tiistai 19. kesäkuuta 2018

3 Uutisjuttua...

1.  Ryssäläinen "poliitikko"Puhui yllättävänkin "asiaa" ^.....hah.  Noinkin voi joskus olla.


2.  Himaspaska


Joku ...kusipää on kehdannut saatana tehdä tuosta kusirotasta ^^, tuosta hävyttömästä vitun ääliöstä ja känniläisestä(?) kiipijöstä jonkun vitun MuinaisKreikkalaisen Filosoofin näköisen tuohon kanteen !!??!

Ei vittu ...hei ...  ...ei ju...emmä. Kattokaa nyt sitä  ensinnäkin ^! Se näyttää silti pelkältä suomalaiselta pikkusielu-kusipäältä. Se on kuin se katsoisi "kuvan" ulkopuolella olevaa tyyppiä ja huutelisi että "hei !?....vitun Fasisti ? hei ...lande ? hei vitun MULKKU!!! M U L K K U !! Haluutsä turpaas !....tai ehkä syytteen tjns !!"...
.."tää on vittu mun !!..Mun kalasatama ! PAINU helvettiin !"

Ja hei "Himasen etiikka" on VARASTAA. Sama kuin kytillä ja "poliitikoilla" ja 99%:llä prosentilla "julkista puolta". SE on niiden eläinten käsitys "etiikasta".
Olisitte vain tehneet kirjan vaikkapa "Staalinin Etiikka" tjns ?


3. Ääliöt


Kokosi yhteen joukon huippuääliöitä. Jeessss. Tuosta se lähtee !!! Hiphei !

Eikö näytäkkin Viisaalta ja epäsovinnaiselta ja kekseliäältä joukkiolta avarakatseisia ja syväymmärtäviä ..emmätiä, periaatteessaa kai Buddhia ?
Jep.


Taaaai sitten lajitelmalta triviaaleja hönkiviä lehmiä, jotka "palaveeraa" ensin vähän "Tulevaisuuden Visioista" ja menee sitten pullalle ja kaffeelle alakerran kanttiiniin, ja käy läpi mökin kuistisuunnitelmia ja rakennekynsien laiton hintoja seudullaan ja äijät juttelee mahdollisimman ei-homosti ja näennäisen sivistyneesti lätkän tai futiksen yhdentekevistä tuloksista ja ehkä autoistaan tjns kiinnostavasta.
Ja  tulokseksi nuo tympeät vitun Mimosat saa jotakin tämän suuntaista; kaikilta kaikki pois ja netti sensuuriin ja kirjat roviolle ja vapauksia vähemmälle ja veroja korkeammiksi, "poliitikoille" ja kytille lisää palkkaa ja työttömille työleirirangaistus ja kissoille sakkoja ulkonaliikkumisesta Valtion Pyhillä Alueilla, ja ihmisille turvakypärät päähän rappukäytävissä ja kovilla katuosuuksilla ja lisää neekereitä noin....mmmmmmm, sanotaan nyt että abaut noin 10-15 000 kappaleen vuositahdilla ensihätään, ja alkuun kun on päästy niin "antaa mennä vaan" ja sitten kahellaan...

..kiitti.


Juu. Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti