lauantai 16. kesäkuuta 2018

Lindströmin Läskipää vs Työttömät ym

Olet sinä sitten vittu yksi perkeleen paskareikä saatana !

HAISTA VITTU !     Vittu mikä TOTAALINEN kusipää ja mulkvisti ja mulkku. Vitun pikkumies ja ilkiö.

Huomioineet saamansa haukut ? Ja vetäneet johtopäätöksen että; tää pitää tehdä vielä rajummin ja säälimättömämmällä brutaaliudella ja pikkusieluisemmin ja ilkiömäisemmin ja pahemmin ! LISÄÄ TUHOJA SAATANA !!   ???

Just.
Ei kovin vitun mulkkua paskasakkia ?

En tiä....mitä tuohon enää sanoa ? Sitten on samana päivänä tämä...
^^ KAIKKI se HYVÄ mitä Eu:n tms kautta tulisi, SE kyllä torpataan kuin seinään ja vaietaan kuoliaaksi "ostrakismin" autistisen periaatteen mukaisesti, mutta kaikki ILKEÄ ja pahansuopa ja ÄRSYTTÄVÄ ja häpäisevä ja alistava ja "kyykyttävä" ja kiusaava ja ajatuksettoman tyhmä ja saneleva ja ylimielinen, no mutta; sehän menee heittämällä läpi !! Ja vittu ASENTEELLA !Täytyy todeta taaskin, että: haluaako nuo ihan ITSE AIHEUTTAA sisällis-sodan / jonkinlaisen vallankumouksen tai kapinan !? Sillä nyt olette oikeilla jäljillä saatanan pihisevät imbesillit jos se ON tavoite ! Jatkakaa vain. Bäng bäng matafakaa.

AATELKAA että noin kusipäisen säälittömät ja autistisen typerät perkeleen vinopäät tämä "Poliittinen Järjestelmä", joka siis joutaisi romukoppaan jo vuonna 2018 Ekr, saati sitten nyt,  nuo vitupäät se ylentää "johtajiksi" ja päättämään LUVATTA kaikkien muiden ihmisapinoiden koko elämänsisällöstä !!!!
Ja TÄMÄ on teistä vitun koulitut muulit "ihan jees ja näin" ?!!?!?

Jumalauta jopa EUCCCP:n Komentelevat Kommarit SANOO(!!), herran pieksut, että suomlannissa on liian ALHAISET kaikki nämä "etuudet" jo NYT !! Ja mitä nämä VITUN VITTUPÄÄT jäykkäniskat saatanan koiranpersereiät menee ja tekee ? PAHENTAA TILANNETTA !!

Vittu mitä vitun paskarantuja te olette. Ja tiedätte sen jo itsekin. Tai sitten olette niin auttamattoman ulapalla ettei teitä enää edes näe sieltä, olette ihan avomerellä, täysin hukassa.
Noin EI HOIDETA ASIOTA saatanan kälyiset tyhmät primitiivifinuiitit !!! Vitun ilkiöt ja kusipäät. Ja nyt EI ELETÄ 1950-luvulla !! Päivittäkää ny VITTU jo tuo maailmankuvanne.
Saatanan kusiaiset.


Jumalauta tämä oli pöyristyttävää luettavaa. Jukolauta tuo saatanan häikäilemätön paskaläpi-kusipää-kalju paskaläpi ja nahjus ihan pokkana vain Julistaa, yksisuuntaisesti kuten "Edustuksellisessa Demokratiassa" on tapana, että me pahennetaan tilannetta ninku ensin näin, ja sitten näin ja sitten vielä nääääiiin ja sitten "rangaistukset kovenee". En tiä...ehkä minä luin väärin ? Sillä eihän kukaa kai noin oikeasti sanoisi ?! Edes ollessaan luikkimassa pakoon kesälaitumille ?! Ei kai ? KUKAAN ?!?!
EDES tuo vitun läskinaamainen rillipäinen vitun munapää ?

RANGAISTUKSET  KOVENEE  !?!?!?!?

Eks-kiys-faking-mii !?!?!

Mitä tuli sanotuksi !?!? 

Vittu TUO TULISI PIESTÄ  !!!!!!! Miksei kukaan Helsingissä piekse näitä saatanan luuseri-loisia ?! Siellähän ne ON SAATAVILLA herran tähden !!!?!?!? Ihan siinä fyysisesti lähellä ja nokan alla ?!?!!?
Rikolliset ?! Eniwan !? Mikä maksaa ?!?!? Asenteensa EI MUUTU ellei sitä MUUTETA. Se on kiusaajien ja muiden Paholaisen pyllystäsiinneiden rääpäleiden luonne ja olemus. Niihin on ammuttava ja piestävä ja viilleltävä edes krokotiilin tasoinen järki ja tunne ja tietoisuus ja muiden huomiointi yms !!!  Vaikka onhan sekin kai vielä kyttä tai sellaiseksi aikova, se kyttänaaras mistä on juttu joka vitun viikko, mikä Hyvinkäällä tjns ammuttiin puolikuoliaaksi. Joten tyhmää kyttää ei suorista ja sen sumeaa ja vähäistä ja totalisen saalistajamaista "tietoisuutta" miksikään paranna ja ylevöitä edes AMMUTUKSI TULEMINEN !! MIETTIKÄÄN tältä pohjalta miten paljon joku vitun "Äänestely" autta teitä ! HAHahaaha vitun naiivit pölvästit.

Amerikan ne PERUSTAJAT, ei nuo nykyiset nynnyt neekerinrakastakommarit, NE TIESI tämän. Ne ihan OIKEASTI TEKI SEN ! Ne "kasteli Vapauden puuta" niin omalla Patriootin, kuin kyttien ja muiden "poliittisten" elukoidenkin, demonin verellä. Ja se toimi ! Kunnes menivät ja vesittivät koko jutun "perustuslailla" ja muulla  Amerikan Vallankumouksen Totaalisella Perumisella ja Mitätöinnillä. Meni pupu pöksyyn. Ja "poliitikot" aina vartoovat tätä, tietävät ettei teihin hoi polloin käpyaivoihin voi luottaa muutoin kuin että; te ALISTUTTE AINA !

MINÄ ? MINÄ haluan AMPUA teidät KAIKKI. Kytät ja "poliitikot" ja syyttäjät ja muut Muiden Vangitsijat ja Kohtaloiden Kahlitsijat ja Juutalaisten Kätyrit / Armeijat yms  ensi-sijassa, sitten teidät loput. Teistä tosin on paaaaaljon vähemmän haittaa, teiltä puuttuu se saalistajan kusipäisyys ja pyrkimys kävellä muiden yli tavan takaa ja teiltä puuttuu se varkaan geeni ja pimeyden suoma ajatukseton ilkeys mikä vaaditaan kiusaajalle / kytälle / byrokraatille / "poliitikolle".

Te tuskin edes keksisitte MITÄÄN tuollaista ^^  ?!?!   Minä en tulisi edes ajatelleeksi, mutta minä vietäkkään olemassaoloani keksien muille jotakin kiusaa, minä olen sen vastanapa. Minua altruistisempaa ei juuri VOIkkaan olla. Siksikin minua sieppaa nämä saatanan kurittomat paskarotat TODELLA syvältä.
Näin ei PITÄISI olla !! Ja tämän minä LUULISIN teidä KAIKKIEN tiedostavan !?
Tätä ON "politiikka" ! SE yksin MAHDOLLISTAA tämän, ja TÄMÄN te hyväksytte hiljaa ja mukisematta ?! Vitun lantapäät ja sonta-aivot.

Tässä tapauksessa sen että Helsingissä tuollainen ruma läskipaska läskipää, tihisevä ja sihisevä ja tshisishevä ja shösshöttävä pöllönaivoinen kusiruuttasetä  aukoo päätään ja sanelee ja käy köyhien ja muutenkin jo elämän kurittamien kimppuun täysin siekailematta ja häpeättä. Ihan pokkana vain. Se ei kai TAJUA olevansa ILKEÄ ja kylmä ja tunteeton ja julma ? Sellaisia suomalaisista ON "leijonan osa". Sellaisia te OLETTE. Kuten Pohjois-Korealaiset ja KAIKKI aasialaiset syvällä sisällään, vitun apinat. KAIKKI   PRIMITIIVIRODUT   on  sellaisia. Ja se KUVOTTAA Valkoista, suuresti.

Sellaisia ELÄIMET on; ne on säälittömiä toisilleen. JA !! JA, vitun idiootti Kanisteri; kaikille niille jotka Eivät Kuulu Joukkoon, mutta ovat syystä tai toisesta siellä seassa !
AJATTELE joskus jotakin vitun paskakalloinen typerä läskiperse fintiaanin suppo !! Saatanan typerä perkeleen lihapäinen tollo !


Ja miten olisi jos KOROTTAISITTE, KAIKKIA(!!!), köyhien ym tukiaisia jne !? Ja miten olisi jos ALENTAISITTE   OMAN(!!) vitun VARKAAN siivunne aivan MARGINAALISEKSI ?!?! Mitä jos tekisitte Moraalisesti ja Oikein ja Hyväsydämmisesti jne jne ?! .....

No joo no, MINÄ en ole niin ulapalla ja eksyneen typerän naiivi että olisin IKINÄ ja SEKUNTIAKAAN kuvitellut sitä mitä Muut kuvittelevat, eli että Joku Tuolla Jossain EDUSTAA MINUA !! Jee ! Ihquuu !! Jossakin vitun koulun nynnyimpien ja noloimpien ja dorkimpien ja RUMIMPIEN typerien perkeleen läskinössöjen ja sekopäiden ja erinnäisten valuvikaisten kusipäiden ja häikäilemättömien varkaiden ja loisten ja pyrkyrien ja muita komentelevien paskapäiden omassa Kuplamaailmassa. Nimeltään "politiikka".

Enkä äkkiseltään osaa keksiä MIKSI nuo muut on niin vitun lapsellisen HELPPO saada hallintaan ja lankeamaan Valheisiin !??! Kaiketi siksi että niltä puuttuu paitsi katuviisaus täysin, ja ylimalkainen "yleinen järki" ja tietoisuus, saati sitten epätavallinen ja nerokas lahjakkuus jne, niin ne ovat lähinnä ateistisia nyrpeitä ja kireitä pikkuvittuja ja niiltä puuttuu Sisäinen Kompassi. Ne ei löytäisi valoa edes auringossa kävellessään, saati sitten tunnistaisi sitä sellaiseksi.
NIIN tyhmiä "Muut" on. "Poliitikot" on vielä vähän siitä alaspäin !

Ette te kauheen SIETÄMÄTTÖMIÄ o ? ?!!?!?


"Politiikka" on olemassa myös koska, 1) kukaan ei vain uskalla oikein sitä LOPETTAAKAAN ja se TUOTTAA ihan liikaa valtaa ja rahaa niille jotka niitä HALUAVAT ja lähtevät tavoittelemaan, ja 2) koska se ON eräänlainen näennäinen RATKAISU HETEROITA vaivaavaan LAPSELLISEEN ja imbesillimäiseen ja iänikuiseen vitun kinaan ja riitelyyn siitä "kukaa saa vallan" tai "isän paikan" tjms koirantasoista finuiitinpaskaa, mistä MINÄ setvisin tieni läpi alle MINUUTISSA, mutta te ette ole vitun harhailevat typerykset löytäneet tietänne eteenpäin saati ULOSpäin siinä ja siitä  labyrinttissa / labyrintista, sittemmin Aikojen Alun.


Kristus Vittu !!!


"....Ihminen hallitsee ihmistä VAIN hänen VAHINGOKSEEN" !!! Ei tuokaan auta vaikka sen rautalangasta vääntäisi. EI !

"He ovat uppiniskaista kansaa...." ju dount faking sei  !?!?!?


Ja hei ! HEI ?! Molopäät;  ihmiset EIVÄT synny tällä planeetalle, palvellakeen jonkun "poliittisen MAAN" tai "Kansan" tai jonkin muun ulkoa, "byrokraattien" toimesta, määritellyn kommarikolhoosin ja kokoelman ja Järjestelmän  "Työelämässä" ja/tai rattaissa. Te vain olette JUNAILLEET asiat näin. Tämä on HYVIN YKSINKERTAISTA ! Ai miin.....mai kaad kuinka simppeliä tämä onkaan !!

Tämä on Kaikkien Aikojen SUURIN Rikos. Tämä on TOTAALISEN yksinkertaista.
Ja se seuraa ihan vain siitä että tyhmät ja yksinkertaiset ja hengeltään olemattomat ja sokeat OVAT tuollaisia, ne ei vain osaa olla TEKEMÄTTÄ.
"Taolainen Mestari" "saavuttaa kaiken, tekemättä mitään".  Typerä Touhukas ei saavuta MITÄÄN, tekemällä kokoajan ja aivan kaikkea ja aivan kaikille, muuta siis kuin totaalisen ja kaikkiakoskevan täystuhon ! Kuten "lain" esim.
Ja joita te tavalliset typerät juntit sitten menette ja "kunnioitatte" ja myhäilette keskenänne melko vitun tietäväisinä ja tyytyväisinä, haistellessanne sitä ISOA vitun tunkkaista paskaläjää, ja toteatte että "...näin..." tai "kyl-LÄ!" tai "näin sen on oltava...muuten on Kaaos ja Anarkia".
Tai ehkä jotain muuta yhtä ihanaa ja freesiä ja syväluotaavan ymmärtäväistä ja hienojakoista ja ajattelevaa ja tietoista ja tietoisuudestaan tietoista jne jne jne ....


Kyl-lä !
JA te "eu-myönteiset" tyhmät typerät VITUN luumut ! Hei; mitä hyötyä siitä(kään!!) on kenellekkään muulle KUIN "poliitikoille", kun ne saatanan koiranpaskat nyppii rusinat pullasta (myös MUIDEN pullista) ja VALITSEE mitä "kehotuksia" noudattaa ja mitä ei  !?!?!?!?

Se on kuin jokin "naapurin Pena" huutelisi aina välillä "kehitys ehdotuksia" lankkuaidan takaa, paidatta ja "rillaten", ja niistä isäntä sitten, joku umpiluupäinen typerä moukka kuten Pipilän Paskapussi, VALIKOI sen mikä miellyttää, kuten ..."osta ittelles uus auto !!...ja tapa poikas koira!" tjns.
MUTTA, jos taasen Pena huutaisi että "...osta vaimolles kissa ja siivoa se vitun ränni, ja ymmärrä asioita sokeaa oravaa terävemmällä tasolla!" ...niin... jea, not sou matsh ! Ei kiitti sanoo Isäntä.
Mutta ompahan jopa "politiikalta" ja Valtiolta ja tuolta kusijätkältä Lindströmiltä POIKKEAVAN idioottimaisen kusipäinen ja ilkeämielinen ja päällekäyvä teko / ehdotus !!
Jumalauta ...wau ! Uusi häikäilemättömyyden KATEGORIA ! Thorssi on yksi joka yltäisi tuohon kategoriaan kyllä.
Ja sekin kävelee, eikö, elossa ja peloitta, helsingin katuja ? Koska vain ja missä vain !? Ja tämä takaa lähinnä suomlannin junttien luontainen lauhkeus ja kyttien virtsapäinen kusipäisyys.
Kytät; taaskin, teidät tulisi viipymättä teloittaa. Koko häikäilemätön demoninen saalistajaporukka ja paskasakki. Te olette de facto HÄIRIINTYNEITÄ. Kuten on KAIKKI mikä on tekemisissä "politiikan" ja muun IDEOLOGIAN kanssa.
KAIKKI.

Se on KAIKKI  JUUTALAISTEN KAPINAA JUMALAA yms VASTAAN, ja totaalista pahuutta / "syntiä". Mutta älkää suotta minua uskoko ja kuulko ! Menkää ja tehkää ! Sillä TEIDÄN on voima ja kunnia jaMaa ja mikä lie, iänkaikkisesti ! Aa-vitun-men !ÄLKÄÄ tosin muuten, tuli vain mieleen, niin nin älkää sitten sitä ihmetelkö kun "Suomi" ei IKINÄ "nouse" ja TOIMI ja täällä vallitsee AINA se sama ainaisen tympeän köyhyyden ja surkeuden ja RAIVON ja pinnanalla kuplivan VIHAN taso, ja kun ei ole kuin rumia sisäsiittoisia juntteja ja älykääpiöitä tatuointeineen ja isoine hauiksineen ja vasurin prehjuusit ja kytät ja sekopäät kiipijät vitun "nousukkaat" ja "jupit", liian kireissä typerissä puvuissaan ja kireämmissä ja typerämmissä tajunnoissaan ja  tukissaan. Joista jokainen kyttää ja vartoo ja odottaa vain vuoroaan päästä kiusaamaan ja käskyttämään ja estelemään ja säätelemään VIERAIDEN IHMISTEN ELÄMÄÄ !!!

Jos SE ei herätä mitään käsitystä HEISTÄ tai mistään, niin vittu ammu ittes.
VITTU että te osaatte olla aivan häkellyttäviä mulkkuja kyllä. En saata oikein uskoa välillä todeksi. Mutta hay; te olette VALINTANNE tehneet ja asettuneet tuollaisten "tapojen" puolelle. PYSYKÄÄ SIELLÄ.
Huudelkaa sieltä käskyjä ympäröivälle todellisuudelle ! Kyllä ne koskee kuule kaikkia ! Sinuakin ! Ja sitäkin ! Ne on sentään kuule "fariseus" laatinut !!

P.s liekö  tuo jokin kiukkuinen, ja sitä tuo ON(!!), hyökkäys sitä "elämäntapa työtöntä" tuijottajaa vastaan !? Mikä kuikuili siinä parvekekuvassa silloin iltsikassa ?! SIITÄKÖ tämä vitun epäeläimellinen vyörytys lähti ? Vain mikä vitun hinku on laittaa ihmiset TAAS gulakille ja työleireille ja piiskata ja ruoskia jne !?


VAI onko tämä yritys kääntää katseet ja tajunnat yms ITSESTÄÄN ja TEOISTAAN POIS ?!?! Ja HYÖKKÄYS  virheensä myöntämisen sijasta ?! "Emmä ollu väärässä ja ilkee ja paha....TÄSSÄ ! OTTAKAA LISÄÄ JA PAHEMPAA! THAhaahahahahah"

HAISTA LINDSTRÖM MÄTÄ PASKA. Itsesi toisinsanoen. Vitun tunkkainen 50-luvun änkyräinen jäänne - ja suksi vittuun.
P.s 2 Siinä menee sitten loputkin "Hallinnon Legitiimiydestä". MUISTAKAA muuten TÄMÄ !!
Vaikka päästäisitte KOSTOKSI miten monta kymmentä tuhatta neekeriä yms tahansa rajan yli. Mutta se onkin jo SOTA se. Ei enää edes sisällis-sota.


"Kiitti"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti