tiistai 12. kesäkuuta 2018

Napapiirin Sankarit 3 - Arvostelu

"Juu-u...on sitä kaikennäköisissä paskaleffoissa kyllä tullut pyörittyä, mutta tämä....kyllä... tämä se vasta onkin kuulkaa jo jotakin..."

Nohtta tsiigasin tuonkhhii ny pois sihthe tuosta pyörimästä.

Ihan kamalaa surkeaa kuraahan se elokuvana oli, ei siitä mihinkkhää khuulkkhaa phäästhä.
Ja jotthei tämä nyt vennysi iha tolokutthoman piiiiiiiiiiiiiitkhäksi ja rasiittavvakshi lujettavakshi nin myö lakhaan kirjoottamastha näin ? Tällviissiin Laap-Hal-Laasitthain ? Ookhkoo ?In bona fide; tuossa oli kyllä sekalaisia "ideaa" ja tykkään tuosta hienosta modernista värikkyydestä ja tyylistä ja nykyajan kuvan ja äänenlaadusta yms, mutta SIIILTI tuota vaivaa se suomlannin finuiittien iänikuinen JUNTTIUS ja ongelma ettei teillä oikein tuppaa olemaan mitään niin sanottavaa, ettekä te ole tarpeeksi hauskoja tai sieluullisia jne. On kuin katselisi jotain vitun intiaanien (Fintiaanien) tekemää komediaa, ai miin.....tietäähän sen nyt tyhmempikin, tyhmempi kissakin, ettei se tule olemaan mitenkään OIKEASTI hauska ja hyvä.


Tykkäsin parista paljaasta pippelistä ja yhdestä kaukaanähdystä tussusta, ja siitä ettei niihin KESKITYTTY sen kummemmin, ne vain OLI, osa maisemaa, osa leffaa. Ja hienoja maisemiahan tuolla toki on, josko vähän yksitoikkoisia, kuten kyttä, ja tylsiäkin sinänsä.
Sillä jollakin..."Räihä" vai "Käihä" vai mikä lie vitun Räyhä tai Mäyrä se yksi juntti olikin, sillä oli ihan oikeasti ihan vitun hieno maastopuku ! Jumalauta sehän oli khuul, ja se hattu ja ne korvikset; se oli tyylikäs hahmo !!! Ei mikään perunanenäinen känninen finuiitti jossain vitun 80-luvun verkkareissa. SIITÄ on sentään näemmä jo piiru edetty. Paljon on vielä työsarkaa, mutta työ oletta snaijanneet nyt jo jotakin !
Ja hieno "luukki" tuolla Vataskallakin oli, se oli melko typerä se "bilettävä-runkkaava-mölyävä-läski" hahmo, ja typerä ja tarpeeton, muutoin hienojakin luukkeja oli. Ja sitten oli toki tuo kuvan jäyhä vääräleuka pallinaama eli Tauno...Mauno...Taneli ! Tanelihan se oli, Mäkelä. SE.

(Näin sen kerran Helsingissä!)

Elokuva oli NAISEN ohjaama, joten se selittää jo aimoannoksen sen typeryyttä ja persoonatonta sieluttomuutta. Koko paskahan oli suoraan anastettu ja kopioitu ja liitetty Amerikkalaisten TYPERISTÄ nykyajan "komedioista" ja satunnaisista muiden lajien leffoista.
Hei; EI niitä tarvitse eikä PIDÄ matkia !!! Sen kun otatte OPPIA.... mutta mitä minä teille jankutan, vittu se mitään auta. Tiedänhän minä jo sen.

Käsikirjoittaja tosin on jokin mies / poika / sälli / jätkä. Joku persoonaton pallinaama jostakin persoonattomasta rotanloukosta jostakin. Ehkä Kainuusta ? Tai tuolta Pallakselta ? Huunous ! Rait !


Minä ajattelin jotain mitä en ole IKINÄ ennen ..ainakaan muistaakseni, ajatellut elokuvaa katsoessani, eli että minä TIEDÄN täsmälleen ja tasan mitä tässä on sekä haettu että AJATELTU, minä ikäänkuin näin tuon kirjoittajaparan daijun sisään, ja NÄIN selkeästi hänen puutteensa ja epäonnistumisena. Kuin osana hänen "visiotaan". Ja osaan siksi NÄHDÄ selkeästi mikä siinä mättäää ja on vikana. Ja se on ...keskinkertaisuus, lahjattomuus, plus sekalainen kyvytön mutta innostunut typeryys.
Oletko harkinnut "uraa" kyttänä tai "poliitikkona" ?!?...tuli vain mieleen.


Tässäkin tehtiin se mitä juntit AINA tekee epävarmoina, kun  pyrkivät olemaan hauskoja; he alkavat ennenpitkää kirotapärrätä. Hei muulit; se EI todellakaan AUTA !!!! EI TOD!!
Ainoastaan papukaijat yms ON huvittavia kiroillessaan kuin viimeistä päivää, muta EI finuiitit. USKOKAA nyt jo JUMALAUTA saatana sentään pois. MINÄ pystyisin tekemään sen hauskasti mutta te ETTE. USKOKAA tämäkin.

Teki parissa kohtaa ihan myötähäpeällisen pahaa kuunnella ja katsella tuota LAPSELLISTA vitun avuttomuutta mikä eteeni levittäytyi, kuin Heedbärin "komedia" yleisön päälle.


Myös tuo Lahppilainne ahksentti  kävi jo ärsyttäväksi, ja VITTU että se on muuten TYHMÄ ja TYPERÄ ja perkeleen TÄYSJUNTTI aksentti ! Ai Kristus Perkeleen Saatana !
Jo RIITTÄÄ sitten tuo vitun sölkötys kiitos.

Pamela Tola oli nätti kyllä, siitä tykkäsin, ja tykkään tuosta sen oudosta ja oudon toimivasta nimestäkin "Pamela Tola", hieno nimi.  Hyvännäköinen Cro-Magnon muija. Tai "muidu" nyt Sanin päivän jäljiltä.

Jussi Vatasessakin on kai lopultakin, jotain.....oudon miellyttävää. Se on itse asiassa aika hyvä ympäripyöreästi, elokuvahahmoksi.


Ja olihan siellä joitain muitakin, se yksikin iljetys 80-luvulta, mikä oli joku "seksiätihkuva öky" en tiedä kuka, siis hahmonsa tai se näyttelijä, mutta luulin sen kadonneen jo abaut kasarilla telkasta ja leffoista, mutta ei ! Siinä se vieläkin ja taas oli.
SAAAAAATANA. (Sarkastista kiroamista).

Ja Palanderin munapääkin sinne oli saatu syystä tai toisesta ahdettua, kailottamaan jostain vitun korotetusta hirvenkyttäystornista / käymälästä, ja melko turhanpäiväisen tyhmä juttuhan sekin oli.
ONNEKSI(!) sitä ei kuitenkaan näytetty läheltä. Se näyttää keharilta, ja aggressiiviselta "separilta" / keharilta vieläpä. Jolla on ne tyhmät munakarvahiukset sen munakallonsa molemmin puolin, mikä on Tyhmin Mahdollinen Ihmisen Hiustyyli ! "40-kymppisen ponihäntätyypin" lisäksi.

Aivan Vitun Kamala !! Oijoijoijoijoijoi
...

...

.
..............


....aijaijaijai, ai kamala.No mutta kuitenkin....  Niin nin... emmätiä.
Elokuvan "idea" ...tavallaan kyllä ihan hyvä ja tavallaan tosi platku ja tyhmä, mutta olisi tuosta saanut paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon paremmankin aikaiseksi, jos tekijät EI olisi suomlantilaisia jääräpäisiä ja jähmeitä kommunistijuntteja.

Mutta oli tuossa ainakin yritystä, kai siitä voi antaa puoli pistettä sitten. Ja ihan tyylikäs julistekin / nuo mainoskuvat yms, mutta kuten AINA suomessa; NE on hienoja ja tasokkaita, SISÄLTÖ on tyhjänpäiväistä soopaa ja sielutonta haaleaa pelokasta, mistään mitään sanomatonta turhanpäiväistä kusipäistä pinnallista paskaa ja ....*puff*... poissa. Ei mitään.
Paljon melua tyhjästä.Tuollainen EI TOIMI. Ei enää, ei nykymaailmassa, ei ainakaan minun kohonneella tietoisuudentasollani. Eikä tämä ole edes vitsi, vaikka sille eittämättä nauratte. ....hahhaaa, iroonista.
Tyhmä leffa !
Tosi tosi tyhmä.  Eikä hyvällä tavalla tyhmä, vaan tyhmällä.
Oi kumpa teillä olisi ollut tietoisuus ja mielikuvitus !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti