tiistai 5. kesäkuuta 2018

Vain Elämää - Kausi 9

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201806052200992533_tw.shtml


...jaha.....aaahahahahaaa...aa...ohoooo..voihan jukolauta VITTU.

Aatelkaapa ! Ei minuunkaan näköjään ihan TÄYSIN voi luottaa, sillä meninhän jo manaamaan tämän NYT telkassa pyörivän kauden / Artun, mutta vähänpä tiesin että vielä kamalampaa ON tulossa !
En vain olisi osannut pelätä ihan noin pahaa.

Ai Kristus !!

Hei..... ei jukolauta, nyt täytyy kyllä jo vähän ..tässä.... ottaa iisisti loppuilta, ja hengailla valmiushytissä Öörl Grein parissa, ja tuijottaa mieli tyhjänä ulos ikkunasta, tavallaan myös tyhjyyteen. vaikkei avaruus tyhjä an sich, ole, mutta kuitenkin.......

Voi hyvä luoja......

....aijaijaijaijai.....            oi ..oijoi...Oi jukolauta ??!?! hei !?!?!?!....

Voi luoja sentään ! ....


Kattokaa nyt tätäkin vitun kirjavan räikeää ^ valikoimaa sekalaisia kammotuksia, ja pallinaamaisia mänttejäkin yms. Hei ?
Voi ristus....sentään. Tässä alkaa lähes heikottaan.

"Pepe" vitun "Wilberg" ?!?!? Muistankin sen nyt, se oli muistaakseni kuumaa kamaa joskus kasarilla !

Ja kuten varmasti jo olette tekin hoksanneet, ainakin orastavasti ja osittain, tv-ohjelmat tai sarjat, kasvaa ja urautuu ja löytää sen oman juttunsa ja muotonsa ja uomansa oman elinkaarensa aikana ja tietyt asiat ja esineet ja oliot ja "troopit" yms "jutut" alkaa tulla selkeämmin esiin ja niitä jopa tahallaan tehdään ja korostetaan jne, ja Vain Elämäähän on syntynyt ihan selkeä kaava; siinä on oltava mukana jokaisella kaudella SEKÄ a) ns "kiintiöräppäri" JA(!!), nyt MYÖS, b) kiintiö Eläkeläinen / wanhus.

Eli joku kulahtanut ja väljähtänyt ja haalistunut ja parkkiintunutkin ehkä, maksaläiskäinen ja ainakin osittain jo hampaatonkin, sölköttävä ja haiseva Wanhamies. Tälläkertaa siis tuo isoisä Vilperi.
Ensi kaudella, tuon jälkeen, se kai sitten jo joku vitun Maik Monrou rollaattorinsa kanssa tjns !? Thahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


^ Tsiigakkaa kundii hei !? Jeeeeaaa. Kyl se ihan läjässä pysyy ja näin ! Mitä nyt ehkä maha vähän pullottaa jopa fotoshopin jälkeen, ja leuka on päässyt lässähtämään vähän painovoiman suuntaan, mutta hei muutoin ! Ihan jees.
Sitten on joku vitun keltainen hyypiö sadepuvussa(?!) ja tennareissa, junou; niinkuin kaikki tyylitietoiset tyyliniekat tuppaa olemaan. Eiks se on just se missä Versacekin tuppasi kulkemaan ? Sadevermeet ja lenkkarit ? Tjns....vai ...emmätiä, muistanko väärin. . .. ...

Luin tuolta kommenteista ja se on ilmeisesti jokin "Pyhimys" niminen hahmo. Oookei. Okeiokei. Nais.

Sitten on tuo SANNIn mies / nainen, eli se Eveliina.
Sitten on tuo tuollainen ...Tuure ? Tittelin Tuure. En tiä. Ketä kiinnostaa.
Sitten tuo Karita Mattila tai joku...Anni ...ANNE ! Se se oli, ANNE Mattila. En tiä, ehkä se jotenkin hyvä sitten tjns, ehkä.
Ellinoora.....
Ja TIETENKIN ! Miksen tullut itse ajatelleeksi ! Hei !??!?! TUO TYYPPI ! Sehän on olemassa. Niimpä tosiaankin, Late ! Hheheeiii ! Jou.
Siitä minä en ole koskaan tykännyt. Sillä on ärsyttävän miniatyyriset kasvotkin ja kaikkea. En tiä........
....tämä saa minut arvostamaan melko suuresti tätä nyt pyörivää kautta kyllä.

Ehkä tuomitsin sen liian hätäisesti sitten. En tiä.
Nyt on raavittu jo tynnyrin POHJAA ! Ihan siis POHJAA, sieltä altapäin.  ...en kyllä tiä...sitten, en osaa sanoa mitä TUOSTA ^^^ voi tulla ? Lasta tai paskaa ?....Anteeksi ...mutta, hei; tietääkö joku tai KUKAAN, KENENKÄÄN noista, YHTÄKÄÄN, vitun biisiä !?!? Paitsi ehkä Laten / Rasmuksen ? Ei tosin tule mieleeni yhtään ainutta kappaletta niiltäkään, mutta joku saattaa tietää. Pepeltä......... ei kyllä muistu mieleen mitään. Mitään !

Emmätiä ...ei helvetti....heittäytykää vaan parvekkeelta alas tai jotain, tuota ^ on odotettavissa enää tuossakaan ohjelmassa. Se ajetaan nyt "hallitusti" ja romuttuen kai sitten alas, ja tuo on vain sitä loppurutinaa ja kolahduksia ja sen sellaista.

Älkää hei tehkö tätä ?! Pliis.
Älkää "ajako tota ulos" ?

Jaa, tai hei; AJAKAA NE ULOS ! "Satulinnan" / Satunavetan työntekijät ? Hätistäkää vain takaisin kohti Stadia.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti