sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Lii Läskip. Ja köyhyys yms

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806242201031869_pi.shtml

No jaa. No; joudun nyt sitten olemaan Lii Läskipään kanssa samalla sivulla ja samaa mieltä.

Ja tämän kaikenkattavan kommentin "Virpiltä"..."Et selvästikään kuulu meidän köyhimpien joukkoon. Meidät saadaan antaa ilmaisorjiksi töihin kenelle vain, me olemme vankeina kotona koska milloin vain voi tulla parin päivän varoitusajalla käsky olla jossain toiminnassa tai lävähtää pitkä karenssi, meiltä leikkuroidaan jatkuvalla syötöllä koko ajan enemmän ja enemmän pois etuuksista, meitä haukutaan ja solvataan laiskoiksi loisiksi, työttömyyskin on meidän oman laiskuutemne tai asennevammamme syy eikä se johdu esim lamasta tai siitä, että me emme tee päätöstä siitä kuka saa työpaikat, vaan päätöksen tekee työnantaja, meitä koskeva byrokratia on sotkettu niin täysin, ettei kukaan enää tiedä mistä tai miten apua voi saada tai millä kaikilla perusteilla meiltä voidaan viedä viimeisetkin roposet, lääkekorvausjärjestelmä sotkettiin niin, että alkuvuoden ensimmäinen lääkelasku koko vuoden lisämaksuineen on karmea, vuokrat nousevat mutta asumistuet eivät, lääkäri- jne palveluita huononnetaan jatkuvasti... Lista on täysin loputon. 

Jos luulet, että tämä on niin helppoa herkkua, niin tervetuloa. Vaihdan heti osia kanssasi. Saattaisit vaikka oppiakin jotain. Ja ainakin minulla olisi helpompaa. Yritäpä itse suoriutua n 800€:lla kuussa muutama vuosi ja huutele vasta sitten miten hyvin meistä huolehditaan. Siitä kun maksat vuokrat ja muut pakolliset asumiskulut, puhelinlaskut jne, niin rahaa muuhun helppoon elämään (lue: ruokaan, vaatteisiin, mahdolliseen kulkuvälineeseen, mahdollisiin vakuutuksiin, lääkkeisiin, hygieniatuotteisiin jnejne) jää korkeintaan pari kymppiä viikossa. 

On tosiaan helpottunut ja huolehdittu olo, kun hyvinvointiyhteiskunta näin hyvin huolehtii ja armotta piiskaa, alistaa, solvaa, syyllistää ja rankaisee viattomia kaikin tavoin. Koen vahvasti, että kaikki ennen työttömyyttä ja pitkäaikaissairastumista edeltävät veroni olen maksanut täysin turhaan. Niitä varoja ei käytetä siihen, mihin ne on tarkoitettu, vaan johonkin eduskunnan uusin vimpaimiin, sikakalliisiin torkkupeittoihin, sopeutumisrahoihin, ylipitkiin lomiin, liikkumisavustuksiin (taksit, lennot sun muut), palkankorotuksiin, virkistysreissuihin jne. 

Nykypäättäjät jakavat armotta kaikki varat itselleen, sidosryhmilleen ja ulkomaille. Mihin vain, jossa sitä ei tarvittaisi. Ja ne rahat nyljetään köyhien selkänahasta niin suurelta osin kuin suinkin mahdollista. Omalta apua tarvitsevalta, lähes kituvalta kansanosalta viedään surutta kaikki. Leipäjonoja myöten. Siis kirjaimellisesti leipäkin suusta. Tosi hieno hyvinvointiyhteiskunta. Mutta hyvin pärjäävän on helppo huudella. 

Li on täysin oikeassa."
Muttei kai Finuiittien tunnevammaiset ääliöt ja "haasteelliset" "nousukkaat" älykääpiöt siitä mitään siltikään piittaa vaikka asiat ON miten on. Ja NOIN ^^ ne ON. Mm.

Ei ne ymmärrä elämästä ja olemassaolosta MITÄÄN. Ne näkee VAIN rahan ja maineen ja eteenpäin kohkaamisen kuin Nirvanan levynkannessa, ei sellaisilla ole mitään, MITÄÄN, ymmärrystä mistään syvemmästä.
Ne voi luulla ja/tai näytellä että on, mutta ei o.

Jos kissalla olisi siivet, sillä olisi siivet ! Ja se ehkä lentäisi !!?
Mutta kun ei OLE niin EI OLE !!


Y k s i n k e r t a i s t a


Ja lisäisin muuten tuohon listaan ^ mihin KAIKKIEN meidän RAHOJA käytetään, luvatta ja sitä edes KYSYMÄTTÄ, "Maahanmuuton™" ja KAIKEN siihen liittyvän, mm nekrujen PALKKAAMISEN    OHI    Kantaväen köyhälistön jne jne. Ja Eucccp:n "jäsenmaksut", MINÄ en kuulu kerhoon, mutta "Suomi Oy Inc." kuuluu.

Ja ne jatkuvasti NOUSEVAT "Kansanedustjien"   ja  "palkat".

Miksei ne vain voi olla ihan rehellisesti sitä mitä ne ON, eli ahmatteja ja varkaita ?!?!?! Miksei ne vain kutsu itseään ryöstäjiksi ja roistoiksi ja perusta jotain sellaista liittoumaan / "Valtakeskittymää" jonka NIMESTÄKIN kävisi TUO paremmin SELVÄKSI !!!!! Silloin ehkä "Kansakin" tajuaisi asian laidan, ja AMPUISI, toivottavasti, kytät jos sellaisen koiranpaskan näkisivät jossain !!

Perustakaa "Suomen Valtio" humpuukin sijaan jokin nimeltä "Varkaiden Keskittymä" tai "Konnien Liittouma" tjns, niin kaikki on sitä mitä LAKEIJAT   EI(!!!!!!!!!) HALUA sen olevan; eli realistisen rehellisen suoraviivaisen selkeää ja itsestäänselvää (ja täten: YMMÄRRETTÄVÄÄ ! Tyhmemmillekkin) !!!


P.s  KIROSIKO Jeesus muuten tasan YHDEN "ammattikunnan" ?!?!?!? Muistaako joku / kukaan MIKÄ se oli !?!?!
Ja Jeesus = sama kuin itse JUMALA !


Tää ei onneksi juuri välähdä teidän typerässä ahtaassa lantaisessa daijussanne kovinkaan usein !! HAHahah ah, ja HUH HUH "poliitikkojen" puolesta ja kannalta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti