sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Vain Elämää, Kausi 5, Aki Tykin Päivä (pulkassa)

Ohi On sekin.

Eikö se "Akin" päivä olllut ? ......juu oli se.


Siinä oli .....mmm...... en tiä... Pokeriahan siinä muuten pelattiin, juu. Tai "vedettiin".
Hyvin se "Dänikin" veti, istui vain siinä, perkeleen puupökkelö, typerässä Trump tukassaan ja silti lähes voitti. Eli "pokeri" ei liene kovin merkittävä peli.
Sopisi "poliitikollekin"; voitat kaiken vain istumalla tympeänä paskana.


Mira veti...."Olette Kauniita" taisi olla biisin nimi.
Se oli oikein hyvä iteasiassa.
https://www.youtube.com/watch?v=Zk8xztc5gQ0

Sani veti melko huipun "Pelastaja" nimisen eurodisko / -dääns / -pop biisin.


Kasimirkin veti kyllä jonkun.....jaa ! Juu, sehän veti jumalauta ihan melko hienon jutun kyllä, se lieni se objektiivisesti katsoen paras niistä !
Se on kyllä hieno versio täytyy myöntää.
Jaa ja tässähän se jo onkin; https://www.youtube.com/watch?v=svdOiYEuHTw

Sammakko ....se plörisi ja kumisi ja hönki ja röyhtäili ja sölkötti ja sanoi ja julisti ja kailotti isomahaisella jylyllään ihan siedettävän biisin, mutta kaikki ansio itse musiikille ja biisille ja bändille, EI Artulle, hänelle mitä tiukimmat moitteet ja brutaaleimmat haukut. Taas kerran.
Painu nyt Kristus sentään jo pois sieltä ! Hei ? Sinne varastohommiin tjns. "Deekikselle" tjns. Kiitti.Däni kävi hönkimässä ja karjumassa, jotakin.
Siinä se retkotti taas siinä tyhmässä vanhanmiehen asennosssaan, pitkin sitä vitun baarijakkaraa, mikä lie tullut hänelle tutuksi kyllä jo muutoinkin, ja se...."veti" jonkun.."Tavikset" se oli.
En ymmärrä mikä vitun KOHU ja "hulabaloo" ja mitä lie ilakointia siitäkin taas tuli ja nostettiin. Se oli kuin jokin "seisari"biisi, yllätys yllätys, modernimmilla äänillä ja sisällöllä, ja jota laulaa jonkun, ihan kauhean näköinen, vitun killisilmäinen ja kellertävältä kilpikonnahumanoidilta näyttävä isoisä. Karaokessa tjns.
En tykännyt lainkaan. Ihan  karmivaa.

Mutta EHKÄ(!) jos; seuraavassa jaksossa, esiintymisen sijasta, Däni työnnettäisiinkin ulos ikkunasta ? Junou, niistä mistä kai on suora / loiva pudotus ja mäki sinne kylään siellä alla ? Tai jotain tällaista. Ehkä...emmätiä, onko siellä jätekuilu tai jokin sellainen ?...
No kuitenkin..

Sitten oli se ex tempore kyhätty(?) yllätys ja täytenumero joka oli ihan hyvä kyllä ja koska se oli ekakerta, se oli ihan kiinnostava kuriositeetti.Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti