan finaali ja illan yllätysviesras eli SANNI, on jotakin katseltavaa.
"Kiitti".


P.s Janne Kataja on ehkä typerin ja vastenmielisimmän näköinen, ja juntein ja moukin, MIKÄÄN, ikinä.
MIKSI se on kuuluisa ?! hei !? Akun äitikin olisi mielenkiintoisempi "Julkisuuden Henkilö" kuin tuollainen Akun mukanaan kuuluisuuteen, Riihimäen Työnväentalolta, raahaama karvamahainen typerä Perkeleen finuiitin hyödytön ja lahjaton pallinaamainen mulkku, jonka oikeampi paikka olisi jossain K-Raudassa sellaisena melko ärsyttävänä ja aktiivisehkona myyjänä, EIKÄ häiriköimässä kokonaista vitun "Maata ja Kansaa" pitkin ja poikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti