perjantai 8. kesäkuuta 2018

Ahvenanmaa = SUOMI / suomessa !

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806072200983067_u0.shtml

Jukolauta saatana sentään VITUN läskipäät ääliöt !!! HAISTAKAA VITTU saatanan läskipäät lapamadot, vitun hylkeenaivoiset typerät kalansyöjät ja nyrpeät ylimieliset tympeät hapansilkat mulkut.

Vittu TE OLETTE SUOMESSA !!! Ettekä missään ruotsissa tai ruotsiapuhuvassa KUPLASSA saatanan kusipäät.


Minähän kirjoitin jo vuosi / vuosia sitten noista vitun "oolannin" ääliöistä ja että ne tulisi mennä "pistämään ruotuun" jotenkin. Ahvenanmaa tulee miehittää, ja jos suomen tätä  "Valtio" kekkulointia johtaisi joku jolla on kissankaan organisointikykyä ja paviaanin Visiota; se menisi ja ottaisi Ahvenanmaan niin tiukkaan otteeseen ja puristukseen ja miehitykseen ettei siellä olisi kivaa enää edes "miehittäjillä" eli saaren omistajilla eli junou; SUOMALAISILLA.

Tätä menoa se vain ikäänkuin liukuuuu....haipuuu...pois......===>...kohti....mmmm.....emmäti.......rrrRRR...RRRr.rrrr.r.rRRrrR U O  T S I A !! Joka sieppaa sen sisälleen ja asuttaa maksimissaan Mamuilla tai jollain muilla ulosteilla.

Ehkä SINNE voisi kipata Suomlannin MaMut™ !?!? ENNENkuin ruotsi keksii tämän ?


Mutta että AATELKAA, ihan tasan tosissaan, A J A T E L K A A  miten kusipäinen ja tympeän ilkeämielinen ja lapsellinen ja pikkusieluinen ja pikkumainen täytyy ihmisen olla mennäkseen änkemäään johonkin vitun Kotipitsaan kiukuttelemaan siitä että siellä on näytillä ja siellä puhutaan; kieltä joka tuppaa olemaan SUOMESSA vallalla eli SUOMEN kieltä. Että oikein kuitteihin kehtaavat perkeleet, SUOMESSA - Ahvenanmaalla, painaa SUOMEA tai "suomenkieltä" !?!?!?!?! Käääääk ?!?! Hei !?1?
Mitä TÄÄ nyt on !?Vitun tyhmä ruottalainen ämmä, se on SUOMEA  ja sinä asut ihan tasan SUOMESSA, vitun hapannaamainen vitun vittu.

VITTU että alkoi saatana ärsyttää. VITTU mitä VITUN mulkkuja moukkia kusipäitä saatana.
Minä olen ihan tasan tosissaan; ruotsiin / affenanmaalle tulisi HYÖKÄTÄ !!!

Ryssät ?!?! Russia !??! Are u listening? ...i mean; of course u are ! Hahahaha hahaahaha HAHAHAA....ooohman.."are u listening" ?!?! AHahaa aaAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa...anyway.... please attack / invade "Åland" for us ?! Ty.

Fuck ´Em !!Ahvenanmaa: te olette suomessa, ja suomlantilaisia, te ETTE ole ruotsalaisia. Jos haluatte kuulua Ruotsin kalifaattiin, muuttakaa ruotsin alueille. Ahvenanmaa on, toistan, SUOMEA. Suomi. Suomi-Finland-PERKELE!

Vitun ääliöt läskipäät saatana.


TÄSSÄ on muuten L O I S T A V A esimerkki teille Liian Kilteille ja Nöyrille suomlannin junteille; tällainen maailma tässä ulottuvuudessa vain ON. Se tukee alhaisia ja niitä jotka vain SANOVAT ja TEKEVÄT, sillä EI OLE minkäänlaisata MORAALIA, eikä se palkitse köyhiä ja heikkoja ja nöyriä eikä meitä oikeasti jonkin väärtejä, ei tämä ulottuvuus ja elämä. KUSIPÄÄT saa, ja ne SAA(!!!), mellastaa IIIIIIIIIIIIIHAN miten lystää ja niin paljon ja kauan kuinka vain JAKSAVAT, katsokaa vaikka kyttiä ja juutalaisia ja muita "poliitikoita" yms loisia ja raiskareita ja ryöväreitä, näkyykö tuossa vuosiTUHANSIA vanhassa koiranpaskassa ja juonikkaassa vallananastusprojektissa ja muiden kuppaamisessa jotakin loppua !?


Tuollaiset ämmät kuin nuo suomenkielestä suomessa, valittavat kusipäät, ovat juuri niitä mitä elämä PALKITSEE. MITEN tässä keississä ?! SITEN että ne SAA MITÄ NE VAATII ja saa ennenpitkää; ahvenain maan ruattille. SEN ne saa.
MIKSEI suomlannin perunajuntit saa MITÄÄN ?!?! Koska olette liian kilttejä ja Hyviä ja tunnollisia yms, junou; ei kusipäitä. Ruotsalaisiin nähden. Ja luojan kiitos niin / edes siitä.

Mutta tuollaisten paskalakkien takia pitäisi saada suunsa auki sillointällöin ja poljettua saappansa maahan.
Ja mieluiten Ahvenanmaalaisten turpeille saaristolaislärville. Vitun niljakkeet ja nuuskandiilerit ja paskojen sipsien valmistajat, vitun siipeilijät.
Ryssille sen voi minun puolestani antaa, ANTAA siis, ei sitä tarvi venata että OTTAA sen, sen kun vain annatte. Jos ei mistään muusta syysytä niin KOSTOKSI ja ILKEYDESTÄ ja oikeamielisestä sellaisesta; junou, satuttaaksesi PAHAA. Mikset olisi ilkeälle ilkeä !?!? Se saattaa piru vie toimia !
Jos toimii, on se hyvin outo tunne muuten. Minulla on siitä rajallinen kokemus, ja se on hämmentävää. Mutta rohkaisen EHDOTTOMASTI tekemään sen sikäli kun mahdollista / turvallista tjns.

"Sillä mikäpä pahan tappaisi ?!" ...MINÄ ! Ja SINÄ !.. Me. Me tappaisimme.
Jos ei olisi "kyttiä ja lakeja". Mutta niitä tarvitaan jottei asiat selviäisi .....tai siis; jottei olisi Kaaosta ja Anarkiaa.  HAHAHa hahaaaaaaa...aijai, melkein lipsautin tuossa SUUREN TOTUUDEN, mutta sain viimehetkellä korjattua....


Eniwei.Ahvenanmaa on otettava =====> KOHTEEKSI. Tuollainen vitun avoin kyykytys ja vittuilu ja alistus ja nöyryytys yms SUOMESSA(!!!!!!)  EI. VOI. JATKUA. 
Ihan ensi"työksenne" voisitte vain olla ohjaamatta toisten ihmisten rahoja niille kusimulkuille. Ovat niin eteviä ja ruattalaisia että tulevat kyllä kaloineen ja sipseineen siellä ITSE ja itsenäisinä toimeen, ilman Suomen myöntämää toimeentulotukea tai mitä lie se on.

Vitun kiittämättömät limanuljaskat paskat, yhtä saatanan kusipäisiä jäykkäniskoja RASISTEJA ja öykkäreitä ja itsekkäitä aliapinoita ja kiittämättömyyksiä kuin juutalaiset.
Molemmat joutaisi uuniin, mielihyvin.
Avec plaisir.


Ahvenanmaalaiset : go fuck yourselves !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti