perjantai 8. kesäkuuta 2018

Vain Laiffia - Sanin päivä

Pulkassa on ja blääblääblää.


Arttu pilasi Nti. Gruuven.


Däni veti yllättävän HYVIN ! Ja lähes koskettavan. Yksinkertaisen "tulkinnan" Tuhannen Yötä biisistä. Olin jo unohtanut koko haalean paskan, jota ei ysärillä päässyt karkuun edes paskahuussiin, mutta tuo oli paljon alkuperäistä parempi versio, joten sen sieti kyllä.

Kasimir veti mitä omituisimman ja hönkivämmän....jonkinlaisen "kutubiisin" kuten Sani itse sanoi.... en nyt tiä..... oli se kai aika jees, muttei mikään neronleimaus tai mitään niiiiiin hyvää. Se oli siis "Alla Vaahterapuun" joka on kyllä ihan hyvä biisi nyt kun sen taas saa kuulla / joutuu kuulemaan. Ehkä sittemmin ysärin.

Mira ja se ....Aki, ne veti sen jonkin ex tempore biisin joka oli ihan jees, ei mikään uusi suosikkini.

Aki Tykki, an sich, itsenään ja piponsa kera, veti IDEALTAAN mitä mahtavimman jutun eli ihan; silkkaa posketonta kasaria. Ja jumalauta se tuntui HYVÄLTÄ !! Se muistutti minua välittömästi siitä ihanasta ihanasta kasarista. Se oli hyvin aidon ja realistisen oloinen juttu, ja ne peililasit lähes nerokkaat.  Tykkäsin, vaikka se musiikillisesti jäi vähän haaleaksi ja kaukaiseksi, mutta idea oli ihan mahtava.
Vetää tämä kauden "kasariversio" ihan siis KASARIVERSIONA ihan tietoisesti ja totaalisesti. Se on jo uusi kategoria itsessään, sinänsä, uusiokasari. Diggaan totaalisesti jos se vain toimii.


Ja sitten kauden Virallisen Osuuden päätti Mira Luoti "vedollaan" "jää". Ja minä en niin välittänyt, sekin jäi melko haaleaksi hönkäisyksi, mutta Miran "luukki" !! M a h t a v a !
Kuin ihan tasan kuningatar. Näyttikin ihan joltain Tanskan Kuningattarelta tjns, mutta ei niin puisevan ylimielisen sieluttomalta. Khhuuuuullll.


Naamiot tehtiin "aktiviteetissa" jne jne.... en tiä, ketä kiinnostaa ? Se oli kyllä hieno "aktiviteetti", olisin tykännyt itsekin henk.koht, mutta  ...tuo koko "aktiviteetti" juttu alkaa olla jo melko kulahtanut ja loppuunkaluttu luu, eikö sen voisi jo tiputtaa pois ja tiivistää itse MUSIIKIN osuutta ?!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti