perjantai 15. kesäkuuta 2018

Vain Elämää - Kausi 8 - Jatkot / Finaali

Sinne meni sekin taas sitten, sihisten pohjaan kuin Titanic.


Ohi on siis V.E  K.8.

Däni veti jonkin muinaisen / antiiikkisen rokkibiisin, se oli ihan jees. Ja hieno kissapaita !

Sani veti selkeästi kai peimman, hienon Kuun Pojan.

Mira ...jaa no, sekin oli kyllä ihan vitun khuul ! Se oli todella lähelle Oikeaa Musiikkia ! Hieno ja vähän goottimainenkin juttu. Se jätkä näyttää vähän joltain Painajainen Ennen Joulua hahmolta / kuminaamaiselta kollikissalta tjns, ei sitä kovin kauaa siedä katsella, mutta kuriositeettina ihan kiehtovan näköinen de facto hyypiö.

Arttu kävi - ennenkuin siis  jo puhui plörisevästä peräsuolestaan, junou, Suomalaisen Iskelmätaivaan Uusi Kirkas Tähti, Arttu Whiiissssskari, niin nin se kävi pilaamassa nyt jonkun Gäri-Moor paran biisin. Mutta tuskin se kovin hyvä on ollut alunperinkään. Sehän siis oli, toistan, Gärimoor.

Käsh-i-Mir veti yhden kaikkien aikojen inhokkibiiseistäni, eli Red Hot Fucking Fucksin skaartishyun. VITTU että minä sitten VIHAAN sitä SAATANAN vitun hevonperkeleen biisiä ! Vittu ja se soi silloin aikanaan kaikkialla, joka paikassa, koko ajan. Ja se ei ollut ikinä, koskaan, alunalkaenkaan, milloinkaan .........hyvä.
Se oli AINA ihan kamala ja ällöttävä vitun vingutus ja mankuva mongerrus ja tylsä lattea paska.
Saisivat maksaa jotakin korvauksia ihmisille kautta maailman, siitä biisistä ja koko tuotannostaan muutenkin. Maailman Tyhmimpien ja Turhimpien ja Paskimpien Bändien listalla melko merkittävää asemaa pitävä paskaläjä.


Tosin tuo versio oli armeliaasti sentään sitä alkuperäistä räikeästi PAREMPI ja siten; siedettävissä. Hiljensin vain ääntä ja siristin silmiäni suurimman osan biisin loputtomasta kestosta, ja hammasta purren niinsanotusti, kestin ja siedin ja suvaitsin sen.


Lopuksihan Kasimir nolasi itsensä ja koko poppoon siinä, parahtaessaan kuinka Däni oli raiskannut heidät kaikki. Vitun vanha äijänkuvatus saatana ! Aattelin että se on omituisen epätoivoinen se ei-lapsia  jutun kanssa, mutten olisi aatellut että se menee saatana ja "istuttaa siemeniä" niihin muihin. Ihan pokkana vain ! Ja istuu sitten typerä perkeleen pässinpää vielä sinne pöydän päähän keikkumaan ihan muina miehinä.

Iljettävää. Kertakaikkiaan. Ällöttävä mies.Terhi puuttui !  Se oli lehahtanut tuulten matkaan, ja löytyy myöhemmin ehkä Argentiinasta tai jostain. Palataan asiaan.


Mutta tää oli tässä, ja kamaluus jatkuu syksyllä. En tiä...ehkä se EI ole tuota kamalampi !? Emmätiä, mutta hei; LOPETTAKAA se VITUNVITUNVITUNVITUN Hirvensarvessa kuvaaminen ! VITTU JO RIITTÄÄ se saatanan tunkkainen keskellä-ei-mitään junttipersereikä miljöönä kiitos !!

Keksikää ny VITTU joku jotain muuta saatana  ! SAATANA !!!
Lisähuomio ! Tuossa alussa oli Artun huoneesta / aitauksesta, kuvaa missä se tuli kylppäristä ja vastasi kännykkään. Niin nin "propsit" siitä, sillä en olisi rehellisesti sanoen kyllä uskonut että se muka OIKEASTI ja todella mahtuu tulemaan ulos sieltä kylpyhuoneesta / paskahuusista !! Tai että se edes haluaisikaan lopulta, se VIIHTYY, varmasti(!), paskahuusissa ja paskan äärellä, esim musiikkinsa yms.

Mutta hei; siltä se lähes PYÖRÄHTELI ulos, ihan tuosta vain ! Ja näittekö miten kapeat ne ovet oli ! Ihan kai normaalikokoa tai jopa kapeammat. En tiä......ehkä se on opetellut jonkun Taiteilijan Kikan jolla vääntäytyä ulos mitä hankalimmistakin paikoista, kuten pyöröovista ja tunnelinsuista ja muista, loput saatte päätellä itse.
 Mutta hei; hieno suoritus ! Fak Jea. Karju mahtu huoneesta toiseen !

...vaikka toisaalta LINNAHAN se kyllä oli.Kiitti, kai sitten ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti