lauantai 23. kesäkuuta 2018

23.06.2018 "Heedbäristä Taas!!"

Tuli mieleeni, kun tuokin muuli tuli mieleeni, ei pesukoneeseen tms siis, niin nin että; aatelkaa että se kai luulee olevans Ropin Viliams tai joku vastaava !!!

Se tarkoittaa sitä että tuo typerä Helsinkiläinen pullosilmäinen mulkku on katsellut nuorena tuon juutalaisen Hassun Miehen elokuvia ja sekalaista Ständappia, ja tullut siihen tulokseen että "...mä oon toi". Tai että mäkin voin vetää tota noin !

Ja sitten se on lähtenyt steissille ja.....siellä se edelleen ON.

NÄIN typerää kuraa on "hoi polloi". Ne nauraa vaikka Samin "komedialle".
Vitun kusipäät.Näin käy kun Lusifer-setä aina välillä paskantaa tänne sekaamme jonkun typerä hölisevän moukan ja idiootin vailla käsitystä häpeästä ja lahjakkuudesta ja esim huumorista tms.
Siellä se kailottaa, kuin joku vähämielinen.

Ehkä se tiedostamattaan, ja se EI TAKUUULLA TIEDOSTA(!!) paskan vertaa(!!), niin ehkä se tajuamattaan jotenkin liennyttää ja kompensoi sitä suurta ruhoaan tuolla typerällä vitun livertelyllä ja keimailulla ja naurettavan lahjattomalla ja tyngällä kyvyttömyydellään "Ständapin" puitteissa. Eli yrittää vaikuttaa jotenkin "mukavalta" tjns, eikä "pelottavalta", mitä se joillekin olisi kai, kokonsa puolesta.

Kytäksikin se sopisi, tulin aiemmin aatelleeksi. Se on juuri niin omille tyhmille jutuilleen naurava, liian iso, ja liian ajatuksettoman tyhmä. Mutta en tiedä onko siinä ihan kytän ilkeyttä sentään.... ehkä ei. Kytän kuitenkin pitää olla sosio tai mielellään psykopaatti, ja autistisen kovakalloinen ja väärässäolemiselle koko olemassaolonsa omistava ja uhraava jäykkäniskainen ja uppiniskainen ja taipumattoman kusipäinen, häiriökäyttäytyvä imbesilli vailla tietoisuutta mistään, ja kunniaa yms.
Jaa no.......?...en tiä muuten !! Vois se ehkä kyllä kyttäkin olla !

Muttei siitä mitään muuta hyötyä olisi siinäkään jutussa, sillä siitä ei olisi keräämään ryöstösaalista ja ruoskimaan maanviljelijöitä, se kun osaa ja haluaa lähinnä syödä. Ja täten viihtyisi ärsyttävän hyvin Kyttäpesäkkeen jääkaapin lähistöllä, "kytiksessä" / päivystämässä. Jos vaikka joku tärkeä donitsi sattuisi tippumaan syliin !?!?
Ei sitä koskaan tiedä !                  Ja onhan se sitten hyvä että on edes joku passissa.

Eikä sitä sietäisi siinä kyttäys-vaanimis-mobiilissa / autossa, edes sikakaan ! Kun se siinä sölköttäisi omia juttujaan ja pärisisi suullaan ja täten sylkisi ja räkisi pitkin kojelautaa ja niitä kaikkia hienoja vekottimia mitä kytillä on liimattuna siihen. Joilla pelotella itseään parempia koko vitun alhaisen kusipään "uransa" ajan ! Vitun kusiläntit.
Rikollisetkin on kunniallisempia.
Siis Perus-Rikolliset.Palomies se EI voisi olla, kuten jo ehkä hoksasittekin............


....koska se jäisi jumiin siihen putkeen mitä pitkin ne liukuu sieltä kuin Bätmän, sankaruuteen !
Ja Sam täten tukkisi tien myös kaikilta muilta, ja joku vitun kurja 60-lukulainen ruma-tunkkainen ja ehdottoman likainen ja saastainen vitun talo tai lato tai navetta tai jopa 50-luvun VITUN "rintamamies kusiliiteri" ehtisi palaa poroksi. Ja täten !?...jep !
Siihen oikein; JOUDUTTAISIIN rakentamaan jotakin UUTTA ja RAIKASTA ja EI-JUOPUNUTTTA ja tunkkaista ja rumaa ja likaista tilalle !!!
Tai en tiä, ehkä siihen voisi vain tuoda jostain muualta peräkäryllä jonkin vastaavan lantakukkulan ? Huunous !

Ehkä Säm voisi jäädä siihen makaamaan !?
Siitähän se kyllä tykkäisi ! Makaamisesta ! THaha ahaha hAHAH Ahaa aaaaaaaaaaa ! Aaaaah, aijaijaijaijai !! Oijoi..no en tiä, tykkään kyllä itekkin makaamisesta joten ei kai sitä voi ihan täysin tässä keississä syyttää ja moittia ja ruoskia SIITÄ.
Mutta siitä voi, jos ja kun se saatanan perkeleen ahne maakatti varastaa voi tai margariini purkkisi, sen pinen junou(?), mikä tulee joskus ravintolassa ruoan kylkiäisenä tai aamiaisella tjns, ja imaisee sen hetulaansa tuosta vain. Silmät inhottavasti(!!) pullottaen ja lisää hamuten.

Hyi helvetti, alkoi jo itseäkin / ainakin itseäni, kuvottaa tuo kuvaus. YYÖÖÄÄÄK !!
Olen liiankin hyvä ja tarkka kuvailemaan kaikkea. Ja tämä blogi ei ole MITÄÄN. MI-TÄÄN. Yhtään MITÄÄN, verrattuna OIKEAAN KYKYYNI ja TASOONI !!! Ei sitten alkeitakaan.

Ette uskoisikaan !!! teen itseenikin tämän tästä vaikutuksen, kaikilla eri alojen superlahjakkuuksillani.
Mutta eniwei.Sam.
Sam on pyllystä.

Minä luulen sen jo hoksanneen tämän itsekkin. Ja nyt se on Tuolla Jossakin, kytee ja miettii, pohtii ja pähkäilee, josko olisi jokin tapa selvitä luikerrellen tästä kaikesta, kuin läski veräjästä, näyttäen jotenkin....EI-itsensä-täysin ja totaalisesti-nolanneelta-imbesilliltä ja typerykseltä, koko Kansan silmissä.
Ei. Sellaista tietä ei ole saatavilla.


Kiitti.P.s Sinä ET OLE (edes) Robin Viljami, vaikka kuinka löntystelet ja kävelet tyhmästi pitkin lavaa, kuin jokin perseeseenammuttu idiootti, joka pidättelee vieläpä samalla skeidaa.

Ja toisaalta laukoo sitä hävyttä myös yleisön korville ja eittämättä eturivin ihan PÄÄLLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti