torstai 21. kesäkuuta 2018

Neekeripäällikkö Änkee Suomeen

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806212201029633_pi.shtml

" HOOOOO-MOOOOO !! "


Just.


Kiitti.

Voi Kristus vittu. Tämä, TÄMÄ(!!), tästä muuten vielä puuttuikin. Hei ? Että tuo vitun Saatanan Lähettiläs ja Marxistinen Neekerinpaskaniljake punkee kotimaan kamaralle.

Ei vittu TASAN KÄY !!! Se tulisi pitää niin loitolla kuin on millään metodilla mitenkään mahdolista.
Ja uskokaa pois; tuo läskipäinen ja häikäilemätön mulkvisti "mustapantteri"neekeri TULEE totisesti, inspiroimaan, niitä imbesillejä kusipäitä koiranpaska-aivoja jotka on nyt toistaiseksi edes väääähän laantuneet, ja palauttaa pahimmassa tapauksessa "MaMukiiman™" taas entiseen huippuunsa.

Siis voihan VITUN VITTU !!!
S A A T A N A !!!   Kiiti kun pilasitte taas saatana tämänkin orastavan päivän ja sikäli myös Juhannuksen ... (huokaus, syvä pettynyt huokaus, IRL)....


Emmätiä.  Palvokaa hei tota neekeriä !?!? Kiitti ! Te vedätte hyvin. Se on kuuluisa, se on valehteleva vallanahne typerä haitallinen Perusneekeri Amerikasta, joka yhdessä vaiheessa keploteltiin kyseisen sirkuksen tirehtööriksikin......jep! Kuulostaa Kelpo Hepulta, joka tuoda sölköttämään jotain abstraktia PASKAA   ..ei jumalauta hei !?!? Thahah...kuulkaa tätä, jos voitte uskoa, niin... BISNESS Foorumissa !!!AH HAHAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! AAAaahahahahaa...aaaaa...aijai..ai miin....? T Ä H ?!?!
Ekskiysmii, mutta mitä VITTUA tuo perkeleen slummien murjaani, tuo VITUN NEEKERI, tuo saatanan lörppähuulinen typerä yhdentekevä Marokkolaisen rotan näköinen vitun nilkki, tietää BISNEKSESTÄ !?!? Muuta siis kuin sen minkä KAIKKI Marxisti-vasuri-demonihillerit, eli miten TUHOTA sen. Kaikkien muiden bisnekset yms, ja / tai takavarikoida sen ja sitten sen tuotot ja sitten tuhota sen.Ai jumalauta tätä vitun tauotonta höykytystä ja hyökkäilyä. Ai jukolauta vitun vittu !!! Ai vittu...aivan kamalaa. Kuin jatkuva hammassärky ja samalla naapurin koiran tauoton haukunta, kun yrittää katsella tuubista vaikkapa Heedbärin "komedia"kimaraa. Joka ärsyttää jo ihan tarpeeksi itsessään. En tosin katso sellaista, mutta tuo oli abstrakti esimerkki, joka yleensä vain litistää ja sumentaa finuiitin pienen tajunnan ja luo täten Aidon Hämmennyksen Tilan kuulijan päässä.

Mutta kuitenkin..... YÖK.

Totaalinen YÄK !!
AMPUKAA TUO NEEKERI !!!


Ja hei, molopäät, joilla ei ole piirunkaan vertaa "katuviisautta"; tuollaisen apinan / paviaanin tai mikä tuo nyt todellisuudessa sitten onkin,  hankkiminen tänne jauhamaan kommunistisen manifestinsa typerää paskaa, on merkki ALISTUMISESTA Amerikan NEEKRIEN ja kommunistiJUUTALAISTEN totaaliselle ja totalitäristiselle "hegemonialle" ja muodille yms.
Tämä osoitti TAAS ettei teillä ole MITÄÄN sielua eikä tajua mistään. Ei Itseä, ei ylpeyttä, ei tietoisuutta. Olette kuin vauvat tai eläimet aikuisen ihmisapinan kropassa.
Palakaa Helvetissä.

P.s KUKA VITTU HALUAA(!!!??!), kuunnella kun tuo perkeleen / Perkeleen, hörökorvainen simpanssi latelee jotain haapeita abstrakteja kommunistisia ja Marxistisia latteuksia ja toiveita ja houreita ja suunnitelmia ja käskyjä ja sen sellaisia !??!!?!?!?!
Kuinka vähäinen mieli teillä oikein on !!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Vai järjestikö tämän joku VITUN JUUTALAINEN ilkiö, ilkeyttään ja Piruillakseen ja  OLLAKSEEN ONGELMA !!!?!?!?
(Vielä on mahdollisuus PERUA TÄMÄ !!! TEHKÄÄ SE !!)HERÄTKÄÄ NYT VITTU JO TÄHÄN TODELLISUUTEEN vitun keskinkertaisuudet Perkele !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti